APOEL-trainer Doll: 'Soms heb je geluk nodig'

FinnDekker, 20-08-2019 om 09:25, 4306 views, Persconferentie |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

APOEL Nicosia gaat proberen het Ajax zo lastig mogelijk te maken in de play-offs om Champions League-voetbal. De club uit Cyprus weet dat het de underdog is, zo herhaalde Thomas Doll maandag op de persconferentie voorafgaand aan het heenduel. Het doel is om de boel achterin dicht te houden en te hopen op effectiviteit bij sporadische kansen.

'Twee weken geleden vierde ik nog vakantie, nu sta ik voor een wedstrijd tegenover Ajax', aldus Doll, die halverwege het tweeluik van APOEL tegen Qarabag FK in de derde voorronde werd aangesteld. 'Iedereen weet dat de tegenstander erg goed is. Ajax versloeg Real Madrid en Juventus. Ajax scoort veel. Dus als het bij ons achterin open ligt, gebeurt dat ook tegen ons. Maar ik vind het belangrijk dat wij in onszelf geloven, want in het voetbal kan van alles gebeuren.'

'Voor ons is het zaak om goed te verdedigen', vervolgt de trainer. 'Dat is in wedstrijden als deze noodzakelijk. We hebben de perfecte wedstrijd nodig, dat weten we. Ik heb daar vertrouwen in als ik zie hoe de spelers gewerkt hebben. Ajax heeft in de laatste wedstrijden ook doelpunten tegen gekregen. We moeten erop vertrouwen dat wij ook kunnen scoren. En soms heb je ook wat geluk nodig.'

Denk jij dat Dusan Tadic de eerste goal maakt en Ajax wint van APOEL? Zet in en krijg 5,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
jawel. soms. maar nu ff niet, Doll.
0 0
Ajax95Duivendrecht
Ik heb vernomen dat het openbaar vervoer in Nicosia stil ligt. De buschauffeurs zijn namelijk alvast hun materieel aan het opwarmen voor vanavond ;)
2 0
Gronkjaer
Soms denk ik een lekker windje te laten, maar dan schiet er toch wat spetterpoep naar buiten.. het kan verkeren in het leven Thomas.
0 -2
insectenverdelg
Als ik dit zo lees zijn er net 2 bussen geparkeerd in Nicosia
4 0
Ajacied33
Hoop open deuren intrappen meneer Doll..
0 -3