Koppers gaat aan de slag bij Almere City

BVeenstra, 01-07-2019 om 11:55, 3223 views, Almere City |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Oud-Ajacied Dico Koppers heeft een contract voor één seizoen getekend bij Almere City FC. De linksback (27) komt over van PEC Zwolle. Koppers sluit direct aan bij de eerste training van de selectie, zo meldt de club via de officiële kanalen.

Almere City schrijft op haar website vol trots dat Koppers de jeugdopleiding bij Ajax doorliep en bij de Amsterdamse club zijn debuut maakte. 'Bij de huidig landskampioen kwam hij destijds tot acht optredens in de Eredivisie en hij had een basisplaats in het Europese tweeluik met Manchester United.'

Koppers kwam in het afgelopen seizoen door een blessure amper aan spelen toe, maar inmiddels is hij weer volledig fit. Voor nu kijkt hij uit naar zijn avontuur bij Almere City. 'Ik heb inmiddels al aardig wat ervaring opgebouwd bij verschillende teams. Door mijn blessure is het voor mij belangrijk dat ik opnieuw mijn meerwaarde kan bewijzen door veel vlieguren te maken en City te helpen met de clubdoelstellingen. Ik kijk daar ontzettend naar uit.'

Onlangs sprak Ajax Showtime Koppers in het kader van 'Uit Het Oog' onder meer over zijn periode bij Ajax en het revalideren met Joël Veltman in Zeist. Lees het interview hier nog eens terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
f*ck010
Deze jongen leeft de carriere van een omgekeerd jongensboek!
0 0
Dubbelvla
altijd als ik koppers de revue zie passeren, overvalt mij een herinnering dat hij, toen hij net kwam kijken, een geweldige pot speelde tegen manchester united, of... barcelona?—in ieder geval een topclub—en dat ik toen dacht dat het een enorm talent was.

maar dat viel dus wel mee.
0 0
talent020
was Man United uit dat hij niet onaardig speelde, we wonnen daar 1-2 door goals van Ozbiliz en Alderweireld,
0 0
rodnet
Was minder dan Dijks. Dat zegt het wel zo'n beetje.
0 0
GorillaBiscuits
Is die Koppers pas 27? Ik dacht echt dat hij al veel ouder was, uit een hele andere generatie Ajacieden. Succes bij Almere, leuke club.
0 0
UltimateKaos
Zelfde generatie als Dijks, Veltman, Klaassen en Denswil e.d. toch?
1 0
GorillaBiscuits
Ja, maar voor mijn gevoel was dat al langer geleden. Bizar eigenlijk wat een seizoen als afgelopen seizoen met je doet.
0 0