Biseswar: 'Iedereen was een beetje pissed off'

BartVeenstra, 14-08-2019 om 07:10, 10227 views, Ziggo Sport |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Bij PAOK Saloniki was men na afloop van het duel met Ajax (3-2) in de derde voorronde van de Champions League 'een beetje pissed off'. De Grieken kregen in Amsterdam liefst drie penalty's tegen, waaruit Ajax uiteindelijk twee keer wist te scoren.

'Het ging heen en weer. We kunnen trots zijn, maar de beslissingen van de scheidsrechter met de strafschoppen waren cruciaal', zegt Biseswar bij Ziggo Sport. Scheidsrechter Craig Pawson gaf Ajax drie keer een penalty: één voor een duw van Dimitris Pelkas aan David Neres, één voor een handsbal van Biseswar en één voor een duw van Léo Matos aan Nicolás Tagliafico.

Over die laatste penalty zegt Biseswar: 'Normaal zou geen enkele scheids daarvoor fluiten. Maar al met al was het een aardige wedstrijd', aldus de aanvaller, die het idee had dat Tagliafico - vlak voor hij de 2-1 binnen kopte - zelf een overtreding maakte. Bovendien zag Biseswar, toen het 3-2 stond, een handsbal van Sergiño Dest. 'Iedereen zag het. Het was niet helemaal dezelfde situatie als bij mij, maar hands is hands. Als we een vrije trap hadden gekregen, hadden we misschien kunnen scoren. Iedereen was een beetje pissed off.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCA0492
hands is hands..... volgens mij hebben we daar regels voor
0 0
Tedupitu
Boeie Biseswar!
0 0
PetrusKeizer
die Biseswar is geen verkeerde speler. In gezanik is-ie ook niet slecht.
0 -1
Ajaxvooraltijd
Biseswar reageert tenminste normaal ipv al die andere idioten bij die club van de directie tot supporters tot journalisten. Wat een idioot volk zeg, ze hebben daar allemaal stuk voor stuk een zonnesteek opgelopen ofzo? Daar kan je toch geen enkele sympathie voor opwekken?
1 -1
Babayaka
Als veld spelers de bal met armen en handen willen aanraken hadden ze keeper moeten worden.
Ik snap die hele discussie over hands niet. Spelers proberen van alles te verzinnen om maar de bal met de arm hand mogen blokken of aanraken. Ja ze kunnen de arm er niet afhakken maar dat debiele opspringen met je armen op de rug vindt ik ook niks wat veltman deed, voor het zelfde is het een kansloze goal, Het is deel van het spel waarmee je ook je team kan helpen, zie de eerste pingel want die wordt gestopt.
0 0
Bennyben
Die laatste penalty werd1 speler vastgehouden en een speler in zijn rug geduwd duidelijker als dat kan je ze niet krijgen
0 -1
Oliveira
Ik weet niet wat de Biseswar loopt te lullen. Hij had rood kunnen hebben met zijn gedrag. Onana lag op de grond met de bal in zijn handen en hij probeert al duwend, trekkend en trappend de bal te krijgen.... Ja, hij moet is minder zeiken.
0 -2
Bean
1) Bij de eerste penalty wordt eerst Neres naar de grond gewerkt en wordt er voor deel gegeven. daarna wordt Tadic loepzuiver gehaakt. Zuivere penalty
2) bij de tweede penalty maakt die kakkerlak van een Bisiswar zuiver hands. volgens de regels is dat gewoon een penalty.. geen twijfel dus over mogelijk
3) Bij die derde penalty worden Nico en Klaas jan beide naar de grond gewerkt in het doelgebied. Penalty!

Nu hoor ik iedere kakkerlak en griek roepen dat Ajax is bevoordeeld of geluk heeft gehad, maar dit heeft er allemaal niks mee te maken. Dit zijn de spelregels en deze worden nageleefd.
0 0
ram
Logisch! Wij hebben ontzettend veel geluk gehad met de scheids. De 2e en 3e strafschop waren dubieus en de scheids zat sowieso erg mee.

Ik ben blij dat we door zijn hoor. Maar beetje realiteitszin mag ook wel jongens...

Biseswar is een leuke speler geworden trouwens!
2 -7
Bennyben
Als je die 3e geen penalty vond snap je er niks van, heb nog nooit meegemaakt dat 2 spelers tegelijk onderuit worden gehaald .
1 -1
talent020
2e strafschop dubieus?? overduidelijk hands man, zelfs vanaf de 2e ring was te zien van waar ik zat, dat hij de bal als een volleyballer wegsloeg, Biseswar is idd een leuke speler geworden dat wel
1 0
ajaxminimax
Dubieus? Die Biseswar heeft zijn hand niet langs zijn lichaam en je ziet die hand in feite naar de bal toegaan. Dan is het volgens de regels: Hands. Dus penalty terecht. Die derde kun je ook geven Huntelaar en Tagliafico worden gaan beide naar de grond en dat deden hun niet bewust. En laten we het niet hebben over die keeper, die moest er gewoon met rood vanaf. En de scheidsrechter heeft meerdere spelers daar gespaard. Paok en deze biseswar moeten niet zo janken.
2 0
BrandjeXL
De scheids zat helemaal niet mee want normaal gesproken eindigde die Grieken met 8 man. De laatste pingel kan je over discussiëren maar die eerste twee waren terecht. Daarbij hoort de eerste pingel overgenomen te worden want die dwaas stond met beiden voeten voor de lijn.
1 0
AFCAsphere
Klopt, ik hoor niemand over het feit dat die keeper twee passen zet bij het springen, terwijl hij daar letterlijk een paar seconden daarvoor nog op werd gewezen door de scheids.
0 0
jariafca020
Heb hem 90 minuten uitgescholden maar deze man speelde een heel goede wedstrijd. Mag ook gezegd worden. Voor de rest moet ie niet zeiken over de scheids.
1 0
Van Reenen
De toneelspelers c.q. slagers waren teleurgesteld. Waarvan akte. En van harte gecondoleerd.
2 0
aniet
Als ik fan van Paok was geweest, had ik de scheidsrechter ook vervloekt
1 -4
Hagmag
Kakkerlak
6 -1
ajaxminimax
Ga janken. Die penals zijn gewoon terecht als je naar de regels kijkt... En beste Biseswar, jullie waren zelf alleen maar aan het schoppen. Is een wonder dat jullie geen rood hebben gekregen. Paok is een hele grote schande voor het voetbal, als je zo op een scheids komt afvliegen na afloop met notabene de hele staf spoor je echt niet. Uitsluiten van europees voetbal!
1 0
niquedegraaff
Die club hoort absoluut niet thuis in de CL. politieke statements in de heenwedstrijd. Schandalige bestorming van de scheids etc. Wat een heethoofden zeg
3 0
GvanderK
Als me tante klote had...
0 0
RuffRhythim
Tis omdat die paok voorzitter die op de tribune zat grondig gefouilleerd was en 4 beveiligers hem nauwlettend in de gaten hielden anders had die scheids het misschien niet overleefd....
4 0
ajaxminimax
Is toch ook lachwekkend dat die voorzitter gewoon nog in stadions mag komen? Die vent moet een schorsing voor het leven krijgen.
2 0
RuffRhythim
Ja helemaal mee eens. Zo'n idioot mag nergens meer een stadion van binnen kunnen zien...
2 0
Ajacied33
In Griekenland mag hij 3 jaar lang geen enkele stadion betreden. Voor het buitenland geldt dat dus niet. Rare beslissing is het wel
2 0
Rdk1983
Beschamend gedrag. Voor komende 300 jaar uitsluiten van Europees voetbal. Ordinaire schopclun, en dan de pers ook nog scheidsrechter de schuld geven.
2 0
Rentokill
Nou inderdaad hee. Wat een randdebielen. Het leek wel of de hele ploeg inclusief staff aan de drugs zat. Hele smerige overtredingen gezien. Een bokitokeeper die in een kooi hoort. Al tijdrekken in de 1e helft. En de scheids zo belagen (tot de staff aan toe). Wil je zo'n ploeg wel in de EL hebben?

Je kan boos zijn op 3 penalties. Je kan ook boos zijn dat je 3 penalties veroorzaakt.
9 0
Schip
Dat tijdrekken doet Onana ook, we kwamen niet slecht weg met de verdeling van pingels en ja, je weet dat je fysiek op en over het randje spelen. Dat belagen van de scheids was vrij stijlloos.

Om alles af te doen als onterecht is nogal Calimero. Ajax moet gewoon beter.
3 -4
AFCAsphere
Kijk alle drie de situaties eens terug en vertel mij dan nog eens een keer dat de penalty's niet 100% terecht waren.
0 0
ajaxminimax
Ajax moet inderdaad beter, maar we mogen gewoon blij zijn dat iedereen heel is gebleven. Paok deed maar een ding en dat was schoppen. Schande voor het voetbal
2 0
SjaakWolfs
'Pissed off', niet 'pissed of'.
2 0
Rentokill
Dit is een quote van Biseswar, hij kan niet spellen
3 0
WesleySonck
iedereen was pissed of niet dan?
0 0
Schip
Weinig op af te dingen en ook niet overdreven.

Spel van Ajax was organisatorisch onthutsend zwak en zonder Hunter komt Ajax lastig tot scoren.
4 -5