Van Bommel: 'Kan in geen enkel ander land'

GinoHaverkamp, 26-04-2019 om 07:05, 5223 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Mark van Bommel is nog altijd geïrriteerd over de manier waarop de KNVB met het competitieschema is omgegaan. De 33e speelronde is van 28 april naar 15 mei verzet vanwege het drukke programma van Ajax. Tegenover FOX Sports doet de trainer van PSV zijn beklag.

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen Willem II en PSV (0-3) liet Van Bommel al blijken niet blij te zijn met de gang van zaken, maar daar doet hij nu een schepje bovenop. Vooral de lange periode van geen wedstrijden spelen, die loopt van 26 april tot 12 mei, stuit Van Bommel tegen het zere been. 'Het is een buitengewoon rare situatie dat je aan het slot van de competitie plotseling zo lang niet in actie komt. Ik heb het gevoel dat iedereen het zomaar accepteert. Dit gebeurt in geen enkel andere land', laat de oefenmeester weten.

De oefenmeester vervolgt: 'Ik snap dat Ajax niet op zondag en dinsdag (28 april zou de 33e speelronde van de Eredivisie gespeeld worden en op 30 mei speelt Ajax tegen Tottenham Hotspur) in actie kan komen, maar dan moet je daar op voorhand beter rekening mee houden. Daarover raak ik mijn irritatie niet kwijt.' Ajax zou op 28 april spelen tegen De Graafschap en PSV tegen Heracles Almelo, maar die wedstrijden gaan nu dus naar woensdag 15 mei.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxpat
als lampies beter hun best hadden gedaan in de beker konden ze nu de finale spelen tegen ons,dus hadden ze gewoon kunnen spelen volgende week.
1 0
RusselWestbrook
'Dan moet je daar op voorhand beter rekening mee houden'

Alsof het vaste prik is dat Nederlandse clubs halve finale CL spelen. Wat een mafkees.
2 0
Mike1
Tja Van Bommel; het gebeurt ook in geen enkel ander land dat een club met zo’n kleine begroting de halve finale van de Champions League haalt
2 0
Vierendertigste
Hij voelt natuurlijk dat ie het kwijt is.
Praktisch het hele seizoen 5 punten voorsprong en straks slechts voorronde (wij ook overigens door dat gekloot in de voorafgaande edities door "topclubs"Psv en F'noord)
1 0
Klasseman
Ajax is de afgelopen jaren in de cl ook niets geweest anders hadden we wel meer punten gehad
0 0
cantharel
Lekker man, kan je nog wat langer genieten van het feit dat jullie kampioen zijn, want daarna is Ajax de kampioen en gaat het heel lang duren eer jullie weer aan de beurt zijn.Nou gauw terug naar je dealer voor je dagelijkse portie shit.
0 0
Inhartennieren
De meest misselijkmakende speler en trainer die er is.
0 0
ajaxpat
vond dominee kuyt ook vrij irritant
0 0
Ginoajax1
Ik kan alleen maar zeggen. De laatste thuis wedstrijd. Steun onze jongens als twaafde man. Hetzelfde als tegen Vitesse. Dat is zo belangrijk. Dan trekken we een gestrekte middelvinger naar die randdebiel.
1 0
Ginoajax1
Ik pruimde Cocu niet. Maar deze was echt heilig bij deze randdebiel. Wat een debiele potentaat. Ga aan de medicijnen man. Prozak of weet ik wat voor spul.
1 0
Redrum
Weet je wat in geen enkel ander land kan Mark? Een trainer die elke fucking wedstrijd 90 minuten lang de vierde man lastigvalt met kinderachtig gejank. Dat wordt in elk ander land keihard afgestraft.
7 0
MPAjax
In Engeland wordt iemand gelijk op de tribune gezet als hij zelf een beetje buiten zn vak staat
2 0
Redrum
Precies, dat bedoel ik. Daar zou Bommeltje in zijn eerste wedstrijd al een schorsing aan zijn broek hebben gehad. Hier staat hij na 32 speelrondes nog steeds ongestoord te janken bij de vierde man als een verongelijkte kleuter.
0 0
Boer Gijs
Echt onbeschoft. Ook in dat opzicht blij met ten Hag vergeleken met zo'n blaasgalg.
0 0
Redrum
Het mooiste was nog dat hij Ten Hag tijdens de wedstrijd uitschold omdat hij iets zei tegen de vierde man. Dan ben je in mijn ogen echt heel erg ziek in je hoofd en dat meen ik serieus. Als je zo extreem hypocriet en zielig bent heb je echt dringend professionele hulp nodig. Ik heb oprecht medelijden met de familie van Mark van Bommel, wat moeten die het zwaar hebben. Ik zeg bewust familie, want vrienden heeft die man niet. Dat weet ik echt zeker gewoon van niet.
2 0
ajaxpat
Hij is toch getrouwd met Bertus van Marwijk????
1 0
MPAjax
Coachingsvak is niks voor hem, alleen maar frustratie
1 0
Redrum
Volgens mij raakt Mark al zijn hele leven zijn irritatie niet kwijt.
1 0
Oliveira
Misschien met de psychiater hem wat meer antidepressiva voorschrijven. Die man is doodongelukkig.
0 0
Sirius666
Van Bommel zeikt wel erg snel en veel maar heeft in de essentie natuurlijk absoluut gelijk.

Het omwisselen van de laatste 2 rondes is gewoon volstrekt belachelijk.
0 0
Peterv13
Ik vond hem als voetballer eigenlijk altijd wel zwaar ok, maar jezus wat is dit een verschrikkelijke vent geworden zeg. Die neemt zichzelf veeeeel te serieus. Wat een gezeur vanuit Eindhoven, bah. Het gebeurd nu bij ons, maar als Pisvee zover was gekomen (alsof dat ooit zal gebeuren) dan had de KNVB dit ook gedaan, en logisch ook. Maar dan had je ze niet gehoord
0 0
kampioenenjood
Als hij daar zo mee zit kan PSV natuurlijk ook gewoon een oefenwedstrijd organiseren. Je zou verwachten dat bij Mark, na zijn carrière, het laatste stukje eierschaal wel van zijn hoofd zou zijn gevallen. Nu blijkt dat dit er nog net zo stevig op zit als al die jaren geleden!
1 0
ajaxxcied4life
Wat een ongelukkige man lijkt mij dat.
1 0
Mokum31
Wat een kwal van een kerel is dit.
Om te kotsen.
Ik hoop dat we alles winnen kan ie alvast gaan janken waarom wij in november geen competitie spelen maar op wk clubs staan :-)
1 0
Ruff Rhythim
En dan nog iets: de competitie zou al 14 dagen stil liggen inzake de bekerfinale die er tussen ligt.
En dan nu gaan lopen zeuren vanwege 3 dagen extra alsof het een maand stilligt?
1 0
Bensco
Snap hem sowieso niet. Eerst vond die het geen probleem en nu ligt die er s'nachts wakker van. Wat wil die nou?
0 0
Tomajax1990
Door die bekerfinale hebben jullie gister op je sloffen de 3 punten kunnen behalen.
1 0
BrandjeXL
Ach dit snap ik dan weer best een beetje maar komt puur omdat die bekerfinale ertussen zit. Dus wat mij betreft weer een bekerfinale ouderwets op hemelvaartsdag. Zo midden in de competitie slaat echt helemaal nergens op en kan mij zo geen ander land bedenken waar dit ook zo is. Bovendien werk je competitievervalsing in de hand aangezien de nr4 dan ook geen play offs hoeft te spelen.
2 0
daancruijff14
Hahaha wat een zielepiet die markie. Door de verschuivingen hebben ze 3 (!) extra vrije dagen. 3! Door de bekerfinale gebeurt zo’n pauze elk jaar maar nu zijn het er maar liefst 3 dagen meer. Ongelofelijk dat hij zo wanhopig smoesjes probeert te verzinnen voor het waarschijnlijke geval dat ze niet kampioen worden
0 0
JSF
Huilie huilie hullie
1 0
goajaxgo
Kampioenschap mag Ajax echt niet laten glippen. Dat trek ik echt niet.
2 0
Gonzo
Paar dagen geleden had hij er geen moeite mee, nu is hij weer boos? Labiel figuur.
1 0
Ruff Rhythim
Weet je waarover ik mn irritatie niet kwijtraak?
Dat die complete opgebrande lampenfabriek zn gore waffel niet houdt. Jullie zorgen voor NIKS op internationaal gebied, wat wij wèl hebben opgeknapt voor heel Nederland. Jullie zijn Europees voetbal niet waard, als ik het voor het zeggen had bij de knvb zou ik die knakenclub niet eens inschrijven voor Europees voetbal.
Dus gewoon je eierdop definitief over je kop trekken en verder klep dicht houwe !!
6 0
wladimir
Niet helemaal waar, hè?. Het laatste seizoen onder Frank de Boer heeft PSV de laatste 16 gehaald van de Champions League. Wat Ajax in de 5 edities ervoor niet is gelukt. Desalniettemin na die prestatie idd waardeloos wat PSV laat zien. Alhoewel ze dit seizoen wel een heel lastige poule hadden.
0 0
Ruff Rhythim
Ja maar als je in pot 3 zit bij de CLgroepsfase loting hoor je tenminste 3e te worden in je poule (zoals wij doorgaans wel worden), maar zelfs dat was teveel voor ze.
0 0
Bensco
Effe over die "prestatie" van ze. Allereerst hadden ze mazzel met de loting en kregen ze een pot 1 loting mee in de rug waardoor ze de gevaarlijke clubs ontweken. Ze kregen ManU, Wolfsburg en CSKA, als ze daar niet mee zouden overwinteren zou het echt megaslecht zijn. Vervolgens de 1/8ste finale wordt de bus geparkeerd tegen atletico en krijgen ze over 210 minuten lang slechtst 1 kans en ineens kan PSV zich weer meten tegen de groten? Vette onzin natuurlijk. Afgezien daarvan: 18/19 kansloos eruit geknikkerd, 17/18 geen Europees voetbal, 16/17 kansloos eruit geknikkerd Rostov wordt 3e, 14/15 laatste 32 EL en 13/14 moest PSV voor de schaal en lieten ze de EL schieten. Heel knap van ze.
0 0
Frank1978
Man, ik word doodmoe van die lelijke, enge Psv koppen op de site van AS...
0 0
Bobson
Vooralsnog zie ik alleen nog maar voordeel voor psv. Dit Willem II kan veel beter maar uit angst voor een mogelijke rode kaart / schorsing bekerfinale hielden ze zich in. Als dit niet de laatste wedstrijd was geweest voor de beker waren er wel iets meer kansen geweest dan 0. Dat de Graafschap op de laatste speeldag is, is psychologisch nou net echt in het voordeel van ajax. Daarnaast heft Utrecht in de voorlaatste speelronde nog altijd de vierde plek om voor te vechten, waarbij dat in de laatste ronde waarschijnlijk niet meer het geval is. Conclusie: Slecht gepland van de knvb maar zeker niet alleen in het voordeel van ajax rondom de competitie.
1 0
Kieft09
van Bommel ....naast t veld net zo strontirritant als in het veld...vooral heel hard roepen dat t niet kan , maar kom dan met een oplossing. Gewoon gefrustreerd dat de lampjes in de 2e helft van het seizoen kortsluiting hebben ...
3 0
Boer Gijs
Je mag blij zijn dat Willem II geen wedstrijd meer heeft komend weekend. Daardoor was gisteren tegen de jankclub ineens de laatste wedstrijd voor de bekerfinale voor hun en daar hadden de huilers uit eindhoven heeeel veeeel voordeel bij. Net als bij eerdere verplaatsing van wedstrijden waardoor Ajax punten verloor tegen Az.
2 0
Daveajax1976
V Bommel wie ?
0 0
Joker
hij snapt de situatie dat het niet kan, maar een oplossing geeft hij niet.

Typisch nederlands schreeuwen en janken om het probleem, maar met een alternatief komen gebeurd niet, en dat terwijl psv vooraf het programma goedgekeurd heeft net als alle andere 17 clubs
2 0
Rodedraad
Wat een jankmuil die Bommel altijd maar zeiken, Blij als hij opgerot zal zijn.
0 0
..::Rootje::..
Die Van Bommel lijkt me niet 100% zeker. Hij praat alleen maar over de tegenstander.
2 0
Bonno1978
De KNVB had er inderdaad rekening mee moeten houden dat een Nederlandse club de halve finale haalt van de CL. Dat gebeurt namelijk heel vaak. Hadden we kunnen weten met z’n allen. Bedankt Mark, gefrustreerde idioot...
0 0
Jelephi
Maar wanneer Ajax kampioen wordt hoor je niemand over de 60+ wedstrijden die onze selectie heeft moeten spelen dit seizoen.

Die Van Bommel is naast dat hij een ongelooflijk nare kerel is ook een piepende calimero van het ergste soort. Van Cocu kon je veel zeggen maar niet dat hij onsympathiek was. Deze loensbak is echt een kwal eersteklas. Met zijn aangeleerde gedragingen, brrrrrrr. Het zal je trainer zijn...
1 0
KlasseLasse
met alle respect als ajax een steekje laat vall3n en psv toch kampioen word is opeens al zn irritatie verdwenen en hebben ze er nooit last van gehad
0 0
Ajax-4-ever
Het houdt niet op, niet vanzelf...
0 0
Redrum
Wat zet deze jankende kneus zichzelf toch voor lul. Alleen zijn schandknaapjes Dumbfries, Sadilek en Jank de Jong lijken hem nog te steunen. De rest van Nederland hoopt vurig dat hij vertrekt na dit seizoen.
1 0
ajaxpat
waarom wordt die bekerfinale niet gewoon op hemelvaartsdag gespeeld net als vroeger,dan kon er in het weekend van 4 mei toch gewoon competitie gespeeld worden.
0 0
mickey2602
Hemelvaartsdag is 30 mei,CL finale is 1 juni. Dus dan had de bekerfinale toch verplaatst moeten worden aangezien Ajax 1 juni in Madrid is;-)
0 0
Arie Vink
Mark heeft z’n smoesje voor een evt verloren titel al klaar staan hoor! Een echte calimero. Wat zitten er daar toch veel van in Eindhoven.
0 0
31xAjax
Klopt, maar hier op AS wemelt het er ook van.....
0 -1
L1tman3n
HUILEN
0 0
Schip
Dit blijven we nog wel even horen. Net als al die andere PSV-ers met hun mantra dat wanneer ze alles winnen kampioen zijn. Ergerlijk achtergrond geruis. Dat plots vermakelijk wordt als Ajax verder alles wint. Dan blijven ze dat van ons nog wel even horen.
1 0
Welja
Volgens mij krijgen alle clubs voor het begin de competitie het concept ter goedkeuring en niet een club die protesteerde omdat het misschien wel eens fout kon gaan. Maar daar gaat iedereen voor het gemak maar aan voorbij.

Dit is niet alleen een fout van de KNVB, maar van de KNVB en alle 18 clubs.
0 0
insectenverdelg
Toen ik de kop las dacht ik dat hij het had over 90 minuten lang tegen de 4 man lopen klagen...
0 0
Bky
Hoe verder de titel uit het zicht raakt voor van Bommel, hoe meer hij rare teksten begint uit te zwammen.
0 0
Broekzak
En normaal gesproken zou PSV dit weekend spelen en dan ook pas over 14 dagen weer...
3 0
CarelE15
Precies! Daar hoor je niemand over... Argument van niks dus, was oorspronkelijk 14 dagen voor nog één speelronde. Nu 16
5 voor twee speelrondes. En dan heeft Van Bommel het over "plotseling" een lange periode zonder wedstrijden... Hoe dat nu te regelen met vrije dagen, trainingen en oefenwedstrijden? Was toch al een tijdje bekend dat je twee weken niks had, dan maken die 2 a 3 dagen toch geen verschil meer?
0 0
Broekzak
in andere landen krijgen ze honderden miljoenen aan televisiegelden. omdat heel de wereld kijkt en daar grof geld voor betaald. Dan ga je niet zomaar speelrondes verzetten
0 0
Bennyben
KNVB kan er ook niks aan doen dat Koningsdag op zaterdag valt anders waren al die wedstrijden waarschijnlijk naar zaterdag verplaatst, ongelofelijk dat iemand als van Bommel dat niet snapt.
Volgens mij zou mark het liefst nog Koningsdag verplaatst zien worden.
2 0
mgtow
Is die vervelende vent nog niet uitgejankt?
2 0
Shoppy
Ik ben écht helemaal geen Bommel Fan, maar hij heeft tog gelijk?
0 -4
mgtow
Knvb had het beter moeten plannen maar dat wisten we vorige week toch ook al?
0 0