Tete en Traoré wacht Braziliaanse technische leiding

JesseTH, 19-05-2019 om 18:25, 4251 views, Olympique Lyon |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voor Kenny Tete en Bertrand Traoré wacht volgend seizoen een Braziliaanse technische leiding bij Olympique Lyon. Waar Bruno Génésio dit jaar nog de manager van de club was, is dat volgend jaar niet meer het geval. Voormalig linksback Sylvinho volgt hem op in zijn functie, zo bevestigt voorzitter Jean-Michel Aulas op de website van de Franse club.

Niet alleen Sylvinho zal de overstap maken naar Lyon, ook Juninho is vanaf komend seizoen werkzaam in Frankrijk. De voormalig middenvelder en specialist in vrije trappen wordt de nieuwe technisch directeur van de club van Tete en Traoré.

Het huidige seizoen werd zaterdagavond ternauwernood gered. Door een 4-0 overwinning op het lager geklasseerde Caen werd de derde plaats veiliggesteld met nog één speelronde te gaan. De derde plek geeft recht op het spelen in de voorrondes van de Champions League. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jerooney93
Kunnen we niet eens proberen te stunten en Memphis overnemen? De helft van de tijd mag ie niet eens meedoen daar, dus wellicht is 35 miljoen genoeg en dan heb je een wereldspits voor Ajax-begrippen.
3 -1
Rentokill
Eens. Bergwijn gaat toch wel weg dus wij hoeven PSV niet te verzwakken in dit geval.
Memphis heeft bovendien de routine en ervaring waarmee onze jeugd nog beter bij het eerste 11 tal ingepast wordt.

Oh ja, en neem meteen Bertrand Traore mee. Speelt ook nauwelijks. Is een topper.
Blinde kippen bij Lyon.
0 0
Ferd
Traore was maar 1 op de 4 wedstrijden goed.
0 0
Dolberg25
Eens. Hij is daarnaast beter als Bergwijn, en die is even duur. Daarnaast loopt hij al een tijdje te slijmen op Twitter wat betreft Ajax. Echt zullen we dan wel zijn maniertjes moeten gaan accepteren, maar dat neem ik voor lief met een speler die zulke kwaliteiten heeft.
1 0