De Boer bereikt kwartfinale Amerikaans bekertoernooi

BVeenstra, 19-06-2019 om 07:15, 2560 views, Voetbal International |

Bekijk nu de nieuwe thuis-trainingslijn van Ajax!

Frank de Boer heeft met Atlanta United de kwartfinale van de US Open Cup  - het Amerikaanse bekertoernooi - weten te bereiken. In de achtste finale werd Columbus Crew met 2-3 verslagen.

De Boer, die met Atlanta United in de competitie vierde staat, had een geweldige start tegen de nummer tien van de competitie, zo schrijft Voetbal International. Brandon Vázquez, die zijn rentree vierde na een knieblessure, wist al na vijf minuten te scoren. Na een klein kwartier spelen was het opnieuw raak voor het elftal van De Boer toen Miles Robinson wist te scoren uit een corner.

Vlak voor rust deed Columbus Crew via David Accam wat terug, waardoor de spanning weer voelbaar was. Na rust zorgde Vázquez met zijn tweede treffer voor wat meer lucht door voor de 1-3 te zorgen. Een eigen doelpunt van doelman Brad Guzan bracht de stand nog wel terug tot 2-3, maar daar bleef het bij. Op 10 juli speelt De Boer met Atlanta United de kwartfinale tegen Saint Louis of FC Cincinnati. 

Denk jij dat Vivianne Miedema scoort en de Oranje Leeuwinnen winnen van Canada? Zet in en krijg 3,80 keer je inzet terug!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax27
Blijf het een apart systeem vinden daar in Amerika, maar tegelijkertijd ook erg goed.
Hoe hun systemen met spelers en transfers werken is echt compleet anders dan hier.

Daar zie je dan ook dat in de afgelopen 10 jaar 8 verschillende clubs kampioen zijn geworden.
0 -1
DeBaller
De systemen zijn net als de transfers overal verschillend.. Dit heeft niks met Amerika, Europa of Zuid-Amerika te maken.. In elk land verschild dit het zelfde geldt weer voor elke club. In Nederland is het 4-3-3 systeem uitgevonden evenals het 4-4-2 systeem in Engeland. Hier houden de clubs dan vaak aan vast. Om maar even een voorbeeld gegeven te hebben. Het verschil in Amerika is dat de scholen daar ook de sportverenigingen runnen. Waardoor je op je “high” skool een beurs kan verdienen die betaald worden door professionele verenigen. Zij betalen je studie en laten je studeren op een universiteit die hoog aangeschreven staat voor die bepaalde sport. Zo werkt het met Amerikan football, Basketbal, honkbal, voetbal etc. Maar zoals al gezegd, elk land heeft zijn eigen manier van opleiden, dat heeft niks te maken met het feit of het Amerika is of Nederland.
0 -1
InOost
ehhh?? wat wil je hiermee zeggen?
0 0
Stamhoofd
Is elke gewonnen wedstrijd nu nieuws?
0 -4
Schip
Maar als hij verliest, mag iedereen hier over elkaar buitelen om zie-je-wel te roepen zeker?
2 0
Schip
Gaat langzamerhand ergens op lijken.
0 0
MankeNelis
Goed voor Frank dat hij de boel op de rails heeft.
3 0