Al-Jazira maakt komst Serero wereldkundig

ThijsZwagerman, 25-08-2019 om 15:00, 2038 views, Al-Jazira |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Thulani Serero zet zijn loopbaan voort in de Verenigde Arabische Emiraten. De Zuid-Afrikaan verruilt Vitesse voor Al-Jazira, waar hij zijn handtekening heeft gezet onder een tweejarig contract. Naar verluidt wordt er één miljoen euro voor Serero betaald.

Bij Al-Jazira staat Jurgen Streppel aan het roer. De Nederlandse coach had in Nederland Willem II en SC Heerenveen onder zijn hoede en wordt nu dus de nieuwe trainer van Serero. Mohamed Saif Al Suwaidi, de technisch directeur van Al-Jazira, is blij met het aantrekken van ex-Ajacied. 'Serero is een exceptioneel talent, met veel ervaring op een hoog niveau. We zijn er zeker van dat hij Al-Jazira met zijn kwaliteiten naar een hoger niveau gaat tillen.'

Serero stond tussen 2011 en 2017 onder contract bij Ajax. De middenvelder kende wisselvallige jaren in Amsterdam. Onder Frank de Boer was hij een paar maanden verzekerd van een basisplaats, maar in het laatste jaar onder De Boers leiding maakte Serero geen minuten meer. Uiteindelijk stapte hij transfervrij over naar Vitesse.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bazenvan95
Super nice dat hij nog goed kan verdienen nadat hij eigenlijk een stap hogerop naar wellicht de middenmoot van de Premier league ofzo iets, had verdiend na Ajax in de goede tijd onder de Boerl(middenveld met blind en klaassen). Helaas via de achterdeur vertrokken en vaak onderschat. Desalniettemin is dit voor een donkere jongen met niets uit Zuid-Afrika geweldig in financieel opzicht voor hem en zijn familie
0 0
vdhaas
Het is hem gegund. Nooit hoorde je hem klagen als mindere spelers weer eens de voorkeur kregen.
0 0
WZAWZDB14
Mooi voor Thulani, prima carrière gehad, nu nog ff gauw de zakken vullen
0 0
TheTruth
Meest onderschatte voetballer van de Eredivisie.
1 -1
Santiago
Hij werd onderschat hier. Beste 6 die we toen hadden.
4 -1
Minsc
Waardeloze 6, ging namelijk als vijfde verdediger spelen waardoor we aanvallend geen potten konden breken tegen allerlei matige tegenstanders. Een 6 moet wel opbouwend iets kunnen.
0 -8
gi0vanni
Inderdaad hij was de snelste in druk zetten, ballen afpakken en het speltempo verhogen. Maar dat is niet belangrijk, een 6 moet aanvallend belangrijk zijn. Kijk maar naar de Jong want dat was een echte doelpuntenmachine, de opbouw is niet van belangrijk.
0 0