Trainer Frankfurt ziet 'bijzonder' Ajax als voorbeeld

BVeenstra, 02-05-2019 om 10:55, 6069 views, FOX Sports |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Eintracht Frankfurt-trainer Adi Hütter gebruikt Ajax als voorbeeld voor mogelijk succes van zijn eigen elftal in het Europa League-toernooi. Donderdagavond neemt Eintracht Frankfurt het in de halve finales van de Europa League op tegen Chelsea.

'Ik denk dat we net als Ajax zijn', zegt Hütter tijdens de persconferentie, waarvan de beelden te zien zijn bij FOX Sports. 'Niemand had voor het seizoen verwacht dat ze nu bijna met één been in de finale zouden staan. Een bijzondere prestatie. Vooral de eerste 25 minuten op bezoek bij een zeer sterk Tottenham maakte Ajax indruk op mij. Ze hebben de wedstrijd niet onverdiend gewonnen', is de oefenmeester complimenteus.

Eintracht Frankfurt speelde tot dusver twaalf Europa League-wedstrijden, waarvan er tien werden gewonnen. Alleen op bezoek bij Benfica werd - met een man minder - verloren. 'Wij hebben ook indruk gemaakt en dat hopen we tegen Chelsea weer te doen, maar dat is een Champions League-waardige ploeg. Je hoeft alleen maar naar de spelers te kijken. Aan de andere kant praten we nu over Eintracht Frankfurt, waar spelers hun eerste Europa League-seizoen spelen. Dat is een groot verschil, maar het zijn twee wedstrijden waarin we de tegenstander pijn kunnen doen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajacied33
Een buitenlander spreekt hier over een zeer sterk Tottenham. Bij ons is er iemand op de nationale televisie die roept dat Tottenham een B team is.....
0 0
Pierre Heno
Ajax was, is en zal altijd de mythe van de voetbalwereld zijn....ineens zijn ze er weer en doen de voetbalwereld versteld staan om weer te verdampen in oblivium.......Ajax zal zo altijd de rest van de topploegen die heersen met hun geld en topaankopen vanuit het niets blijven uitdagen......Ajax is en blijft de magie waar in tijden van overheersing door het geld ineens Ajax weer daar is....het Ajax waar iedereen naar smacht wanneer het steeds weer dezelfde rijke teams zijn die het voetbal domineren....Ajax is en blijft de hoop van velen......Ajax is de mythe die boven alles verheven staat en ineens weer kan vervliegen.. totdat het moment daar is om alle voetbalharten weer vol vreugde te doen laten kloppen: " Ajax Amsterdam......I put the microphone down to applause for this incredible team!"
0 0
Dolberg25
Ajax is gewoon een sprookje. Ik ben echt blij dat ik ben geboren als Ajacied. We zijn gewoon de mooiste club van allemaal. We hebben mooi voetbal, fanatieke aanhang, goede band met fans, geen koopclub en we geven de jeugd de kans. Alles wat je wil van een voetbalclub.
1 0
JanTa
Decennia lang heb ik die verhalen wel meer gehoord van clubs die het beleid van Ajax willen Kopiëren maar uiteindelijk hoor je er niets meer over.
1 -1
Juichtoon
Dat komt omdat de filosofie zo bij ons past. Die is niet toevallig ontstaan, Onze mentaliteit is niet te kopiëren. Duitsers zijn toch veel geordender. Wij veel vrijzinniger.
0 0
Duif63
Barcelona doet al sinds 1973 niets anders dan het beleid van Ajax kopiëren.
4 0
Koekepeer
Lukt wel aardig bij vlagen
0 0
Juichtoon
Dat komt vanwege hun aard. Johan vond deze heel veel op de Nlse lijken. Bijna on-spaans.
0 0