Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

'Barça en Valencia akkoord over ruildeal Cillessen'

BartVeenstra, 19-06-2019 om 08:30, 9065 views, Mundo Deportivo |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Jasper Cillessen lijkt zijn lang gehoopte transfer te pakken te hebben. Het Spaanse Mundo Deportivo schrijft woensdagochtend dat FC Barcelona en Valencia een akkoord hebben bereikt over een ruildeal tussen de voormalig Ajax-keeper en huidig Valencia-keeper Neto.

Er komt, zo wordt geschreven, verder geen transfersom bij de ruildeal kijken. Beide keepers worden ingeschat op een waarde van ongeveer dertig miljoen euro. Voor Cillessen is de transfer naar Valencia goed nieuws aangezien hij FC Barcelona drie jaar lang tweede keeper is geweest. In de sinaasappelstad zou hij weer wekelijks aan spelen moeten toekomen.

Bij Valencia, dat zich wist te plaatsen voor de Champions League, zou Cillessen evenveel gaan verdienen als bij FC Barcelona. In Catalonië had hij nog een contract tot medio 2021, maar de goalie heeft een vertrekwens vanwege zijn gebrek aan speeltijd.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
masterrr
Super move voor Cillessen. Nummer 1 bij de nummer 4 van Spanje.
1 0
ajaxxcied4life
En 10% doorverkooppercentage door de neus geboord.
0 -1
JariJari
Nope, lees de reacties hieronder.
0 0
Caparzo
Goed nieuws voor Cillessen, voor Ajax minder, want doorverkoop x €0 is niet veel als ik het zosnel ff uitreken.

Sja wij deden een soort gelijk foefje met Tadić en Southampton, stond Twente met lege handen. Nu hebben wij pech.
0 0
ram
Ik las ergens dat ze wél verkoop doen ivm regels van fair play. Geen idee hoe dat zit.

Maar eerst gaat Neto voor 30 maar Barca en later gaat Jasper voor 30 naar Valencia. Technisch dus een transfer en, neem ik aan, een percentage voor ons.
2 0
JariJari
Hier wordt dat uitgelegd: https://www.mundodeportivo.com/futbol/fc-barcelona/20190618/462953802370/acuerdo-barca-valencia-por-el-intercambio-cillessen-neto.html

Ze vergeten wel Ajax zijn percentage in hun berekeningen ...
0 0
ram
Ja, alleen maar prima als ze dat vergeten. Ajax zal Barca er wel aan herinneren.
2 0
GvanderK
Mooie en grote club hoor Valencia, worden erg onderschat vind ik. Hopelijk kan Cillessen nu echt bouwen aan zijn carrière. Hij kan als keeper zijnde nog wel een jaar of 6 a 7 mee op het hoogste niveau.
3 0
Ajax27
Mooi voor hem! Hopelijk snel genoeg 1e keeper, zich weer lekker in de picture spelen, hopen op een mooi Europees seizoen in CL en/of EL.

Hij is nu 30, maar een keeper kan makkelijk tot z'n 35-37e mee. Sommige zelfs tot hun 40e. Hij kan dus nog heel wat jaren onder lat staan en zal straks terug kunnen kijken op een prachtige carriere.
3 0