Doll: 'Fantastisch moment voor deze club'

BartVeenstra, 14-08-2019 om 14:20, 4771 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

APOEL Nicosia-trainer Thomas Doll kijkt uit naar het treffen met Ajax in de play-offs van de Champions League. De Cyprioten wisten dinsdagavond af te rekenen met FK Qarabag en zullen nu via Ajax de groepsfase van de Champions League moeten zien te bereiken.

In eigen huis verloor APOEL Nicosia nog met 1-2, maar in de uitwedstrijd er verrassend met 0-2 gewonnen. 'Dit is een fantastisch moment voor deze prachtige club', citeert FOX Sports Doll. 'Eigenlijk heb ik met dit succes nog niet zoveel te maken. Ik ben pas vier of vijf dagen bij de club. Ik vind het vooral geweldig om in de Champions League te mogen spelen. Ik heb geen leuk seizoen achter de rug.'

Doll is de opvolger van Paolo Tramezzani die vorige week werd ontslagen. Tot voor kort was Doll trainer van Hannover 96. Met die club degradeerde hij vorig seizoen uit de Bundesliga. Meer lezen over Ajax' aankomende tegenstander? Check dan hier.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Marcus
Kijk, wat een verademing zo'n vriendelijke, nederige en respectvolle houding naar Ajax toe. Siert ze wel moet ik zeggen!
1 0
WZAWZDB14
Totdat ze in de arena vernederd worden
0 0
Westerpark1982
Niet ongunstig dat de trainer pas een week in functie is..
2 0
Sanalologo
Dit moeten we volgende week in Cyprus al meteen afmaken. Dit is Europa League niveau. Volgens mij hebben ze ook een hoop respect voor Ajax, daar meot je gebruik van maken.
1 0
SoNick
Inderdaad bij voorkeur geen twijfel meer overlaten. Die tweede wedstrijden kunnen raar lopen en dan zijn uit-doelpunten levensgevaarlijk.
0 0