Ødegaard wenst spoedig duidelijkheid over toekomst

JesseTH, 04-06-2019 om 20:10, 6309 views, VG ; Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Martin Ødegaard, contractspeler van Real Madrid en target van Ajax, hoopt dat het dit jaar sneller bekend is waar zijn toekomst ligt. Een jaar geleden vond de inmiddels twintigjarige aanvaller het te lang duren en belandde hij uiteindelijk op huurbasis bij Vitesse.

'Ik moet nog op vakantie, maar ik wil niet in dezelfde situatie belanden als vorig seizoen', zegt de Noor tegen het Noorse VG, geciteerd door Voetbal International. 'Toen begon ik in de voorbereiding bij Real Madrid en duurde het lang voordat alles duidelijk werd. Dat was niet gunstig en dat wil ik ook niet meer.'

Wel heeft Real Madrid laten weten blij te zijn met de Noor, zo vertelt hijzelf. 'Maar ik heb al eerder gezegd dat het moeilijk is om daar aan spelen toe te komen en dat dat ook voor komend seizoen waarschijnlijk het geval is. Dus het wordt waarschijnlijk voor mij wat anders. ze hebben ook spelers verkocht met een terugkoopclausule. Dat is waarschijnlijker dan een definitieve verkoop.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
14AJAX14
Er zijn een paar opties voor Ajax en Real:
- 2 jaar huur voor niet meer dan 6 miljoen (aan salaris)
dat is relatief goedkoop en vrijwel zonder risico, maar ik heb de voorkeur voor koop:
- 10 miljoen + terugkoop clausule na 2 jaar van 25 miljoen
- meer dan 10 miljoen uitgeven is definitieve verkoop zonder clausule

en ja het ziet er naar uit dat ie naar ajax komt, maar welke deal zal het worden?
0 0
433metdepuntnaarlinks
Ik neem toch aan dat Real wat geld binnen wil krijgen, door wil selecteren en het salarishuis wat in wil drukken. Zeker wat betreft spelers die op korte termijn toch niet echt in aanmerking gaan komen voor veel speelminuten.
0 0
PJSM
Die zien we binnenkort terug bij Ajax dat is nu wel duidelijk.
0 0
Bijgoochem
Hoe zonde dat die pik naar Madrid is gegaan. Z'n financieel adviseur zal er blij mee geweest zijn, maar verder heeft hij er echt 0,0 aan gehad dat hij daar getekend heeft.
1 0
Bennyben
Wat een zeikerd als je duidelijkheid over je toekomst wil had je destijds niet bij real moeten tekenen, het is niet de slimste jongen.

Ik blijf van mening dat als je je bij real Madrid niet in de basis kan spelen je niks bij Ajax te zoeken hebt.
0 -7
433metdepuntnaarlinks
Voor dat salaris was 99% naar Real gegaan. Meerdere miljoenen, jarenlange verbintenis ... Sorry maar dan hoeft je hele familie nooit meer te werken. Of het slim is, dat is een tweede. Maar op die extreem jonge leeftijd ... Het is zeker jammer, zeker als je ziet hoe groot de stappen zijn die hij zet nu hij wat jaartjes in Nederland heeft gespeeld.
0 0
Rhythim
Je doet nu net of Real geen reet voorstelt, blindstarend op wat Ajax dit jaar tegen Real heeft gedaan, zonder dat af te zetten tegen wat Real doorgaans internationaal presteert.

Reëel gesproken zal Real internationaal vaker prestaties halen dan Ajax.

Odegaard zou voor Ajax een uitstekende aanwinst zijn, heeft niets te maken met of hij wel of niet bij Real in de basis staat. Of dacht je dat de beste basisspelers van Madrid iets bij Ajax te zoeken hadden tegen RKC?
0 -1
JariJari
voor 700M mogen ze hem terugkopen.
1 0
Simon1
Dat wordt op de laatste transferdag een deal...
2 0
JSF
Ik denk dat Marc netto op de best mogelijke deal zit te broeden...
0 -1
Sirrou
Persoonlijk zie ik een transfer met een terugkoopclausule meer zitten dan een huur van 2 jaar. Hoop echt dat hij komt, zou de ideale vervanger van Ziyech zijn. Heeft zich sinds hij werd verhuurd aan Heerenveen enorm verbeterd op het gebied van consistentie en rendement. Enorm benieuwd naar waar zijn plafond ligt.
4 -1
Schip
Eerste teken dat hij er zelf een beetje druk op zet. About time.
3 0
Joseph
Terugkoopclausule van 70 miljoen die pas na 2 jaar in gaat, prima.
5 0
Wesl
haha, top deal!
0 0