Gelijkspel Juventus bij basisdebuut De Ligt

BVeenstra, 24-07-2019 om 15:40, 5443 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Juventus heeft bij het basisdebuut van Matthijs de Ligt met 1-1 gelijkgespeeld tegen Internazionale. De van Ajax overgekomen verdediger maakte een ongelukkige eigen goal, waarna Cristiano Ronaldo na rust voor de gelijkmaker kon zorgen.

De Ligt, die afgelopen weekend al een halfuur mocht invallen, stond dit keer in de basis. Na een minuut of tien spelen stond hij aan de basis van een ongelukkig eigen doelpunt. Uit een corner van Internazionale kreeg De Ligt de bal tegen zijn been, waarna de bal in het eigen doel belandde.

In de rust werd De Ligt gewisseld - mogelijk een van tevoren afgesproken wissel - voor Merih Demiral. Na 68 minuten spelen wist Ronaldo voor de gelijkmaker te zorgen. Na het nemen van strafschoppen kwam Juventus uiteindelijk als winnaar uit de wedstrijd.

Combineer jouw alledaagse leven met het supporten van Ajax: ga nu naar de officiële shop van Ajax en bekijk de casual kledingcollectie voor jong en oud. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ginoajax1
Leuk hoor, samen met Ronaldo in een elftal spelen. Maar Ronaldo raakt op leeftijd. Competitie in Italie is saai en zakelijk. Hij had naar Bayern of naar Liverpool moeten gaan. Vooral met van Dijk had hij jarenlang successen kunnen halen. En goed voor het nederlandse voetbal. Niet verstandig van de Ligt daar te gaan ballen. Ergens anders wordt je ook miljonair, alleen misschien wat later.
0 0
Tnera
Een week later..
0 0
Spuit11
"Baby don't worry! About a thing..."
0 0
Redrum
Ach ja Matthijs, dit seizoen ga je pas echt leren hoe bijzonder Ajax is.
3 0
MPAjax
lol 75 miljoen op de bank zetten, grappenmakers
0 -2
Superturk1
Dus dat heeft ie geleerd van de tactische trainer van Juve! Snelle leerling die Mathijs!
En maar bashen op Ajax en ten hag!!
Karma mijn vriend!!!
2 0
Duif63
Net het commentaar van Sarri gelezen over de Ligt. Daar kan je uit opmaken dat hij voorlopig op de bank komt.
0 0
Hans Kraay Jr.
Vind zijn eerste goal tegen Juve toch mooier.
5 0
insectenverdelg
Denk dat de Juve fans de Ligt nu wel hebben afgeschreven. Dat gebeurt hier op AS tenslotte ook bij een oefenpotje.
6 0
atalantanio
Samenvatting van het sentiment op AS:

Promes OUT
Marin OUT
Pierie OUT
Scherpen OUT (heeft nog geeneens meegedaan volgens mij, maar toch)
Bergwijn OUT (al is die nog niet een IN)
0 0
Aad82
Voetbal Karma
1 -3
Bocarra
Dit hoort bij het groeiproces van de Ligt. Dit soort ongelukkige momenten kende hij ook bij zijn debuut in het NL elftal. Daarna is het nog goed gekomen. Het zal nog wel vaker gebeuren...
0 -1
Schip
Wilde dat net zeggen. De Ligt is mentaal stabiel genoeg dit geen invloed te laten hebben op zijn zelfvertrouwen. Hoop ook voor hem dat het een klinkend succes wordt bij Juve en anders wel voor Ajax.

Maar het liefste begin je beter en kweek je gelijk krediet. Zeker omdat het systeem niet het zijne is en hij in een ander systeem dan bij oranje al niet zo dominant oogt.
0 0
fujaka
Komt er wel moet gewoon wennen aan een ander systeem en Italie. Eigen doelpunt was een ongelukkige en kon iedereen overkomen.

Afgelopen jaar zetten Ajax een van zijn slechtste reeks oefenwedstrijden neer maar kijk wat het seizoen ons bracht....
0 0
markk
Ongelukkige dag voor De Ligt, scoorde een eigen doelpunt en werd vervangen door een 21 jarige speler Demiral die beter speelde en ook uitgeroepen is als Man of the Match.
0 0
AsensioWillemsen
Scorebord journalist. Hij heeft geen foute pass gegeven en won al zijn duels. Die eigen goal is pure pech, maar doet niks af aan zijn wedstrijd imo. Speelde een stuk beter dan Bonucci die steeds te laat was
2 0
grannig mokum1
Precies, komt goed en het had ook bij Barca kunnen gebeuren dat eigen goal....
0 0
AsensioWillemsen
Als hij niks deed dan tikte die spits van inter hem er in. En niks doen had ik kwalijker gevonden dan deze ongelukkige eigen goal
0 0
Gecko
Nog niet rijp voor Juve! Jaar bij Ajax moeten blijven!
3 -5
MPAjax
hij wilde zelf dit jaar weg, dat had hij al met de directie afgesproken
0 0