Dijks: 'Voornemen om in Bologna te blijven herhaald'

JesseTH, 19-07-2019 om 17:20, 2955 views, Bologna |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Mitchell Dijks lijkt zijn club Bologna niet te willen verlaten. De voormalig linksback van Ajax voelt zich een gewaardeerde voetballer in Italië en heeft zijn zaakwaarnemer, ondanks de nodige interesse, gemeld langer te willen blijven bij zijn huidige club.

'De club laat me voelen dat ik een belangrijke speler ben', spreekt Dijks op het Twitterkanaal van Bologna. 'Een aantal teams heeft contact opgenomen met mijn zaakwaarnemer, maar ik ben hier gelukkig. Ik heb mijn voornemen om in Bologna te blijven herhaald en ik ben klaar voor het volgende seizoen.'

De verdediger is tevens te spreken over de nieuwe aanwinsten van de club, zeker die van zijn landgenoot en voormalig teamgenoot Stefano Denswil. 'De nieuwelingen passen zich erg goed aan. Ik ben heel blij dat Denswil erbij is gekomen. Ik probeer hem te helpen met zijn Italiaans, zodat hij de moeilijkheden die ik aan het begin had niet ervaart.'

Naast de sportieve positiviteit heerst er rond de club Bologna ook bijzonder negatief nieuws. Recent werd immers bekend dat Bologna-trainer Sinisa Mihajlovic getroffen is door leukemie. Inmiddels sprak de spelersgroep met hun oefenmeester. 'Drie dagen geleden hielden we een videogesprek met de coach, het was een erg moeilijk moment. We moeten één blijven en voor hem spelen. Ik hoop dat hij snel terugkeert.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Simpelishetmoeilijkst
Vind het prachtig dat hij Denswil helpt. Is alrijd een toffe gast geweest die Dijks. Wens hem veel succes in Bologna.
0 0
036AFCA97
Hoe kan het trouwens dat die niet wordt opgeroepen voor Oranje als die daar zo goed speelt?
1 0
Ferd
Omdat hij daar nog altijd niet goed genoeg voor is.
0 0
036AFCA97
Zou wat zijn dat die zich ineens blijft ontwikkelen. Speelt die volgend jaar met Matthijs bij Juve ;)
1 0
Restored
beste back van italie, zonde dat we hem hebben laten gaan
1 -1
PetrusKeizer
fijn voor hem allemaal, prima jongen die ook hard bleef werken. we moeten echter niet vergeten dat hij continue op AS is afgefikt vanwege zn dramatische spel. En terecht.
1 0
Chesterson93
Jammer dit.
0 0
jaripettersson
Affikken was niet terecht, maar hij kon er echt geen klote te van.
0 0
cantharel
Ik , en met mij denk ik veel anderen, gunnen Dijks gewoon het allerbeste. Topgozer die bij Ajax geen geluk heeft gehad maar nu naar waarde word ingeschat.
0 0
Schip
Verstandig van die gozer. Beter dan bij zo'n club goed spelen en gewaardeerd worden wordt het niet snel. Als hij het goed blijft doen, meldt Milan of een andere club zich volgend jaar nog wel. Maar vraag me af of hij daar beter van wordt.
0 0
Ajax4life16
Ik denk dat hij op dit moment gewoon te kort komt voor een basisplaats bij een club als Milan, dus inderdaad lekker blijven bij een prima club die je waardeerd.
0 0
Chesterson93
Mooie mening, man.
0 0
AFCAMM
Precies.
Ik vind het moeilijk om zijn top in te schatten, maar hij verdient er genoeg, wordt daar heel erg gewaardeerd, en lijkt bovenal hartstikke gelukkig. Meer heb je niet nodig. En het is hem ook van harte gegund. Topvent.
1 0
Simpelishetmoeilijkst
De juiste reactie!
0 0