Peters zag Willem II op twee gedachten hinken

JesseTH, 25-04-2019 om 22:45, 4692 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jordens Peters is zich ervan bewust dat Willem II donderdagavond met twee gedachten speelde. De verdediger laat doorschemeren dat het vooraf niet de bedoeling was en de ploeg iets kwalijk nemen doet hij dan ook niet.

'Ik vond dat we op heel veel manieren op twee gedachten hinkten', erkent Peters tegenover FOX Sports. 'Zowel in het drukzetten als in het verdedigen en het met deze wedstrijd bezig zijn. Ik weet niet eens of ik het mezelf en de jongens kwalijk kan nemen. De finale leeft al zolang. Je moet van wedstrijd tot wedstrijd werken, maar toch speelt het in je hoofd mee.'

De verdediger wordt geconfronteerd met het feit dat Willem II de play-offs nog mis kan lopen via de competitie. Mocht Ajax de bekerfinale dan winnen, kunnen de Tilburgers met lege handen staan. 'Het gaat in de competitie vrij aardig. Je speelt tegen PSV thuis en PSV heeft best wel wat kritiek gekregen omdat ze geen sprankelend voetbal spelen. PSV wordt op bepaalde vlakken onderschat, want ze hebben een aanval die levensgevaarlijk is.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
john67
gewoon het geld voor frenkie niet overmaken naar Willem II
0 0
Babayaka
Alsof willem 2 kans heeft in de beker
0 0
Milko1971
Voor de zoveelste x wordt er door een Ned club de rode loper uitgelegd als PSV langskomt. Je wordt er toch misselijk van! En maar miepen met z'n allen over competitievervalsing maar ondertussen wordt er overal in Nederland alles uit de kast gehaald en is alles geoorloofd als Ajax langskomt, maar bij PSV geeft de helft niet thuis. Zo hebben die schijtboeren inmiddels al meerdere titels kunnen binnenhalen. Als PSV dezelfde tegenstand als Ajax zou ondervinden, zouden ze een straatlengte achter staan.
5 0
DirkvanDam
en dan higler, mannelijk houthakkers voetbal tegen ajax. maar een psver aaien was niet toegestaan. dat is ook competitie vervalsing! plus malen 1x bal wegschoppen (kan geel zijn) en 2x overtreding waar ook 1x geel gegeven kon worden. dan was hij geshorst tegen AZ.
0 0
Liam
We mogen blij zijn dat het maar 0-3 is geworden. PSV heeft echt lopen frikandellen qua doelsaldo de laatste wedstrijden. Thuis tegen De Graafschap maar 2-1, tegen een lui ADO slechts 3-1 en nu maar 0-3 bij een op de rug liggend Willem II. Voor hetzelfde geld wordt het drie keer 5-0 en stonden we nu ongeveer gelijk.

Ajax erger ik me ook aan in die zin dat ze telkens in de slotfase nog onnodige goals tegenkrijgen. Echt jammer. Hopelijk gaat het ons niet de kop kosten al zal PSV dan minimaal 13 goals moeten goedmaken in twee duels. Das veel.
1 0
de-Ajacied
WillemII gunt het de buurman uit Eindhoven duidelijk meer dan Ajax. Hoop dan ook echt dat we de beker pakken
0 0
cantharel
Peters begon in de eerste minuut al te kloten met een bal dus toen wist ik al dat w2 er geen wedstrijd op leven en dood van wilde maken. Ajax gaat gewoon van eigen kracht uit voor de beker en competitie en neemt tussendoor nog even 2 CL wedstrijden mee die ze graag willen winnen maar waar we niet doodziek van moeten zijn als dat niet lukt.
0 0
433metdepuntnaarlinks
En maar lullen over competitievervalsing dat we een speelronde verplaatsen. Maar nu hoor ik PSV niet, Domfries wist zeker dat Willem II 100% gefocust was en dat het een wereldprestatie van PSV was.
1 0
Bennyben
Jammer voor Willem 2 via competitie konden ze nog play offs halen gaat nu moeilijk voor ze worden
0 0
DarkDefender
Ik zag Willem II maar op 1 gedachte hinken....
Ik heb het niet goed gevolgd, maar was er nou geen enkel schot tussen de palen van W2? Zo ja, dan hadden ze de wedstrijd net zo goed schriftelijk af kunnen doen. Ach eigenlijk valt 3-0 dan nog alles mee
1 0
Redrum
Ach ja, dit is weer zo typisch psv gewoon. Een tegenstander op het absolute perfecte moment treffen in deze fase van de competitie. Maar de helden konden slechts 3 keer scoren, daar waar ze er minimaal 8 nodig hadden. Willem 2 krijgt een pak slaag op 5 mei en psv mag tot het eind blijven hopen. Ajax gaat dit alleen niet nog een keer weggeven. Dit is het ultieme payback-seizoen en natuurlijk eindigt die in Doetinchem met nummer 34.
0 0
mgtow
Knvb luisteren we mee?
2 0
Lewis Hamilton
Een wedstrijd waar je nog gewoon 10 dagen voor hebt, onzinverhaal.
4 -1
Middenweg401
Huh.. onzinverhaal? Dat vind een heel raar gekozen term.
Als een team met het mes tussen de tanden speelt en een andere partij beticht ze ervan dat ze met een andere wedstrijd bezig waren, dat vind ik dan een onzinverhaal. Maar hij komt er zelf mee, en het is nu niet bepaald een uitlating die ze in goed daglicht brengen. Dus hoezo?

Niet dat het me veel uitmaakt trouwens. Deze wedstrijd konden ze misschien winnen. Die finale niet. Verkeerd gegokt dus.
0 0
AFCAPolarBear
Zo dom hé! De kans is groot dat Willem II niet de beker wint, dus heb je via de competitie nog kans op de play-offs. Als ze van PSV hadden gewonnen, hadden ze de play-offs zo goed als zeker al binnen! Nee, ze vergooien het hele seizoen omdat ze graag 1 wedstrijdje willen spelen in de Kuip! Als ik dat Ajax-spelers hoor zeggen, lever ik meteen mijn seizoenskaart in! Stelletje egoïsten.
0 0
Bensco
De beker is voor een tastbaar iets. Wij zouden er niet warm of koud van worden maar ik kan me voorstellen dat het bij Willem II wel aardig leeft. Ik verwacht ook geen "walk over" daar.
Waarschijnlijk vechtvoetbal vanuit hun zijde. Ik had belangrijke spelers met het oog op de return van de halve finale CL rust gegeven.
0 -1
BRAMHOUTEN
die.gasten maken helemaal niks in de finale. die zijn nu al zenuwachtig. hebben een leuke reeks neergezet maar de laatste weken bakken ze er niks van.
5 0
Gonzo
Slachten die gasten, no mercy.
5 0
BokkieBokstra
Precies.
0 0
Middenweg401
Schandalig. Dus je geeft het weg vanwege een wedstrijd tegen Ajax over anderhalve week???
5 0
Gecko
Had je dan wat anders verwacht?
0 0
Middenweg401
Ik kan bijkomen van een beklimming van de Mt. Everest in die tijd.
Plus een verjaardagsfeest.
2 0
Gecko
Ben het met je eens. Maar zo dacht willemII niet
Schandalig.
1 0
Gecko
Jankerd! Brabo s onder elkaar
Hoop dat Ajax jullie alle hoeken ven het veld het laat zien
2 -1
Caparzo
Fakkin’ kloothommel.
3 0