Viergever: 'Als wij alles winnen, zijn wij kampioen'

NielsOpdam, 26-04-2019 om 08:20, 13941 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Nick Viergever denkt dat PSV kampioen is, als het de laatste twee wedstrijden in de Eredivisie wint. Dat vertelt de verdediger in gesprek met Voetbal International. Ook gaat Viergever in op de kampioenswedstrijd met Ajax bij De Graafschap in 2016. 

'Als wij twee keer winnen, zijn wij kampioen', opent Viergever, die niet denkt dat Ajax een makkelijker programma heeft dan PSV. 'Elke wedstrijd is nu moeilijk. Er komt een bepaalde druk bij, dat je de wedstrijden moet winnen. Zeker nu het einde nadert. Wij moeten gewoon onze wedstrijden winnen en hopen dat Ajax punten laat liggen.'

De laatste wedstrijd voor Ajax is op bezoek bij De Graafschap. In 2016 verspeelde Ajax op de laatste dag de titel in Doetinchem, Viergever stond toen in de basis bij de Amsterdammers. 'Je hebt bepaalde wedstrijden die je nooit meer vergeet. Dat is daar een van. Ik wil er zo min mogelijk aan denken. Als je op de laatste dag geen kampioen wordt, vergeet je dat nooit meer.' Nog altijd heeft Viergever er last van. 'Als het woord "Graafschap" valt, is dat het eerste waar je aan denkt.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PJSM
Als m’n zus een lul had was het m’n broer geweest.
0 0
Klasseman
Nou ja zij heeft dan in ieder geval wel een lul als broer
0 0
Ajax34
Niet als Ajax alles wint.
0 0
Mirella1984
Domme uitspraken Lambal.. maar nu sta jij niet meer bij ons clubje in de Basis.. en worden wij gewoon Kampioen,
0 0
Ajax75Amsterdam
Viergever ? de zoveelste met dezelfde uitspraak . De uitspraken zijn net zo voorspelbaar en saai als hun voetbal.
0 0
Klasseman
Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap
0 0
Ajax75Amsterdam
Al deze uitspraken van de kindercrèche peuter kleuterklas in de kleedkamer ophangen. Even voor alle spelers en supporters van PSV als Ajax alles wint dan zijn WIJ zeker kampioen. Dus niet bij het laatste fluitsignaal gaan juichen omdat je erin bent gaan geloven. Psychologie Bommel.
0 0
Van Reenen
ALS wij alles winnen, worden wij kampioen.......ALS de hemel naar beneden valt, hebben wij allemaal blauw haar.
Alle 2 de stellingen zijn pure onzin. Dit omdat het elftal van Ajax in 2019 op geen enkele positie te vergelijken is met het elftal van 2016.
Dus spelers die telkens dezelfde onzin uitkramen, sluit je aan bij huilie, huilie en volgend seizoen opnieuw proberen. Ik geef jullie gelijk, het spel van jullie is vaak om te huilie.
1 0
jollie18
Niet alleen spelers. Ook supporters van andere clubs, van de kerhofjes, de media. Ik ga er niet vanuit maar dit gaat Ajax toxh niet meer weg geven.
0 0
Jack Reynolds
Hij denkt zeker dat ie nog bij Ajax speelt.
3 0
Mirella1984
hahah echt he' wat een lambal,
0 0
Ajax27
Ik hoor van Bommel over 2 wedstrijden al zeggen "PSV is samen met Ajax kampioen geworden. Dat Ajax meer doelpunten heeft gemaakt kan zijn, daardoor zijn zij officieel kampioen, maar wij zijn ook kampioen geworden, wij hebben net zoveel punten."

Zielige stakkers daar in dat lampengat...
5 0
Klasseman
Hij zal altijd in zijn eigen voordeel praten, maar ja doen wij ook hahahahaha. Lekker jennen dus
0 0
Boer Gijs
En dan zegt ie er bij dat psv in onderling resultaat beter was, dus dat voor hem psv kampioen is, ook al is de schaal naar Ajax gegaan.
0 0
Redrum
Hahaha hij zou dat nog zomaar kunnen zeggen ook ja.
1 0
Shardo
Ik denk dat van Bommel tegen zijn jongens heeft gezegd: iedereen zegt als we 2 x winnen zijn we kampioen, een soort van poging tot psychologische oorlogsvoering zodat als het maar vaak genoeg gezegd wordt het bij onze boys in hun koppie gaat zitten.
1 0
Boer Gijs
Ik denk het ook. Maar zo houden ze Ajax juist scherp. Onderschatting is vaak groter gevaar bij Ajax. Daarom ben ik ze dankbaar dat ze dit zeggen en dat ze niet zeggen dat het al beslist is want dan zou Ajax nog wel eens gemakzuchtig kunnen worden. Dar gebeurt nu in elk geval niet, met dank aan die Brommel
1 0
Shardo
scherp!!
0 0
Ginoajax1
Ik lees hier over het doelsaldo. Dat het nog in te halen is. Dat het nog zou kunnen.We staan op plus twaalf. Hebben meer doelpunten voor. Wordt dus dertien. Winnen we twee maal, wat natuurlijk moet gebeuren, komen er minimaal twee bij, maakt totaal dus vijftien. Vijftien goals in twee wedstrijden. Geloven sommigen in sprookjes of zo?
3 0
Van Reenen
Gelukkig voor jou en voor mij wordt de uitslag tegen Utreg geen 1-0, maar minimaal winst met een verschil van 3 doelpunten.
0 0
TontoKarnaggel
Als psv nu nog op doelsaldo kampioen wordt dan is er met zekerheid iets niet in orde. Of matchfixing of een tegenstander die het expres laat lopen om Ajax te naaien. Zie beide niet gebeuren en gebeurd het wel kunnen we beter uit de eredivisie stappen want dan wil ik er niks meer mee te maken hebben.
0 0
tmvde
Doelsaldo is 10 (Ajax 81, PSV 71), maar dat gaan ze nooit meer goedmaken ;-)
0 -1
Klasseman
Blijf het wel kut vinden dat we dan alleen op doelsaldo kampioen zijn is toch een minpuntje maar maakt verder niet uit.
0 0
jaribombari
0-1 winnen van AZ en 0-16 thuis tegen Heracles. Ik zie het zomaar gebeuren ;-)
1 0
Klasseman
Dan zijn we dik kampioen natuurlijk. 16-0 voor Heracles is natuurlijk prachtig maar volgens mij niet echt realistisch
0 0
markk
Het lijken wel parkieten. Hoorde hetzelfde gisteren van Dumfries en De Jong, zijn gewoon gemanipuleerd door Van Bommel om ze gemotiveerd te houden.
1 0
Boer Gijs
Tuurlijk anders lukt het ook niet meer voor de winst te gaan. Nou tegen die belabberd spelende ploegen zoals die vaak tegen psv voor de dag komen hoef je je niet te motiveren. Van dit Willem II had het huidige Feyenoord met 6-0 gewonnen. Het zou de vernedering van Nederland zijn als zo'n eng jankclubje met zulk voetbal een prijs krijgt dit seizoen.
0 0
Redrum
Als dit psv kampioen wordt ten koste van dit Ajax, dan is dat de definitieve nekslag van het Nederlandse voetbal. Dan kunnen alle dure punten die Ajax dit jaar verzameld heeft weer door de plee gespoeld worden. Dit psv heeft NIKS, maar dan ook NIKS te zoeken in Europa. Zelfs de Europa League is te hoog gegrepen voor ze. Ajax is de club die Nederland de komende jaren hoort te vertegenwoordigen in de Champions League. Gelukkig gaat dat ook gebeuren.
1 0
Redrum
Oh God, nu lees ik weer een verhaal van Luuk op voetbalprimeur dat het 'nieuwe systeem' waarbij hij op het middenveld speelt ervoor gezorgd heeft dat ze bijna geen kansen hebben weggegeven tegen Willem 2. Laat dit even op jullie inwerken zou ik zeggen.. Je speelt uit bij Willem 2 en bent dan trots dat je bijna geen kansen weggeeft, terwijl Willem 2 overduidelijk zijn dameselftal het veld in gestuurd had en de heren rust had gegeven voor de bekerfinale. Hoe kan je in vredesnaam zo'n gigantisch bord voor je kop hebben als club? Je moet toch gewoon de ogen uit je kop schamen dat je hier slechts met 0-3 van het veld gestapt bent? Zo blij als een kind waren ze na de 2-1 thuis tegen de Graafschap en zo trots als een pauw zijn ze na de 3-0 overwinning op de Willem 2 dames. Deze club blijft mij in negatieve zin verbazen.
3 0
JohanvanBasten
Nick, je voetbalt niet meer bij Ajax..............
1 0
Middenweg401
Alleen voor Ajax geldt dit, zo dom ben je hopelijk niet toch dat je dat niet snapt?
Sneue uitspraken, bedoeld om te intimideren of zo..
1 0
Redrum
Ja het zijn hele kinderachtige en sneue pogingen om Ajax aan het wankelen te brengen. Typerend voor psv: als je ze voetballend niet de baas kan zijn, dan moet je het maar zoeken in andere dingen. Het is en blijft een schaamteloos clubje dat altijd wanhopig op zoek is naar erkenning, maar dat maar niet krijgt omdat ze gewoon simpelweg te laf en schijterig voetballen.
1 0
MankeNelis
Het woordje 'als' dan ben je niet zeker van je zaak 4gevertje. Vraag dat maar aan die engnek.

*Een draai om je oren tegen 10 man is nooit leuk.
1 0
milan-jantje
Dit kan je niet zeggen als speler van PSV. Want je hebt het zelf weggegooid waardoor je het niet in eigenhand meer hebt en dan ga je nu arrogante bluf praat houden. Domme jongens.
2 0
Cello
Begin er eigenlijk wel vrede mee te hebben, dat we waarschijnlijk op doelsaldo kampioen gaan worden. Weten ze in Eindhoven ook een keer hoe of dat is. Wij hebben het zelfs meegemaakt, dat we 1 doelpunt te kort kwamen voor een kampioenschap (ik dacht in 2007). Toen trokken die gasten van PSV aan het langste eind.
Nu hebben zij vrijwel het hele seizoen bovenaan gestaan (van speelronde 3 t/m 28); waanden zich misschien al kampioen op momenten. En ja, wanneer je dan op het eind met letterlijk lege handen staat, na zo'n seizoen, waarin velen je de kampioen zagen worden (media) dan is het hard!.

1 ding is zeker. PSV kan zelf er geen invloed meer op uitoefenen wat of Ajax gaat doen. Die kans hebben ze laten liggen 30 maart in de JCA. Dit Ajax is niet te vergelijken met het Ajax dat tegen De Graafschap in de laatste ronde het kampioenschap verspeelde. Ajax gaat tegen zowel Utrecht als ook De Graafschap geen punten verspelen. Spelen beide echt niet goed goed genoeg om zelfs maar een kans op punten te hebben tegen Ajax. Tenzij je natuurlijk denkt aan de winst recent van Emmen op Utrecht; tsjah, dat geeft de burger moed, NOT!. Of als je terug denkt aan het ongenadige pak slaag dat De Graafschap kreeg van Ajax (8-0 in de JCA); ja dat team zal nu ineens van Ajax punten gaan pakken.....
Wij gaan echt niets meer laten liggen, wij gaan de dubbel pakken op z'n minst en wie weet heel misschien nog wel meer dan dat..........
5 0
Boer Gijs
Heel misschien? Die CL gaat Ajax ook winnen. Onvoorstelbaar maar waar.
1 0
insectenverdelg
Nick gaan jullie je maar lekker focussen op de wedstrijdjes winnen en dat je dan kampioen worden in de eredivisie de aankomende 19 dagen. Dan gaan we in Amsterdam even een bekertje en een finale CL in de wacht slepen. Daarna focussen we ons wel weer op decstrijd met PSV.....
0 0
glob
Nick is ook ergens tegen de lampjes gelopen geloof ik.
1 0
Redrum
Ook arme Nick heeft de glibberige vuist van Mark ver in zijn reet zitten. Het zijn 11 zielloze robots die braaf doen wat meester Mark wil. Als je te creatief gaat voetballen heb je een probleem, dan zit je op de bank.
1 0
voorkennis
Dus gaat Nick het nu voor de 2e x meemaken, zal hij het helemaal nooit meer vergeten
0 0
Redrum
Nick Viergever, ooit de meest kleurloze onopvallende speler van Ajax. Nu de leider van de defensie van PSV. Ach ja..
0 0
kaashaas
Hey Nick... ook win je alles ook dan heb je geen zekerheid.
Maar ja je moet toch ergens in geloven.
0 0
Indojood
Als wij alles winnen, zijn wij kampioen, bekerwinnaar en Europees kampioen.
10 0
Boer Gijs
Every little thing is gonna be allright. Het gaat gewoon gebeuren allemaal.
0 0
Cello
Precies dat!. En dat zal dan ook een feit zijn. Wat Nick zegt kan ook, dat ze alles winnen, maar dan nog zullen zij dan met lege handen staan....
0 0
Labrador
Gelukkig wint PSV zelf alles. Dat vergeten ze even
0 0
Babayaka
en als ajax 2x wint nick ?
0 0
Redrum
Ja daar lijken ze bij psv niet vanuit te gaan. Ze hebben zeer veel vertrouwen in Utrecht en anders wel in de Graafschap. Als ze echter slim waren geweest dan hadden ze wat vaker dan 8 keer geprobeerd te scoren tegen hun laatste 3 onthutsend zwakke tegenstanders. Dan hadden ze nog meegedaan om het doelsaldo misschien.
0 0
RedFeather
En een matige verdediger zijn én kunnen rekenen is ook wat teveel gevraagd voor Nick
0 -1
Boer Gijs
Bedankt voor het scherp houden van onze spelers Nick
0 0
Noxin
Ah, de zoveelste PSV-speler die dit zegt. Doet me een beetje denken aan Lance Corporal Jones uit Dad's Army, die om de zoveel tijd met angst in zijn stem "Don't panic! Don't panic!" roept.
0 0
TontoKarnaggel
Gelukkig is viergever net op tijd overgestapt van ons naar psv. Anders had het nu een arrogante eikel geweest en èèn van de redenen waarom heel nederland Ajax haat. Nu is het gelukkig gewoon nog een leuke jongen die geheel logisch wat druk op Ajax probeerd te leggen.
2 0
Redrum
Haha ja zo gaan die dingen in Nederland. Kan me nog goed herinneren hoe heel psv hoogst beledigd was toen onze Lasse dit soort dingen zei vorig jaar. Vreemd genoeg hoor ik nu geen enkele reactie vanuit Ajax op deze wanhopige pogingen vanuit Eindhoven om de druk op te voeren. Maar goed, bewijs nummer 995 dat wij ver boven dat simpele provincieclubje staan.
0 0
AFCAjaxMidNineties
Niet de eerste PSV'er die dit roept. Ik heb echt het idee dat ze daar in een verwarrende ontkenningsfase zitten sinds Ajax het stokje over genomen heeft. Ze hebben het er maar moeilijk mee. Las laatst ook een PSV'er die beweerde gedeeld koploper te zijn. Even over het gapende doelsaldo gat heen gekeken denk ik. Of de persoon kent de regels van de competitie niet. Ze kunnen het maar niet bevatten. Alsof ze een soort van collectieve mini- TIA gekregen hebben sinds Vitesse uit. Het is voorbij Eindhoven. Rijp voor het GGZ.
0 0
Redrum
Haha daar lijkt het sterk op. Ze lijken compleet te negeren dat het doelsaldo doorslaggevend is en Ajax dus op dit moment eigenlijk gewoon 1 punt voorstaat.
1 0
RoelH
heel goed Nick, flink je best doen dan maar.
0 0
komopajax777
Het is duidelijk dat PSV Ajax onder druk probeert te zetten door allerlei bluf uitspraken te doen in de pers.Ik denk niet dat de spelers van Ajax zich hierdoor van de wijs laten brengen.Die zijn ervaren genoeg om te weten dat twee keer winnen het kampioenschap oplevert.En PSV moet nog naar AZ...
4 0
Redrum
Het is vooral heel sneu dat psv hier zo opzichtig en zo massaal mee bezig is. Ga godverdomme eens een keer fatsoenlijk voetballen stelletje laffe lamlullen, dan had je misschien wat vaker dan 8 keer gescoord tegen De Graafschap, Ado en Willem 2 op 50 %. Nu is hun kans om het doelsaldo te repareren volledig verkeken.
0 0
Hollister
PSV mag en moet geen issue meer zijn.. zelf 2 x winnen.. we zijn gisteren weer uitgelopen op doelsaldo... Ajax moet zich dus gaan focussen op Utrecht en De Graafschap.. nothing else
De psychologie van de koude grond vanuit Eindje mag niet eens een item zijn.. zegt meer over hun hoop en frustratie dan over ons... stel je voor Ajax wordt idd kampioen op doelsaldo... die gaan zich dan in Eindhoven nog wel een paar keer achter de oren krabben waar ze het nu hebben laten liggen na de winterstop? Hadden ze maar voor 1 - 1 gegaan in de Arena, enz.. dat vreet aan je.. Viergever die weer geen kampioen wordt en waar een soort van vloek op rust... al deze acties lijken gecoordineerd met als enige doel onrust en onzekerheid te zaaien.. neem aan dat iedereen dat wel doorheeft...
1 0
trodat4030
We zijn helemaal niet uitgelopen op doelsaldo. 4-2 vs 0-3, weet niet hoe je rekent, maar psv loopt in mijn berekening gewoon een doelpunt in.....
2 -1
Cello
Ja en Nee. Ja ze lopen 'slechts' 1 doelpunt in. Klopt.
Nee, omdat ze eerst een achterstand van 11 doelpunten over 3 duels moesten inhalen (eigenlijk 12 omdat bij gelijk doelsaldo Ajax wint op meest gescoorde goals); wat gemiddeld per wedstrijd betekent dat je er 4 méér dan Ajax moet scoren.
Nu staan ze 10 achter en moeten ze dus 11 doelpunten goedmaken in nog maar 2 duels wat een gemiddelde is van 5,5 goals per duel, die ze meer moeten scoren dan Ajax....dus zijn ze eigenlijk verder achterop geraakt.
1 -1
AFCAjaxMidNineties
Zow zeg Einstein. Mindblowing.
1 -4
dwarsligger
hij heeft wel een punt natuurlijk, dit Ajax kan heel slecht met druk omgaan. Bij Juve en Real uit is maar weer gebleken hoe slecht Ajax uit de verf komt als de druk vol op de ketel staat
7 -1
DarkDefender
Ik heb Ajax geen moment in paniek zien raken hoor, dus ze kunnen volgens mij juist heel goed met druk omgaan. Het grootste gevaar is onderschatting/niet de volle 100% geven.
1 -1
Duif63
Eén ding is zeker. Wij gaan meer tegenstand krijgen van Utrecht en de Graafschap dan Psv van Heracles en AZ.
3 -2
Hollister
leuk, maar een geconcentreerd Ajax zoals tegen Vitesse (op en 20 minuten na) gaat dat klaren, ben ik van overtuigd... angst is een slechte raadgever... vertrouwen op je eigen kunnen en schijt aan Eindhoven hebben
0 0
Hollister
En dat zal voor Viergever alleen maar meer worden als hij straks het woord Graafschap hoort of leest... Daarna zal hij wederom geconfronteerd worden met het Viergever syndroom.. daar waar hij speelt wordt men geen kampioen.
Ben gelukkig niet gelovig, maar als er al een God zou bestaan moet hij wel regelmatig met een PSV shirtje aan zitten, want hoeveel mazzel deze gasten al niet hebben gehad dit jaar... alleen daarom ben ik nog een beetje bevreesd.. dit Van Bommel heeft zoveel beginnersgeluk aan zijn kont hangen.. niet normaal.. Maar al met al hoop ik op een mooi kampioenschap over 2 a 3 weekjes... het zou in iedere geval de meest terechte kampioen zijn.... PSV zou de meest onterechte kampioen zijn in de geschiedenis.... dont let it happen
5 0
trodat4030
Vorig seizoen is Nick toch echt kampioen geworden..
0 0
Vierendertigste
Begint die Viergever nou ook al met die onzin?
JE STAAT ACHTER IN DOELSALDO, STELLETJE SUKKELS
EN DAT HAAL JE NIET MEER IN IN 2 WEDSTRIJDJES
3 0
Red Devil
Ze zijn echt hersenloos bij dat Pisvee.
Denken dat Ajax niet gaat scoren tegen Utrecht en de Graafschap waarschijnlijk.
Maar Ajax gaat die potjes gewoon ruim winnen dus die lelijke schaal komt naar Mokum.
Het wordt tijd voor een mooie cup zoals in Engeland maar daar is de KNVB Maffia te gierig voor want die vullen liever hun eigen zakken.
3 -1
Ruff Rhythim
Ja ben ik het ook wel mee eens hoor wat die schaal betreft.
Vooral omdat ie elk jaar gemaakt wordt, het is geen wisseltrofee zoals het zou moeten.
Bij een landskampioenschap hoort een mooie trofee. Geen schotelantenne.
1 0
AlexIbarra
Je kunt zo'n schaal nog customizen door hem van de bus te gooien.
Wordt ie toch specialer van. ;)
1 0
Mokum2018
Ik heb nog steeds een slecht gevoel, het is misschien doemdenken maar ik denk dat de wedstrijd tegen Utrecht bepalend is. Aangezien zij altijd extra gas geven tegen ons.

Ik hoop dat ik ongelijk heb.......
4 0
Hollister
ik ben ook zo n doemdenker.. als onze jongens en de staf maar volle overtuiging houden en er ook naar spelen... zelden heb ik zo verlangd na een kampioenschap... misschien vergelijkbaar met 2011 tegen Twente
1 0
Tomajax1990
Ik ben er ook nog niet zeker van...spannende tijden
1 0
trodat4030
Ik heb zo'n donkerbruin vermoeden dat deze uitspraak heel erg geregisseerd is door dat journalistje van het Eindhovens Dagblad dat nu voor FC Gloeilamp werkt als perschef. Hoe heet die kale dreumes ook alweer? Nou ja, who cares? Dit is allemaal vooropgezet, die zijn heel erg bang voor een bende Belgen met bivakmutsjes die het busje opwachten op de Herdgang. Soort damage control. Zodra een PSV-speler een camera of microfoon ziet, moet dit riedeltje eruit komen. Ik durf te wedden dat geen enkel lampje hier nog in geloofd en degene die zegt dat ie er wel in geloofd, die durft gewoonweg de waarheid niet onder ogen te zien. Schattig.
2 -1
ajaxpat
oja die Thijs Slegers.zat ook wel eens bij VI aan de bar krijgt schijnbaar stijve van van Bommel als je hem hoorde praten.
0 0
vak114
Viergever,lege vuilniszak.
1 -1
Ajaxadept
Tjonge alles wordt uit de kast getrokken qua "koude oorlog" om maar vooral de eigen onkunde te verbloemen. Het clubje uit de lichtstad heeft zelf met het lichtste programma, geen beker en géén Europees voetbal, de titel tot nu toe niet meer in eigen hand. Alleen al kijkend naar de punten die Lozano en de Jong met hun schwalbes hebben versiert zou ik héél stil zijn in de media met dit soort uitspraken!
2 0
tikkie takkie
Hij doet net alsof er alleen druk is bij Ajax maar dat zal bij PSV ook best het geval zijn!
0 0
Ruff Rhythim
Ja toen zij koploper waren was het: de druk ligt bij Ajax.
Nu zijn ze geen koploper en is het: de druk ligt bij Ajax....

Dan weet je dus gewoon dat de druk nu zwaarder bij hun ligt dan ze hadden gedacht en dat verklaart ook die kinderlijk doorzichtige psychologische oorlogsvoering van een kleuter van 3 jaar. Er spreekt wanhoop uit (is ook een soort hoop natuurlijk...)
2 0
Hobbemastraat
Waar hebben die PSVers last van? Vind dit meer iets voor Ajax spelers, maar die hebben er schijnbaar van geleerd. Dit jaar nog geen Ajax speler op grootspraak kunnen betrappen gelukkig. Na hoogmoed komt de val!
1 0
FollowAjax1
Snap niet, dat je als Viergever zulke uitspraken doet. Totaal onnodig, ongeloofwaardig en daarbij een steek na richting Ajax. Hij past zich duidelijk snel aan van Bommel en de Jong aan. Zonde, vond het een prima speler!
1 -1
niquedegraaff
Die weet ook wel dat de gehele eredivisie in dienst van PSV speelt.
2 0
Hans Kraay Jr.
Ik vind het wel klasse van de KNVB dat ze voor het eerst een G team laten meedoen in de eredivisie.

Ziet toch dat die jongens daar helemaal van opleven.
0 0
Redrum
Ja vooral die Dumfries heeft de tijd van zijn leven.
1 0
Engeltje
PSV heeft dit altijd veel beter voor elkaar, net of ze al gesproken hebben met de komende tegenstanders want het gaat ze altijd gemakkelijk af , maar aan ons om het tegendeel te bewijzen. maar spannend wordt het zeker
0 0
JSF
Als als als...
0 0
Ajaxxxisdebeste
Van AZ moeten we niks verwachten die kunnen het alleen tegen ons en verder hebben ze al jaren slechte trackrecord tegen de top 3. Heracles zal niks in te brengen hebben en als je niet oppast kunnen ze nog erg dichtbij komen qua doelsaldo als je niet oppast. Dat je moet winnen en goed ook lijk mij duidelijk, nu punten verliezen is klaar. Maar dit is duidelijk een campagne gestart vanuit boerenhoven om ‘onzekerheid’ te kweken ofzo... maar daar heeft Ajax nooit last van ze zijn eerder gemakzuchtig en te zelfverzekerd en daar moet Ten Hag en co voor waken en precies zien welke spelers fit genoeg zijn.
2 0
ghouleseddik
Doelsaldo is geen issue meer. Zelfs als wij twee keer maar met het minimale verschil winnen moeten zij er dertien bij maken, zie je ze dat flikken in twee duels?
1 0
Danos
Ik zou niet te hard zeggen over heracles, dat kan een vervelend ploegje zijn maar het hangt vooral af op welke plek ze kunnen eindigen ivm de tegenstander in de playoff.
0 0
arigold
Tegen Utrecht gewoon de doelsaldo-discussie laten verdwijnen, als Ajax vol gas gaat tegen Utrecht, dan maak je er 6.
0 0
Toon meer reacties