'Ajax heeft reclame gemaakt voor de Eredivisie'

NielsOpdam, 18-08-2019 om 08:45, 15618 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Jerome Sinclair is van mening dat Ajax reclame heeft gemaakt voor de Eredivisie. Dat vertelt de aanvaller van VVV Venlo, na het duel met de Amsterdammers, in gesprek met Voetbal International. 

'Voor jonge spelers is het een geweldig platform', begint Sinclair, die dit seizoen door VVV Venlo wordt gehuurd van het Engelse Watford over de Eredivisie. 'De prestaties van Ajax vorig seizoen waren één grote reclame voor de Eredivisie. Zij hebben het geweldig gedaan in de Champions League, ze hadden in de finale moeten staan.'

De 22-jarige spits denkt dat de Champions League-campagne van Ajax invloed heeft op de keuze voor de Nederlandse competitie. 'Ik denk dat er nog meer spelers zijn die zich daardoor aangetrokken voelen tot de Eredivisie.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sunny
Kende deze speler niet maar hij viel me gisteren positief op.
Weet iemand waarom hij gewisseld werd?
En heeft ook nog eens verstandige teksten :-)
0 0
eros
En maar zeiken dat de wedstrijden van ajax verzet werden.

Dankzij Sinclair krijg je nu een beeld hoe jonge buitenlandse spelers als Sinclair naar de eredivisie kijken. Deze spelers hadden óf nooit voor de eredivisie gekozen óf veel meer salaris gevraagd.
Nu zien ze de eredivisie als aantrekkelijke competitie en als springplank.
3 -1
Babayaka
nou ja het gros hier zeikt ook op de eredivisie.
Terwijl het gewoon een goede competitie is, eentje die ook over het algemeen financieel te verantwoorden is.

Het geld wat in engeland en spanje italie en frankrijk om gaat slaat nergens op, en ja wordt op papier slim verantwoord. Maar kijk naar die landen en de armoede en je weet dat ze eigenlijk op de zelfde voet staan als oost Europa.
1 -1
PetrusKeizer
zulke positieve en lovende woorden kan ik altijd waarderen.
3 -1
Raoul14
Zeker, elke andere club en speler profiteren mee van de prestaties van Ajax. Hogere transferbedragen, hogere salarissen etc.
1 -1
Bocarra
Nu maar hopen dat ze die plastic matten niet zien.
2 -1
ghouleseddik
Mooie woorden :) Maar... Ajax heeft vooral reclame voor zichzelf gemaakt. Zoveel respect uit alle hoeken van de wereld. Mag ik stiekem hopen op nóg zo'n geweldig jaar? :D
5 -12
MosesD
Nee, ze maakten natuurlijk ook indirect reclame voor ons voetballandje. En inderdaad kunstgras is geen reclame! Z.s.m. verbieden.
1 -1
AlexIbarra
Zolang je Europees meedoet is het niet zo'n ramp.

-Elk jaar wel 10 potten in de Eredivisie die lastig zijn of waar druk op zit.
-Als we de beker willen winnen moeten we zeg maar 3x aan de bak.
-12 Europese wedstrijden, JC schaal.

Dat zijn 26 fatsoenlijke wedstrijden tegenover 24 minder interessante wedstrijden in de eredivisie waarin evengoed gewonnen Moet worden, liefst met goed voetbal.
2 bekerpotjes tegen amateurs / KK divisieteams erbij is ook 26.

26-26 lijkt me een prima belasting.
Helft vd tijd vol gas en de helft vd tijd gewoon lekker winnen en je plicht doen.
0 -1
Lane 8
Lees de tekst nog eens
6 -3
JariHeijden
Wat is er zo verkeerd aan zijn bericht dan? Hij vindt dat Ajax vooral reclame voor zichzelf heeft gemaakt. De speler van VVV vindt dat dat reclame was voor de hele Eredivisie. Je mag daar een verschil van mening in hebben. Toch?
0 0
AFCAPolarBear
Klopt wel wat hij zegt. Ajax heeft de Eredivisie weer op de kaart gezet, door in 3 seizoenen tijd de finale EL en halve finale CL te halen. Ik hoop dat de Eredivisie dit ook inziet en kunstgras af gaan schaffen, dan komen er nog meer en betere spelers in Nederland voetballen.
15 -3
Ajacied33
Mooie reactie, dacht dat deze jongen een Nederlander was.
6 -3
afca_sittard
En vvv maakt de eredivise ten schande.
4 -8
Bjorn
En dan zien die spelers plotseling het kunstgras en de amateurtribunes van De Koel: einde interesse in de Eredivisie...
13 -3
Babangida83
Maar de serieus. Afgezien van het kunstgras, want dat hadden ze al veel langer moeten bannen, is de koel echt een episch stadion waar je als speler naar beneden langs het publiek het veld op loopt. Daar hoeven er geen 18 van te zijn. Maar als je er zo eentje hebt, is dat toch uniek? Dat stadion moeten ze juist beter marketen. Is geweldig!
1 0
grannig mokum1
Precies hahahaha, kunstgras dat moet eruit er raken teveel blessure op de spelers
7 -5
Ferd
Dat kunstgras geen plaats heeft in professioneel voetbal, volledig mee eens. Maar het ‘meer blessures’ verhaal is wetenschappelijk allang ontkracht. De blessures zijn anders, maar er zijn niet meer blessures door kunstgras.
0 -1
JariHeijden
Precies. Probleem is dat iedere keer als iemand een blessure oploopt tijdens een wedstrijd op kunstgras er altijd geroepen wordt dat het komt door kunstgras, terwijl dat vaak niet zo is. Maar men roept elkaar na.
0 0