Son heeft vertrouwen: 'Maak me geen zorgen'

GinoHaverkamp, 25-04-2019 om 14:25, 8551 views, Sky Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Heung-Min Son heeft vertrouwen in en goed resultaat van Tottenham Hotspur tegen Ajax. Toch is hij behoorlijk gespannen voor de Champions League-ontmoeting tussen beide clubs. De Zuid-Koreaan is er in de heenwedstrijd niet bij en dat doet zijn zenuwen geen goed.

'Ik ben nerveuzer wanneer ik kijk dan wanneer ik op het veld sta', zegt Son, geciteerd door onder meer Sky Sports. In de kwartfinale van het miljardenbal, tegen Manchester City, pakte de aanvaller een gele kaart, waardoor hij geschorst is voor de eerste wedstrijd tegen Ajax. 

'Maar ik heb vertrouwen in het team, in de spelers en in het stadion. Ik maak me geen zorgen', benadrukt de sterspeler van de Londense formatie. Sinds begin april spelen de Spurs in een nieuw onderkomen, het Tottenham Hotspur Stadium genaamd, en het heeft daar nog niet verloren. Alle vier de wedstrijden die de ploeg speelde in het nieuwe stadion, werden gewonnen.

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Suarez01
Ze moeten idd diep graven om ergens vertrouwen uit te putten. Spurs hebben vanaf groepsfase vlg mij al heel veel mazzel gehad en in return tegen City dubieuze var beslissing pas heel laat na de 5-3. Ik zeg tegen Son: keep on dreaming en na 8 mei weer wachten op een nieuw seizoen CL
0 0
Middenweg401
Wow wat een statistiek. Sinds april niet in eigen huis verloren..
0 0
Schip
Engelsen verzinnen overal wel een statistiek bij :)
0 0
Arek Milik
Je weet dat ze een nieuw stadion hebben?
0 0
insectenverdelg
mochten we de CL winnen, zijn we dan direct geplaatst voor de groepsfase van de CL volgend jaar of moeten we dan als nog voorondes spelen?
0 0
AFCAPolarBear
Dan zitten we zelfs in pot 1, en ontlopen we Juve en PSG sowieso in de groep
1 0
RJB1979
Ben ik de enige die indien we de CL niet zouden winnen liever in de halve finale dan in de finale verlies?
0 0
gi0vanni
Ja, de kans dat Ajax de CL gaat winnen is natuurlijk heel klein maar het zou wel heel mooi zijn als ze de Spurs ook helemaal slopen. Ook worden de spelers die niet meer te behouden zijn dan meer waard. De finale halen is al een prijs op zich en zou heel erg knap zijn.
0 0
Arek Milik
Gewoon naar de finale. Een trip naar madrid als finalist zou pas een droom zijn! En daarbij zou het een smet zijn als je wel van juve en real kan winnen maar niet (met alle respect) van de spurs!
0 0
AFCAPolarBear
Nee liever in de finale verliezen.
2 0
insectenverdelg
Tja. Maar dan weet je nooit wat als je de finale haalt. Gewoon vertrouwen houden in de treble!!
0 0
MankeNelis
Geweldige speler, blij dat hij de 1e wedstrijd niet meedoet
0 0
ETM
Son: " Sinds Kane uitviel draait t allemaal om mijn doelpunten. Die Llorente is goed met zn hand, maar verder veel te statisch voor ons spel. Ik denk dan ook dat we geen schijn van kans maken zonder mij."
0 0
AFCA2211
Ajax heeft daar ook nooit verloren, dus heb er vertrouwen in!
13 0
Oliveira
Ajax heeft het in de eerste duel best wel goed. Tottenham mist een aantal van hun ster spelers. Ajax moet het in het eerste duel beslissen. Ik hoop op 3-0.
0 0
gi0vanni
Dat is geen goede scoren in een uitwedstrijd. :D
0 0
A'dam Oud-West
Son is lastig te verdedigen, maar zeer zwak in het afstoppen van een aanvallende back. Hopen dat Veltman hier op kan inspelen. In Londen dus met Veltman en in Amsterdam met Mazraoui. Die laatste gaat zich in een speeltuin wanen.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Nul houden en winnen daar zou perfect zijn.......oh please gun ons die finale!!! DUIM DUIM DUIM, schietgebedje, Ajax naar de winst over twee wedstrijden!
2 0
Schip
Zou onwerkelijk zijn als Ajax gewoon het derde uit stadion op rij voortijdig leeg speelt.

Het is wel belangrijk om een goed resultaat neer te zetten, want Spurs uit heeft ook wel aardige resultaten neergezet: gewonnen van Dortmund en gelijk tegen Barca.
0 0
mallerd
Zou ik maar wel doen Son, Ajax gaat Spurs voetballes geven in hun eigen stadion.
1 -1
davidgravemaker
Ajax speelde zijn moeilijkste wedstrijden dit CL seizoen tegen Benfica dat (na AEK) de zwakste tegenstander was, zeker omdat ze toen in een vorm dip zaten. Denk dat er te makkelijk gedacht wordt over de Spurs.
1 -4
goajaxgo
Ik heb juist het idee dat er niemand binnen Ajax gemakkelijk denkt over Spurs. Dat wordt voornamelijk door de media de ether in geslingerd.
5 0
Hollister
Zelfs nog geen goal tegen gehad daar... dus een mooie taak voor Ajax daar iets aan te doen
4 0
Ruff Rhythim
Das mooi, want wij hebben namelijk ook vertrouwen dat het goed afloopt !
0 0
Arek Milik
Sorry Son, maar de 5de wordt verlies. Hopelijk wordt die 5 ook voor ons een historish getal!
0 0
Ankaroth
1 4=5, maar da's logisch.
0 0