Biseswar: 'Dit seizoen een nieuwe situatie'

FinnDekker, 13-08-2019 om 08:40, 6267 views, VI |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Diego Biseswar heeft veel zin in het tweede duel van PAOK Saloniki met Ajax. De Nederlandse aanvaller denkt dat zijn ploeg een kans maakt tegen Ajax. Op de persconferentie voorafgaand aan de clash sprak Biseswar maandag over het heenduel, het geloof in een resultaat en de volgende ronde.

'We moeten de eerste vijftien minuten goed doorkomen. Daarna moeten we ons eigen spel spelen en hopen dat we onze kansen benutten. We weten dat Ajax goed kan voetballen, maar als we in de heenwedstrijd onze kansen hadden afgemaakt hadden we nu een heel andere score', citeert Voetbal International de routinier.

De Grieken moeten scoren in de Johan Cruijff Arena, vanwege de twee uitdoelpunten van de Amsterdammers. Maar dit is niet onmogelijk, denkt Biseswar. 'Als we er niet in zouden geloven, hadden we met z'n allen thuis moeten blijven. Ik heb er een heel sterk gevoel bij. We zijn goed bezig, hebben een leuk team en werken hard voor elkaar.'

Ook de oud-Feyenoorder kon afgelopen seizoen genieten van de Europese successen van Ajax. 'Maar dat was vorig jaar. Dit seizoen is er weer een nieuwe situatie en moeten zij zich net als wij zien te kwalificeren voor de volgende ronde. En we gaan het ze zo moeilijk mogelijk maken. Daar moet je gemotiveerd voor zijn.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FreddyAX
Achteraf gezien ben ik blij dat PAOK het moeilijk maakte dat zet Ajax meer op scherp voor de komende ontmoetingen.
Biseswar heeft twee goede wedstrijden gespeeld, je zou bijna zeggen dat hij bij ons opgeleid is.
2 0
Gonzalez75
Leuke speler die Biseswar.
1 0
de-Ajacied
Ajax moet deze wedstrijd kunnen winnen. Maar we hebben al zo vaak dit soort wedstrijden uit handen gegeven bij kwalificatie voor de CL, altijd door onderschatting, altijd na een goed uit resultaat.
0 0
koenos1
Jep. Maar de standaard is omhoog gegaan bij Ajax.. geen gezeur en gezeik meer
0 0
aniet
klopt als wij alle kansen hadden afgemaakt hadden we een hele andere score
0 0
migilo
Kakkie gaat er aan
0 0
Spitz
Alles hangt af van de scheidsrechter. Hoe fluit deze man. Want in de uitwedstrijd was de scheids behoorlijk op de hand van de Grieken. Een groot voordeel is wel dat Ajax nu thuis speelt en er vol op klapt. Maar de scheids bepaalt tot hoe ver. Maar als iedereen bij de les is en blijft, dan komt het goed. Zeker als de trekker snel wordt overgehaald.
0 -2
aniet
alles hangt af van de Ajaxspelers, punt
0 -1
Spitz
Heb je de wedstrijd ook bekeken? Hahahaha
0 0
RuffRhythim
Het laatste wat je moet doen is het resultaat laten afhangen van de scheidsrechter.
En volgens mij is dat wel aardig aan Ajax toevertrouwd om daar niet van afhankelijk te zijn.
2 -1
Spitz
En......De wedstrijd gezien? Conclusie? Hahahaha. Wie had de leidende rol en gaf de voorzetten. Juist.....De scheids.
0 0
RuffRhythim
Ajax lost dit gewoon op hoor, heb daar helemaal geen twijfels over.

Met zn "nieuwe situatie"-blabla, schei nou gauw uit gast !
0 0
Red Devil
Meteen hard aanpakken die kakkerlak vanaf het begin.
0 0
Labrador
En na 16 minuten valt de 1-0
0 0
tomaso81POLAND
3-0 Tadić, VDB,Promes
0 0
mickey2602
Donny scoort de eerste(totnutoe in bijna iedere wedstrijd al gedaan),Tadic scoort een penalty en Ziyech een vrije trap;-)
0 0
rsvh88
Nou okay.. Succes haha. Vind t wel schattig
0 0
Vazajax
Je krijgt op je kanis!
0 0
Montana
Ik snap natuurlijk dat hij dit zegt. Ze moeten toch ergens in geloven en iets aan de media vertellen. Feit is dat Ajax verder is maar alleen nog effectiever moet worden. Dat vond ik vorig seizoen ook al maar toen was het nog de compenseren met de hoeveelheid kansen die Ajax maakte.
0 0
ajaxminimax
Als we onze kansen hadden afgemaakt in de heenwedstrijd, hadden we nu een heel andere score.... Jullie waren eigenlijk nog effectiever dan Ajax. We kunnen ook zeggen als Ajax beter met de kansen omging en niet zo'n slecht kwartier kende, hoefden jullie in feite niet eens af te reizen naar Amsterdam. Vanavond zal Ajax even duidelijk maken wie de baas is.
4 0