'Heb gehoord dat er discutabele momenten waren'

JesseTH, 21-04-2019 om 16:45, 8342 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Mark van Bommel werd zaterdag op de hoogte gesteld van de momenten tijdens FC Groningen - Ajax waarbij de arbitrage een rol moest spelen. De oud-international keek de ontmoeting niet zelf, maar kreeg er het een en ander over ingefluisterd.

'Ik heb niet gekeken, maar mijn kinderen wel', spreekt Van Bommel tegenover FOX Sports met een lach op zijn gezicht. Wel kwam de trainer er met hen even over te spreken. 'Ik heb gehoord dat er een paar discutabele momenten waren.'

Vervolgens laat Van Bommel zich breder en in algemene zin uit over het maken van beslissingen door de arbitrage. 'Niet op die wedstrijd (FC Groningen - Ajax, red.) afgaande, maar scheidsrechter zitten er vaak naast. Het zijn mensen. Als je VAR bent, zie je alles vanuit drie, vier of vijf hoeken', aldus de oefenmeester, doelend op de plicht van juist de VAR om de juiste beslissingen te maken.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ginoajax1
Over discutabele momenten gesproken. Wat dacht je van al die fopduiken van schwalbe koning Lozano. Vind Rommel de Bommel schijnbaar normaal. Komt deze despoot voor de camera dan krijgen we van die rare teksten te horen. Misschien een tip voor tenHag. Laat deze kreten net voor de wedstrijd tegen Vitesse in de kleedkamer zien. Vooral de opmerking dat hij met de schaal staat als ze alles winnen. Bij mij zou stoom uit oren komen.
2 0
Joker
Heeft die clown het nu nog steeds over vitesse uit van te weken terug.

Stap er eens over heen man......
2 0
Gonzo
AS aub geen smerige foto’s plaatsen. Respect voor de goede zeden.
0 0
Schip
Fase II: na onverschillig en koel doen, nu beetje psychologisch oorlog voeren. Dat zal hij de komende 3 wedstrijden wel blijven doen.
2 0
Meso
hehe, het is allemaal zo geforceerd. Amateur psychologie....
0 0
Patajax
zijn kinderen zijn dus voor ajax ;)
0 0
AjaxCitizen
Trieste man die goed zit bij die trieste club. Die 'supporters' die ook weer even gaan janken met spandoekjes. Wat een zielige bedoening daar in Eindhoven.
4 0
alvin01
Goh.
0 0
noppenkoning
Die heeft gewoon met heel de familie gekeken.
6 0
ajax4ever01
Schei toch uit, PSV heeft continu van dat soort momenten gehad de afgelopen seizoenen dus mondje dicht daar in Eindhoven.
3 0
Amsterdam Loyals
Vervelende man...
6 0
TontoKarnaggel
Echt al mijn haren gaan overeind staan als ik die van bommel alleen maar zie, wat een afgrijselijk figuur met dat denigrerende toontje van hem. Zelden gezien dat een trainer zo goed bij zijn club paste.
6 0
MPAjax
Dat heb je bij PSV ook elke week met Hendrix bv die er niet uitgestuurd wordt met rood terwijl hij wel zware overtredingen op de benen maakt
4 0
Bonno1978
Van Bommel praat zoals Dumfries kijkt....
5 0
AFCAjaxMidNineties
Alles aan deze man zijn houding is bijzonder storend. Dat altijd minachtende, cynische blikje. Dat onsportieve in zijn houding en woorden. Altijd ligt het aan de grote boze wereld om hem heen die hem niet begrijpt. Wat een kwal ben je van Bommel. Wat een verschrikkelijke nare man ben je!
7 0
JBM
Inderdaad, daar hoor je maar weinig over.
Maar owee als het bij het "arrogante" Ajax gebeurd
4 0
433metdepuntnaarlinks
Ik vond het, een beetje minimaal klein ietsiepietsie beetje, sturend gevraagd vanuit Jan Joost/Fox. Maar dat kan aan mij liggen ...
3 0
Victor
lol what else is new
1 0
fanforeffer
Moii AS weer en leuk stukje van en pvc er geplaatst.
1 0
3*stars*3
Blijft een hypocriet volk.
Afgelopen 2 duels kreeg dat tyfusclubje 3 pingels mee en had Lozano telkens een hoofdrol.
Alleen die pingel door fout van vd Werf was terecht.
Bah, smerige ratten daar.
7 0
Ajacied33
By far de smerigste club op deze aardkloot, echt waar
8 0
ajaxminimax
Precies... erger dan pisvee bestaat niet
3 0
swing
kakkies net zo Kut!
0 0
Dolberg25
PisVee is nog erger vind ik.
0 0
Noxin
Piep piep hoi
4 0