Dankerlui over Ajax: '5 mei mijn grootste vijand'

JesseTH, 25-04-2019 om 23:15, 4765 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Damil Dankerlui, voormalig contractspeler van Ajax, heeft nog altijd gevoel voor de Amsterdamse club. Op 5 mei speelt hij met Willem II de bekerfinale tegen zijn oud-werkgever en dan zet hij dat gevoel even opzij.

'Ik heb er heel lang gespeeld, maar als ik er 5 mei tegen speel, is het mijn grootste vijand', klinkt een gemotiveerde Dankerlui in gesprek met FOX Sports. 'Voor de rest heb ik nog wel een gevoel voor Ajax. Het is heel mooi dat ik in De Kuip tegen Ajax mag spelen voor deze Willem II fans.'

In Amsterdam maakte Dankerlui nooit minuten voor het eerste elftal van Ajax. Wel behoorde hij tot de wedstrijdselectie, maar tot een invalbeurt kwam het toen niet. Wel kwam hij in actie voor Jong Ajax, 82 keer maar liefst. Zijn teller in Tilburg staat inmiddels alweer op 43 duels.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Stroeve
Ik heb ‘t interview gisteravond op tv gezien. Sympathieke jongen met een groot Ajaxhart, niet zoals de anderen het hier in de reacties doen lijken.
3 0
Redrum
Hou toch op droeftoeter. Die instelling hadden jij en je maten vandaag moeten hebben. Nu moet je gewoon je mond houden en beseffen dat jullie jezelf zojuist verzekerd hebben van een vernedering in de Kuip. En ja, dan is Ajax zeker je grootste vijand.
1 -4
JariJari
Echt? Ik dacht dat dat de bal was.
0 0
Dexy
Dit is dus het verschil tussen ex-PSV'ers en ex-Ajacieden. Jongens als Sierhuis, Zeefuik en Dankerlui kunnen zich gewoon 100% opladen als ze tegen Ajax moeten spelen, terwijl Lammers zich bewust spaart als hij tegen PSV moet.
3 0
Jelephi
Haha als deze gozer net zo speelt als Vanavond dan ben ik bang dat de naam Hakim Ziyech bij hem in heel 2019 door het hoofd spookt.
1 0
Red Devil
Veel babbels maar weinig presteren en die Anita verdedigde ook als een wijf bij de 0-1.
Die beker komt gewoon naar Mokum met een ruime zege.
2 0
AjaxDaniel
Wordt 0-4
0 0
DannTheDon020
Succes tegen Neres jongen! En Ziyech en Tadic ;)
3 0