Lammers: 'Grappig om Pierie nu tegen te komen'

BartVeenstra, 27-07-2019 om 11:15, 14947 views, KNVB |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

PSV-aanvaller Sam Lammers hoopt zaterdagavond in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegenover Kik Pierie te staan. Laatstgenoemde begint waarschijnlijk niet in de basis, maar zou uiteraard wel als wisselspeler het veld in kunnen komen.

Lammers ziet allereerst dat er bij Ajax wel het een en ander is veranderd ten opzichte van vorig seizoen. 'Het is daarom afwachten hoe ze voor de dag komen. Maar ook bij ons is er wat veranderd. Dat hoort bij deze fase van het seizoen en in de komende weken zal er misschien nog wel wat gaan gebeuren', zegt hij op de website van de KNVB.

Één van de nieuwelingen bij Ajax is Pierie. Met de verdediger speelde Lammers vorig seizoen nog bij sc Heerenveen. Met de Friese ploeg speelden zij in Amsterdam met 4-4 gelijk bij Ajax. Lammers scoorde er die middag twee, terwijl Pierie éénmaal trefzeker was. 'Toen eind vorig seizoen duidelijk werd dat hij naar Ajax ging, hebben we het er al over gehad. Het zou grappig zijn om elkaar nu tegen te komen op het veld.'

Lammers kijkt tot slot uit naar de strijd om de Johan Cruijff Schaal. 'De eerste drie wedstrijden zijn echte topwedstrijden en ik heb er heel veel zin in om de overwinning van dinsdag (tegen FC Basel, red.) een goed vervolg te geven. Of de Johan Cruijff Schaal een echte prijs is? Wat mij betreft zeker. Ik heb nog niet veel prijzen gewonnen, dus deze zou ik heel graag mee willen nemen naar Eindhoven.'

Denk je dat Ajax net als afgelopen maart met 3-1 wint van PSV? Zet in en krijg 11,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
TontoKarnaggel
Sorry Sam, jij gaat Kik dit jaar niet tegenkomen, dit seizoen ga jij de wedstrijden tegen Ajax vanuit Alvarez zijn broekzak bekijken.
2 0
trodat4030
Dat zou inderdaad enorm grappig zijn, zie het niet gebeuren. Kik mag hopen dat hij uberhaupt bij de selectie zit.
2 0
fc Barcelona_ke
denkt niet!
0 0