Te Wierik: 'Denk dat die aan andere kant afgefloten was'

GinoHaverkamp, 20-04-2019 om 21:40, 6303 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

FC Groningen-verdediger Mike te Wierik is het niet helemaal eens met de 0-1 van Ajax. Hij denkt dat Klaas-Jan Huntelaar bij de goal een overtreding maakte. 'Klote dat je hem zo tegen krijgt', zegt hij tegen FOX Sports.

'Hij wordt gewoon vastgehouden', beweert Te Wierik. 'Waarom zou hij dan voor de grap naar de grond gaan?'Er helemaal zijn hand ervoor in het vuur steken, durft hij overigens niet. Hij moet de situatie nog terugzien. 'Er wordt aan beide kanten vastgehouden. Ik kan er nu wel een oordeel over geven, maar je snapt wel dat wij protesteerden. Ik denk dat die aan de andere kant afgefloten was.'

Het wemelde in Groningen van de controversiële momenten. Zo kon de thuisploeg zomaar een penalty krijgen in de slotfase, omdat Nicolás Tagliafico hands gemaakt zou hebben. Te Wierik stond te ver weg van de situatie om daar een zinnig oordeel over te geven. 'Dat zijn van die half-half situaties en vandaag valt het de verkeerde kant op voor ons. Dat is zuur, maar we moeten het bij onszelf zoeken.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
TontoKarnaggel
De hele wedstrijd schoppen en slaan op alles wat Ajax is en dan gaan zeiken omdat Huntelaar zijn lichaam gebruikt. Stja....
0 0
Bocarra
Te Wierik heeft nooit op CL niveau gespeeld anders had hij wel anders gereageerd. Wat een zielepoot.
0 0
AFCAsphere
Deze goal was gerechtigheid, Mike, gezien het feit dat jullie om het minste of geringste naar de grond gingen. Pseudo-Italianen. Vond Juve afgelopen dinsdag sympathieker overkomen dan die bende bij Groningen vandaag. Inclusief supporters. Wat een afbraak voetbal zeg. De hele wedstrijd hebben ze geprobeerd Ajax tegen te houden, pas toen wij scoorden raakten ze in paniek en durfden ze de bal richting Onana te trappen. Meteen een aanvallende wissel.
13 0
Ajax-4-ever
Hij heeft een hoop te zeggen over de situaties die hij nog niet eens teruggezien heeft. Een onsportieve jankert is het. Ik zie hem in de toekomst wel spelen bij een bepaalde club..
5 0
AjaciedRK
Moment van hem na zn tikje van Nico, dat hij tegen z'n team zei dat ze de bal maar niet terug moesten geven.

Wat een jankbal. Mooi dat Buijs hem overrulede. Sowieso hogere pet op van trainer Buijs dan van speler Buijs. SPortiever komt hij over.
9 0
Dit is mijn club
Huntelaar gebruikt zijn lichaam gewoon prima en maakt een hele goede goal. Voetbal is een contactsport en als je hierover durft te piepen kun je beter gaan volleyballen.
3 0
Spuit11
Groningen spelers hadden het geluk dat de grens ver te zoeken was bij de scheids. Tweede helft begon 'ie pas in te grijpen, als de spelers bepaalde agressiviteit al op de mat hebben gelegd.

Kortom, slecht gefloten door Higler.
3 0
Spuit11
Groningen spelers hadden het geluk dat de grens ver te zoeken was bij de scheids. Tweede helft begon 'ie pas in te grijpen, als de spelers bepaalde agressiviteit al op de mat hebben gelegd.

Kortom, slecht gefloten door Higler.
1 0
Ajaxtao
Er gingen de hele wedstrijd kerels van 2 meter voor de grap naar de grond,wat een smerige naaihonden die boeren.
3 0
FrankDeB
Wat was dit een eng mannetje zeg. Zum kotsen.
Deed me een beetje denken aan die Jansen van Utrecht. Alleen maar lopen zeuren.
6 0
SPLNDD
Wat wil zo’n gast nou eigenlijk bereiken met zo’n Calimero reactie? Je maakt jezelf alleen maar belachelijk
3 0
Bramble1988
Schijt aan alles, 3 pointos in de pockos!
3 0
Bky
Hop hop eierdop.
4 0
Ajacied33
Wat irriteerde ik me aan deze gast zeg, kuttenkop. Hunter had hem moeten raken, als je er dan toch vanaf gaat...
8 0
PetrusKeizer
Snik te Wierik
2 0
Patrick78
Vastgehouden??? Hahaha rot op Calimero.
5 0
Jaridebeste
Boehoe! Janken!
2 0
Zwan
Calimero
2 0
DirkvanDam
tuurlijk.... het was mannelijk voetbal van Groningen dat toegestaan was, behalve de ajacieden. die mochten het wat minder mannelijk doen. we zijn goed weggekomen dat wel....
6 0
Lewis Hamilton
Tja dan moet je eerst gaan voetballen om in onze 16 te komen, want wat Groningen 80 minuten lang deed, had helemaal niks met voetbal te maken. Het was tijd rekken, schoppen, slaan en duiken.
8 0
NUL20
T waren n stelletje zuigers.....
3 0
Dexy
Piep piep hoi
4 0
FUBAR
Als je ziet waar Groningen allemaal mee weg kwam dan betwijfel ik dat.
10 0