Bakker mee met Paris Saint-Germain op trainingskamp

JesseTH, 23-07-2019 om 17:05, 2494 views, Paris Saint-Germain |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Mitchel Bakker mag bij Paris Saint-Germain direct mee op trainingskamp, zo valt te lezen op de website van PSG. De kampioen van Frankrijk nam de linksback recentelijk over van Ajax en gunt hem de kans zich te bewijzen tijdens de tour in China.

De trip start op dinsdag 23 juli en duurt voort tot zondag 4 augustus. Bakker maakt deel uit van een 33-koppige selectie, geselecteerd door trainer Thomas Tuchel. Eric-Maxim Choupo-Moting, Angel Di Maria, Marquinhos, Leandro Paredes en Thiago Silva zijn er echter nog niet bij. Zij hebben nog vakantie na hun verplichtingen op de Copa América en de Afrika Cup.

Afgelopen januari werd bekend dat Bakker ervoor koos Ajax achter zich te laten. Een gebrek aan speeltijd in de Amsterdamse hoofdmacht zou daarbij een belangrijke factor zijn geweest. Uiteindelijk bleef de back nog tot aan de zomer bij Ajax, waarna hij aan de slag ging in Parijs.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Redrum
Ook PSG heeft iemand nodig op trainingskamp die de ballenzak mee sjouwt en de bidons bijvult.
0 0
036AFCA97
Deze komt in het rijtje Mink Peeters, Fosuh-Mensah, Kishna etc.
6 0
fujaka
Net als Fosuh-Mensah gaat Bakker ook kansen krijgen omdat bij Ajax de basistechniek er ingeboord word en als je het Ajax spel beheerst als verdediger, Dan maak je al snel indruk bij ploegen die verdedigers gewend zijn die alleen puur kunnen verdedigen. Ik vind het geen toptalent en bij Ajax blijven was denk ik beter voor hem geweest maar zie hem nog wel ergens bij een middenmoter van de grotere competities eindigen.
2 0
Redrum
Fosu-Mensah heeft alleen kansen gehad omdat van Gaal toen trainer was. Ze worden allemaal vroegtijdig gedumpt, allemaal. Zelfs Redan, die toch indruk leek te maken bij Chelsea.
0 0