Veltman niet naar WHU, Pogba blijft bij ManU

FinnDekker, 08-08-2019 om 18:15, 9027 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De transfermarkt is donderdag om 18.00 uur in Engeland gesloten*. Dit betekent dat clubs uit de Premier League geen spelers meer kunnen kopen. Andere clubs kunnen nog wel de spelers van Premier League-clubs kopen.

Voor Ajax betekent dit dat de kans dat Joël Veltman in Amsterdam blijft groter is geworden. De verdediger stond in de belangstelling van West Ham United, maar die transfer zal in deze window geen doorgang meer vinden. Veltman zou nog wel kunnen verkassen naar een club uit een andere competitie.

Minder goed nieuws voor Ajax is dat Paul Pogba niet aan Real Madrid is verkocht door Manchester United. Donny van de Beek wordt genoemd als optie B mocht het de Koninklijke niet lukken om de Fransman te kopen. Nu dit niet is gebeurd, lijkt de kans groter dat Van de Beek naar Madrid vertrekt.

*De komende uren kunnen er nog wel transfers worden aangekondigd.

Schrijf je in voor de Ajax Showtime subleague en win!

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ferd
Pogba kan nog altijd weg. Uitgaande transfers zijn ba het sluiten van de lokale markt nog altijd mogelijk
0 0
3sterren
Het is ook nog eens dubbel zo spijtig voor Van de Beek dat Real hem alleen maar zal halen om Ajax te verzwakken, teneinde een debacle te voorkomen, zoals hen vorig jaar overkwam. Mochten zij weer aan Ajax worden gekoppeld in de CL denken zij deze keer wel te kunnen winnen. Er van uitgaande dat wij ons zullen plaatsen natuurlijk. Voor Donny persoonlijk blijft het vooralsnog een hele mooie kans om zijn cv uit te breiden ...
0 0
Hagmag
JAMMER, ik had 'm graag zelfs gebracht.
Gele kaarten verzamelaar.
2 -2
Redrum
Nou, dat hij kaarten pakt is niet het ergste. Dat hij regelmatig lucht staat te dekken of aan de verkeerde kant van zijn tegenstander staat vind ik veel kwalijker. Ook het achteruit lopen is mij een doorn in het oog. Zijn passing is het enige wat wel lijkt te zijn verbeterd. Vroeger leverde hij echt aan de lopende band ballen zomaar in, nu is hij een stuk nauwkeuriger. Al met al vind ik het nog steeds geen Ajax-niveau.
1 0
Ginoajax1
Ik moet het nog zien dat vd Beek verkocht wordt. Als tweede keus. Ik zou het niet willen. Blijf maar lekker hier.Pogba is een heel andere speler dan vd Beek. Wat is dat voor visie. Gewoon niet doen.
0 0
Ajax27
Niet? Als 22-jarige na 3,5 jaar Ajax 1, kampioen van NL en halve finale CL... veel beter gaat het hier in NL niet worden. En dan komt 1 van de grootste clubs van Europa. Hij heeft gezien wat Schone als 12e man voor elkaar heeft gekregen bij Ajax. Misschien kan hij hetzelfde voor elkaar boksen bij Real. En zo niet, dan kiest ie toch over 2-3 jaar als 24-25 jarige voor een stapje terug bij een mooie club in Engeland of Duitsland.
0 0
HStorm
Kijkend naar Robben, Huntelaar, Sneijder die door de draaideur gingen van het maagdelijk wit?

Tuurlijk kwamen ook zij op hun pootjes terecht en hebben ze wat extra centen die ze natuurlijk hard konden gebruiken op de bank gezet. Maar dat is wel het realistische vooruitzicht.

Ik ben fan van Van de Beek en denk dat hij voor ieder team een versterking kan zijn maar Real zou ik niet doen. Net als City of Chelsea niet.

Met wat meer geduld draait hij nog een prachtig seizoen als een van de dragers in een super leuk team die voor elkaar gaat en heeft straks alle keuze voor een stabiel team waar hij eigenlijk weet er meteen te kunnen staan en ook zeer gewaardeerd wordt.
0 0
ram
Hmm... dubbel slecht nieuws. Lekker dan!
0 -2
Liam
Pogba kan nog tot 2-9 naar Real hoor. Alleen mogen Engelse clubs nu niets meer kopen en binnenlands verhandelen .
4 0
Schip
Ok, maar dan gaat United hem natuurlijk niet meer verkopen. Dan komt de achterban in opstand lijkt me. Tenzij er echt een idioot hoge prijs wordt betaald.
1 0
3sterren
De eigenaar van Man U is een weliswaar stinkend rijke Amerikaanse zakenman, maar misschien wil hij eindelijk eens een beetje van zijn geld terugzien. Geld die Van Gaal en Mourinho er met bakken tegelijk hebben uitgegeven ; ) ...
0 0
vdhaas
Ze hebben ook geen vervanger voor lukaku gehaald. En aan de achterban hebben ze daar schijt
0 0
JSF
Exact.
0 0
Henkjanklaas
Betrap me erop dat deze te lange transferperiode me steeds meer gaat irriteren.
Ik weet natuurlijk niet welke interne afspraken er met bijv. VdBeek gemaakt zijn, maar ik zou zeggen
Vanaf begin van de competitie en kf voorrondes gaat er niemand meer weg.
Die vresekijke UEFA t toch niet aan terwijl ook nog eens die zogenaamde financial fairplay een lachtertje is.
1 0
Cello
Ik vind toch, dat vanaf de eerste officiele wedstrijd in een land (of het nu supercup of competitiestart is) de transfermarkt voor dat land gesloten moet zijn. Of het nu ingaande of uitgaande transfer betreft.
Zodra er na het begin mutatie's gaan plaatsvinden kan je echt wel spreken van vervalsing. Immers een tegenstander kan zich versterken of verzwakt worden en daar hebben andere concurrenten profijt van of nadeel van. Ik vind dat dat eigenlijk niet moet kunnen.
4 0
Wout1988
het probleem is dat elke competitie andere startdatums hebben
0 0
strafschop
Met het sluiten van de transfermarkt voorkom je geen uitgaande transfers.

Een datum, een tijdstip is niks anders dan een laatste moment om nieuwe spelers te registreren binnen de eigen competitie.

Er is geen club die elke week in dezelfde opstelling speelt. Competitievervalsing?
2 0
Ruff Rhythim
Nee maar dan kan de overgang van een speler tenminste niet meer plaatsvinden in de zomer als de zomertransferwindow gesloten is.
0 0
Eriksen10
Eriksen naar real hoop ik
3 0
Marteineke
of vd Beek naar Real en Eriksen naar Ajax ;)
1 -2
Cello
Hmmm....... waar kan ik tekenen?. Dan zouden we er echt wel op vooruit gaan.
2 -1
Labrador
#metoo
0 0
Cello
Wanneer sluit de transfermarkt in Spanje eigenlijk?.
0 0
Patrick78
2 september.
0 0
Cello
Uitgaande transfers kunnen nog steeds, dus ik denk dat de conclusie van de schrijver van het stuk hierboven, door het sluiten van de transfermarkt er onterecht vanuit gaat dat Pogba nu niet meer naar Real Madrid kan. Want dat zou nog steeds kunnen.
Dat het misschien iets minder realistisch is, okay, want Manchester kan niet meer een directe vervanger halen. Maar zodra Real een bod doet dat simpel weg in de categorie 'niet te weigeren' valt....dan is Pogba alsnog weg.
Daarnaast heeft Real Madrid voorzitter Perez er bijna een halszaak van gemaakt om Neymar binnen te gaan halen (als je de media moet geloven). Wat ook weer niet vreemd is, gezien dat ze Neymar altijd al gewild hebben èn dat ze in Madrid alleen maar de grootste wereldsterren normaal gesproken willen binnenhalen.
En ook Eriksen willen ze nog steeds.
6 0
Bocarra
Stemming makerij... Real heeft zeker tot het einde van de maand de tijd.
1 0
FlyDutchman
Het is toch nog geen 18.00u in Engeland?
2 0
Suarez16_
Hahahahaha scherp.
0 0
NR9
Ajax moet er alles aan doen om van de Beek te behouden. Is zo belangrijk ook met het oog op de Europese wedstrijden. Come on Marc. Surprise ons supporters.
1 0
Messias55
Tot wanneer kunnen Engelse clubs verkopen?
0 0
DeWijsneus
Totdat alle markten zijn gesloten. Alleen kopen stopt vandaag.
0 0
vdhaas
Pogba kan nog steeds naar madrid hoor
5 0
Ruff Rhythim
Maar Man U kan geen inkomende transfer meer doen dus lijkt me niet dat ze dan Pogba zomaar nog willen verkopen...
0 0
Wout1988
maar pogba heeft zelf ook wel wat te zeggen
0 0
Ozymandias
Wat heeft Pogba dan te zeggen? Hij heeft een doorlopend contract dus als United besluit hem daar aan te houden heeft hij daar niets over te zeggen.
1 0
Wout1988
hij kan gewoon weigeren te spelen
0 0
Jarl1989
Tuurlijk niet. Hij wordt toch betaald om te “werken” (voetballen). Dan voetbal je gewoon.
0 0
Santiago
Natuurlijk kan hij wel weigeren. Een verbintenis mag je zelf niet fysiek afdwingen. Dat gezegd zijnde zal dat uiteraard niet gebeuren en zal hij gewoon blijven spelen als hij moet blijven.
0 0
DeMeervanweleer
Geldt ook voor v.d.Beek en Ajax....
1 0
AFCA7
Ja idd ik moest het ook even 2x lezen maar Pogba kan alsnog verkassen.
0 0
Mokum31
Precies
0 0