Sadilek stellig: 'Als dat lukt, zijn wij kampioen'

JesseTH, 25-04-2019 om 17:55, 7045 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Michal Sadilek, middenvelder van PSV, hoopt nog altijd op de titel. De controleur baalt van het feit dat zijn ploeg het niet meer in eigen hand heeft, maar ziet de schaal bij een honderd procent score uit de laatste wedstrijden nog altijd naar Eindhoven gaan.

'Natuurlijk zijn we teleurgesteld dat we nu gedeeld koploper zijn, maar iedereen is gefocust op die laatste paar wedstrijden', meent Sadilek in gesprek met Voetbal International. 'De sfeer is goed, al het hele seizoen. We hebben een heel simpele opdracht: alles winnen, er is geen andere optie. En als dat lukt, zijn wij kampioen. Dat weet ik zeker.'

Ook komt de Tsjech te spreken over Ajax. De Europese prestaties van de Amsterdammers zijn ook hem opgevallen. 'Het is erg knap wat Ajax heeft gepresteerd. Real Madrid en Juventus uitschakelen is top. Ja, natuurlijk kan ik van het spel genieten, dat heeft niets met de strijd tussen ons en hen te maken. Voor het Nederlandse voetbal is het ook goed dat zij de halve finale spelen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
blueberry
Wel een goal van hem afgepikt door de Jong
0 0
Schip
Lijkt wel of ze ploegendienst hebben. Om de beurt verkondigen ze dit.
0 0
Aeter
Hij lijkt zelfs een beetje op Dries "dit is de kampioenswedstrijd" Mertens.
0 0
Red Devil
Hij vergeet voor het gemak maar even het grote verschil in doelsaldo die pannenkoek.
1 0
ambtenaar
Is vast geen ster in rekening.
1 0
TontoKarnaggel
Wat ik me nou serieus afvraag, al die psv'ers die helemaal uit hun bolletje gingen toen Schone zoiets riep. Die dat toen typisch arrogant Ajaxgedrag vonden en riepen dat dat nou de reden was waarom hun en de rest van nederland zo een hekel aan Ajax hadden. En die nu merken dat er wel een stuk of 5 "schone's bij hun geliefde en ozo bescheiden psv lopen. Zouden die dit nou ook zo arrogant en schandalig vinden, of geven ze er weer zo een draai aan dat dit "echt heel anders" is?
2 -1
Van Reenen
Kan mij het schelen wat die spelers van PSV denken of zeggen. Totaal niet interessant. Ze moeten toch wat roepen om op te vallen? Dat doen ze niet met voetballen.
2 0
Frank1978
Gewoon meten met twee maten is het. WZAWZDB is arrogant volgens die boertjes, maar Eindhoven voortdurend uitroepen tot "voetbalhoofdstad", "you're simply the best!" mee schreeuwen bij de spelersopkomst, enz. mag wel. Het hypocriete van die club en de fans stoot me nog meer af dan het lelijke voetbal dat ze spelen.
0 -1
Redrum
Klopt, het is een extreem hypocriet laf pisclubje. Ze snappen nog steeds niet waarom niemand het over hun heeft. Gewoon dom simpel volk daar.
0 -1
FrankDeB
"Gedeeld koploper"? Die schaal wordt toch ook niet gedeeld? Er is maar 1 koploper, en dat is Ajax.
2 0
CaptainDavy
Eerst ff 0-13 winnen dan ben je pas gedeeld koploper sukkel.
0 0
Gronkjaer
Gedeeld koploper zegt ie, volgens Teletekst sta je gewoon tweede.. of heeft die dekselse Denzel weer aan de knoppen gezeten?
2 0
SkilledAtSoccer
Dit is echt een uitspraak die je doet om vervolgens de eerstvolgende wedstrijd punten te verliezen, vraag maar aan Lasse.
2 0
FrankDeB
True, vind Lasse een topgozer maar heb dat heb ik altijd irritant aan hem gevonden.
2 0
Marcao
Je zal maar in Pisvee 1 spelen: een paar keer per week trainen en dan 's avonds met moeders op de bank bewonderend moeten kijken naar de (inter)nationale successen van Ons Aller Ajax. Er komt een moment dat je wijffie je naar buiten stuurt omdat ze je sjachrijnige bakkes niet meer verdraagt ;op
1 0
mgtow
Josticlub Eindhoven.
3 -1
Victor
uhhh jullie zijn niet gedeeld koploper jullie zijn gewoond 2de niets meer niets minder
3 0
Lagasj
Lek !
0 -1
amthree
Man wat hoop ik dat ze vanavond op hun bek gaan, dan lach ik mijn ballen uit mijn broek!
6 -1
AFCAjaxMidNineties
In wat voor gênante ontkenningsfase zit deze after puber? Ten eerste is PSV geen gedeelde koploper maar zijn ze de nummer 2. Dat heeft hij nog niet kunnen verwerken vermoed ik dus hij maakt zichzelf wijs dat ze nog steeds koploper zijn en ten tweede,,, come on. Op basis van welke wedstrijd na de winterstop wint PSV alles nog en gaat Ajax punten laten liggen? Wat een dorpsidioot. Schande van de parochie.
3 -1
Causio
Nee man! Ajax wordt kampioen!
2 -1
Ajax meister
Ik hoop toch zo dat Ajax op 1 doelpunt kampioen wordt, de Cl en de knvb beker wint dit seizoen.
2 -1
insectenverdelg
ik heb liever dat de titel gewoon vandaag gespeeld is. Hup Willem II
8 -1
JariJari
Dit.
1 -1
Ajax meister
@jari, was maar een geintje he.
0 0
insectenverdelg
Gedeeld koploper. hahahahah hoe verzin je het. Weet hij wel dat als ze na 34 potjes nog steeds gedeeld koploper zijn, dat de schaal in Doetinchem wordt uitgereikt en niet in Eindhoven? Waar bedenken ze dat.
6 -1
Dubbelvla
heeft ie het nou over Ajax? volgens de Bommelogie betekent dat dat ze bang zijn en twijfelen.
5 -1
AFCAPolarBear
Hahaha, en die Zaadislek geloofd zeker ook nog in de Tandenfee, ziet er wel uit als een 4 jarige. Zeker qua lengte :-)
1 0
Ruff Rhythim
Tis duidelijk besmettelijk wat ze daar hebben opgelopen...
2 -1
Babayaka
Man wat is dat psv vermoeiend.
2 -1
Gonzo
Gedeeld koploper? Nee je staat echt tweede. Teveel naar dunbfries geluisterd
4 0
ajaxminimax
Je kan niks anders verwachten van een beperkte voetballer, wat vooral een oogappeltje is van bommeltje, ook op het veld neemt hij alle streken van zijn trainer over.
2 0
Labrador
Schöne uitspraken.
2 -1
Bky
Van Bommel hangt na elke wedstrijd een fictieve ranglijst op waar PSV bovenaan staat ofzo. Dat kan niet anders met al deze domme teksten.
4 -1
JCr14
“We hebben een simpele opdracht”

Ja klopt als de tegenstanders zoals ADO totaal geen tegenstand bieden
1 -1
insectenverdelg
Trgen Vitesse hadden ze dezelfde simpele opdracht...
0 0
behangdelul
Ach ja, het werkte voor ons ook en je kan moeilijk verwachten dat ze op hun rug gaan liggen met de pootjes omhoog. Laat ze maar praten en laat ons het maar doen.
1 -1
Patrick78
Te veel alcohol in Eindhoven.
1 -1