Van Bommel treurt: 'Je moet er afscheid van nemen'

JesseTH, 14-05-2019 om 18:55, 10248 views, FOX Sports ; PSV TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Mark van Bommel baalt nog altijd flink van het mislopen van het landskampioenschap. De oefenmeester van Ajax' concurrent beseft dat de kans die er nog is op de titel slecht een theoretische is en wil het dan ook uit zijn hoofd zetten.

'Dat is nu ver weg en eigenlijk moet je er gewoon afscheid van nemen', aldus Van Bommel in een video van PSV TV op de website van FOX Sports. 'Het blijft hangen dat je het heel lang in eigen hand hebt gehad. Die wedstrijd in Amsterdam is het breekpunt geweest. Je kunt beter al op de twintigste speeldag niet meer voor het kampioenschap spelen. Dan sluit je het beter af dan nu.'

De trainer van de Eindhovenaren baalt, vooral ook omdat de eigen prestaties niet slecht te noemen zijn. 'Als je naar de cijfers kijkt, is het gewoon goed. De minste tegengoals en veel goals gemaakt, bijna honderd. Je hebt maar drie wedstrijden verloren en je hebt tachtig punten. Ik kan wel een heel mooi verhaal ophangen, maar we hebben niets.'

Denk jij dat Matthijs de Ligt scoort en Ajax wint van De Graafschap? Zet dan in en krijg 5,40 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Schip
En dit is dezelfde kerel die meende dat Ajax zich niet over de uitschakeling door spurs kon zetten...

En dat kon deze groep dus wel, terwijl die klap vele malen groter, bruter en intenser was dan een half seizoen beduidend minder zijn dan de concurrent en verdiend de titel mislopen.

Ik vond je in begin seizoen vermakelijk Mark, toen je nog genoeg vertrouwen had het niet over Ajax te hebben.

Maar blijven hangen in vals sentiment: flikker even lekker op, oud wijf. PSV heeft op het tandvlees dit aantal punten gehaald en kon niet eens van 10 ajacieden winnen. Wees reeel en doe niet zo melo dramatisch.
1 0
JariJari
Afscheid van Bergwijn Mark? ;)
0 0
Schöne82
Petje af voor PSV. Dit Ajax is zeer goed. PSV heeft tot laatste speelronde gestreden. Knap, maar niet genoeg.
0 0
Willem410
Ik neem mijn petje niet af voor laf uitgekookt voetbal wat ook dit jaar bijna weer loonde.
Een rollende Lozano, een verongelijkte L de Jong kijkend naar de scheids, een van Bommel die de 4e man 100x bestormd heeft.
Het zijn die dingen die blijven hangen als ik aan psv denkt, Nederland zal er veel meer aan hebben als ze ook is inzetten op mooi combinatie voetbal.
0 0
Rentokill
Het ís ook heel knap van PSV. Alleen telkens net voordat iemand dit wil benadrukken komt van Bommel er zelf mee. Dat maakt hem en zijn club er niet populairder op.
1 0
Pheadrus
PSV en ook Fey hebben de afgelopen 4 seizoenen zo enorm veel geluk gehad met die kampioenschappen. Ajax was telkens net de nummer twee. Volgens mij ook telkens met meer dan 80 punten. Maar aan al het geluk komt een einde. Ajax gaat het financieel verschil de komende jaren omzetten in sportief resultaat.
2 0
Maus1978
Precies dit. Echt niet normaal hoor. Ik durf zelfs te stellen dat dit al vanaf 2007 zo is, toen PSV met 1 doelpunt verschil won. Twente 2010 ook steeds 1 doelpuntje verschil in de laatste 5 minuten. En ja, ook onze 4 kampioenschappen waren niet om over naar huis te schrijven, met punten aantallen (2011 t/m 2013) van 71 tot 76.

Maar nu de onbetwiste en terechte kampioen !! WZAWZDB
0 0
mickey2602
Je kunt beter al op de twintigste speeldag niet meer voor het kampioensschap spelen,aldus van Bommel.
Wen er maar aan Mark,dat gaat nl volgend seizoen gebeuren;-)
1 0
FrankDeB
Volgend jaar hebben we die schaal al voor de kerst. ;)
1 -1
Ginoajax1
Van Bommel lult uit zijn nek. Voetbal is niet om aan te gluren. Creatiefloos en gebaseerd op schwalbe en maten naaier Lozano. Dat heeft ie zelf niet meer in de gaten. En een hoop mazzel gehad. Ok dat hield een keer op. Alleen Luuk met zijn kopballen vielen wat op Verder niks.(en anders niks)
2 0
JariHeijden
En iedereen praat over de leegloop bij Ajax. Maar bij PSV is dat ook zo. Schwaab vertrekt, Lozano en Perreiro waarschijnlijk ook (schijnen een moeizame relatie te hebben met Bommel). Van Bergwijn is het ook wel duidelijk dat hij het hogerop wil zoeken. En De Jong? Ik las dat hij ook wel eens wil gaan cashen.

Ze halen natuurlijk ook spelers terug, maar ik verwacht dat PSV volgend jaar zeker niet sterker is. Eerder zwakker.
Wij kunnen natuurlijk ook De Jong en De Ligt niet zomaar vervangen. En wie weet gaat er meer de deur uit. Maar ik geloof wel dat wij een trainer hebben die een dergelijk proces beter in de smiezen heeft dan PSV. En ik ben ervan overtuigd dat sterkhouders als Blind en Tadic in ieder geval blijven.
0 0
aka
Jammer dat Swaab vertrekt
0 0
AFCAPolarBear
Teleurgesteld zijn in het feit dat een beter elftal de titel pakt, dat zag hij al een half jaar aankomen en nog steeds niet verwerkt? Hoe lang moeten we dan niet treuren om het mislopen van de CL-finale tegen een kwalitatief minder elftal?!?!
0 0
Murtagh
Les 2 afscheid nemen van bergwijn aan ajax
1 0
Simpelishetmoeilijkst
Les nummer 1 voor Bommeltje, meer lessen later!
1 0
insectenverdelg
een treurende verongelijkte van Bommel is mijn lievelings van Bommel.
8 0
Bramzel
Ik las echt even in eerste instantie dat er stond van Bommel zeurt. Of zou dat zijn omdat je dat gewend bent van hem?
5 0
PetrusKeizer
LOL
1 0
PetrusKeizer
hoezo, ik KAN wel n mooi verhaal ophangen, Mark? Dat DOE je toch ook?
8 0
Radie125
Mooi verhaal Mark maar je heb niets. Fijne vakantie en niet te veel tegengas bij de transfer van Bergwijn.
3 0
Gonzo
Helemaal niets.
6 0
AFCAPolarBear
In Eindhoven!
2 0
ajaxminimax
Ja Bommeltje, dit komt doordat jij al je energie stopte in de 4e man. Jankbal
7 0
grannig mokum1
HAHAHAHAH
3 0
ajaxxcied4life
Je kan het nog zo mooi vertellen bommeltje, maar feit blijft dat het doelsaldo van jouw ploeg slechter is dan dat van Ajax. Face it.
3 0