Zivkovic zet goede reeks voort in China

JesseTH, 16-06-2019 om 22:30, 6246 views, AS |

Bekijk nu de nieuwe thuis-trainingslijn van Ajax!

Richairo Zivkovic heeft zondagavond wederom een goede prestatie neer weten te zetten voor zijn club Chanchun Yatai. De spits kwam met die club in actie tegen Shaanxi Chang AN Athletic FC en die wedstrijd werd met 3-2 gewonnen. Zivkovic kende een belangrijke rol en dat is niet voor het eerst.

De aanvaller was immers betrokken bij de complete productie van zijn team. Niet alleen gaf Zivkovic twee assists, ook trof hij het net eenmaal zelf. Changchun Yatai komt uit op het tweede niveau van China en bezet daarin momenteel de zesde plek.

Voor Zivkovic persoonlijk is het een succesvol seizoen in Azië. Zondag tekende hij alweer voor zijn achtste goal in negen competitieduels. Zijn gegeven assists tegen Shaanxi Chang waren de eerste voorbereidende acties van het seizoen.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax27
Haha hij haalt er wel het maximale financieel uit. 8 miljoen in 3 jaar tijd op het 2e niveau in China, lekker man. Tegen die tijd is ie 25, nog lang genoeg te gaan. Ach die blijft nog wel even rondzweven door heel de wereld om op z'n 30e met een flinke zak geld lekker te stoppen. Daarna wat nieuwe hobby's erbij en hoppa, lekker leventje man.
1 0
Stroeve
Hoop dat-ie slimme mensen om zich heen verzamelt. En niet alleen geldwolven, waardoor die op z’n 35ste weer failliet is.
0 0
appeltje
Lekker veel geld verdienen en sportief gaat het ook erg goed. Toch een mooie oplossing voor deze niet heel bijzondere speler. En hij is nog jong, goed seizoen draaien op het tweede niveau en dan misschien wel volgend seizoen in de Super League spelen. Als je daar dan blijft presteren kom je vanzelf weer in beeld bij wat leuke clubs.
4 0
DeBaller
Jij noemt het sportief goed? 6e staan op het 2e niveau in een baggervoetbal land.. T is maar wat je goed vind
0 -2
ETM
Ach als ik hier in de Liga Primer Indonesia zou mogen spelen voor zo'n 40miljoen rupiah per maand en ook nog eens een belangrijke speler zou zijn bij mn club dan zou ik stellen dat het zowel sportief als financieel uitstekend met me gaat.
Als je het legt naast mislukt zijn bij Ajax, dan is het een ander verhaal :)
2 0
AFCAsphere
Hoe staat het er nou eigenlijk voor in Indonesië? Jij woont daar toch? Ik praat wel eens met iemand een kerel uit Medan en hij vertelde mij over corruptie en nepotisme bij de PSSI. Heb daarnaast ook filmpjes gezien over gokschandalen, wedstrijden die opzettelijk werden verloren.
1 0
ETM
Over het geheel genomen is de situatie van het voetbal in Indonesie een complete puinzooi. Het is al heel wat als er een poos geen schandalen zijn en de competitie gewoon draait, met spelers die ook keurig betaald worden..
Met puinzooi doel ik ook op alle lagen, alleen het managen van de nationale teams is in de afgelopen 10jaar wel verbetert. Kwaliteit staat meer centraal.
Er is een zeer zwakke infrastructuur voor talenten om zich binnen te ontwikkelen, en idd vindt er op alle niveaus corruptie plaats. En daar lopen meestal de goede bedoelingen om de situatie te verbeteren op stuk..
Erg pijnlijk te meer omdat Indonesie absoluut een voetbalgekke natie is.

Ik kan nog heel ver uitwijden over Indonesische voetbal-problematiek omdat ik op verschillende manieren betrokken ben geweest bij ontwikkeling van het voetbal hier, maar dat voelt hier op dit Ajax-forum dan niet helemaal gepast :)

Neemt allemaal niet weg dat ik heel graag een prof speler hier zou zijn :)
2 0
appeltje
Relatief gaat het toch sportief goed voor Zivkovic? 8 goals en 2 assists in 9 wedstrijden is nergens slecht, zelfs niet voor de nummer 6 van het tweede niveau van China. Overigens staat Yatai maar op 5 punten van de koploper en 2 punten van een promotieplek af.
2 0