'PL helpt Tottenham door verplaatsen competitieduel'

NielsOpdam, 20-04-2019 om 10:55, 7422 views, Daily Mail |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ook Tottenham Hotspur krijgt hulp van de nationale competitie. In aanloop naar het tweeluik met Ajax in de halve finale van de Champions League wordt het duel met Bournemouth naar alle waarschijnlijkheid verplaatst, zo meldt The Daily Mail.

Op maandag 6 mei staat het competitieduel met Bournemouth op het programma voor de ploeg van Mauricio Pochettino. Alleen speelt Tottenham Hotspur op woensdag 8 mei tegen Ajax, dus wordt het duel met Bournemouth waarschijnlijk verplaatst naar zaterdag 4 mei. 

Vrijdag maakte de KNVB bekend dat speelronde 33 van de Eredivisie definitief verplaatst naar 15 mei. Dat zorgt ervoor dat de Amsterdammers een hele week rust hebben voor het eerste duel met Tottenham.  

Denk jij dat Ajax met 1-3 wint in Groningen? Zet dan in en krijg 8,95 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
TontoKarnaggel
Dit moet een leugen zijn!! Zoiets gebeurd alleen in nederland door de KNJB om Ajax aan de titel te helpen!
0 0
Spuit11
Mag dit wel van PEC of hebben ze hier ook problemen mee?
3 0
AFCA-B93
Fysiek of verbaal geweld altijd -1. Teken van gebrek aan inhoud.
0 0
Redrum
Ach ja, je kan ook alles serieus nemen natuurlijk. Ik vergat heel even op mijn woorden te letten en meteen duikt er een leger van fatsoensrakkers op mijn nek. Soms vergeet ik even dat ik niet in het stadion zit, sorry hoor jongens.
2 0
GrandMasterFlex
Waarom zou je überhaupt ooit zulk gedrag vertonen? Ik ben ook bloedfanatiek en mij hoor je ook wel hehe, maar fysiek geweld slaat nergens op. Niks met moraalridders te maken, maar simpelweg met klasse en fatsoen.
1 0
RusselWestbrook
Jij vergat even op je woorden te letten? Haha.

Jij let nooit op je woorden, daarom vallen mensen er ook zo vaak over.
0 -1
mgtow
Ga basketballen joh
0 0
AFCAjax
Dit is niet zozeer helpen, dit is gewoon verplicht.
1 0
Redrum
Deels offtopic: Ik las net een bericht op voetbalprimeur van ene Jos Hooijveld (blijkbaar een voetballer die dit jaar gestopt is bij Tente). Die ongekende droeftoeter beweerde gewoon even dat ze in Nederland alleen maar janken als ze drie wedstrijden in één week moeten en dat ze in Engeland niet anders doen. Dan heb ik echt zin om zo'n gozer even met zijn gezicht tegen het asfalt te drukken totdat hij blauw aanloopt. Ajax speelt al bijna het hele seizoen 3 wedstrijden per week en ze hebben nooit gejankt hierom. De verschuivingen zijn simpelweg noodzakelijk omdat ze anders geen 48 uur rust kunnen krijgen. Als zelfs nota bene een oud-profvoetballer dit zich niet al kan beseffen, hoe moeten wij dan verwachten dat de simpele zielen die zich supporter noemen dit wel begrijpen? Ondertussen is de wedstrijd van Tottenham dus ook gewoon verschoven, maar dat was meneer Hooikneus blijkbaar even ontschoten. Ik word echt zo moe van dit soort kneuzen die maar wat roepen in media terwijl ze letterlijk te dom zijn om te schijten. Dit soort pauperkneuzen voeden wel weer de haat richting Ajax (die dus totaal ongefundeerd is). Ajax is echt veel te groot voor dit heikneuter hillbilly pauperlandje.
7 -2
Bocarra
Hooijveld heeft het intellect van een garnaal. Als het mogelijk was hadden ze in Engeland voor de spurs het zelfde gedaan.
0 0
off
Geweld gebruiken omdat iemand een afwijkende mening heeft. Grote jongen..
3 -3
Redrum
Ik wil jou ook wel ff met je snuitje op de grond drukken hoor. Geen enkel probleem. Zon klein miezerig moraalriddertje kan ik er wel even bij hebben op de zaterdagmiddag hoor hahaha.
3 -4
Ferd
Stop met rum drinken rooie, het maakt je niet gezelliger
0 0
ghouleseddik
Ben je alleen op Internet een pauper, of offline ook?
2 -2
Redrum
Ik zou zeggen, kom de volgende thuiswedstrijd even gezellig naar de Arena Boulevard om daar achter te komen.
1 -1
off
Op basis van je reacties verbaasd het met niet dat je niets beters te doen hebt op zaterdagmiddag
2 -3
Redrum
Want jij hebt wel iets beters te doen dan mij de les te lezen? Jij neemt even 5 minuten pauze van het schrijven van je bestseller om mij op mijn plaats te zetten of heb je even een kwartiertje vrij tussen twee belangrijke operaties in als chirurg? Ben wel benieuwd hoe belangrijk jij wel niet moet zijn om mij te veroordelen omdat ik op mijn vrije zaterdagmiddag wat simpele shit aan het posten ben hier op AS.
2 -2
Odin
Indrukwekkend
2 -2
Redrum
Wat is indrukwekkend? Dat jullie twee moraalridders speciaal een account aangemaakt hebben om mij de les te lezen?
2 -2
jaripettersson
Getapt jochie die redrum.
0 -2
Suarez16_
Neem aan dat Tottenham alle grasvelden en vakanties van de andere PL clubs nu gaat financieren? Wat een schande.
10 0
Bky
KNJB
5 0
MarLuuk76
En heel Engeland op z’n kop nu?, of toch niet.
2 0
MankeNelis
PEC gaat in beroep na het paasweekeinde.
7 0
AjaxCitizen
Kijk hoe makkelijk ze daar doen. Gewoon die wedstrijd verplaatsen. Punt. Geen gezeur.

Hier worden er nog net geen Kamervragen gesteld.
21 0
godlike
In Engeland worden structureel wedstrijden verschoven, qua datum maar ook qua tijd. Desondanks is het meer dan logisch dat de KNVB meedenkt. Dat zouden ze in bij welke club dan ook moeten doen. Misschien motiveert het de overige clubs ook een keer hun best te doen in Europa zodat we niet na volgend jaar weer terug bij af zijn qua coëfficiëntie punten.
2 0
f.m.d.
1 wedstrijd naar voren schuiven is wat anders dan een hele competitieronde uit het schema halen. Dat zou in de grote voetballanden ondenkbaar zijn.
0 -2
Bertsplci
één wedstrijd verplaatsen kon niet omdat de twee laatste rondes iedereen tegelijkertijd moet spelen
1 0
AFCAjax
Dat kon wel maar dat kon niet.. graafschap kon niet naar vrijdag middag wat daarin de enige optie was anders zou je die wedstrijd als enige na de competitie moeten laten spelen, maar de laatste ronde moet wel tegelijk zijn.
0 0
AlexIbarra
Dat is een zelfbedachte regel waar de bond evt. van af kan wijken.
0 0
Joker
en raad eens wie daar op tegen zijn
1 0
Ozymandias
Alleen omdat ze al rekening houden met Engelse clubs die de (halve) finale halen. Als het nodig was om een competitieronde te verschuiven om een Engelse club een voordeel in de Champions League te geven zouden ze dat zonder enige ophef kunnen doen. Het is dus alleen niet nodig.
0 0
markk
De eerste optie was om alleen de wedstrijd van Ajax te verplaatsen maar daar gingen Eredivisie clubs niet mee akkoord omdat Ajax dan niet tegelijk met de andere clubs speelt.
0 0
insectenverdelg
Dat was hier t plan ook. Allen kok Doetinchem de veiligheid niet garanderen.
0 0
Sanalologo
Ach toen Ajax zwolle werd verplaatst stond het hele land al in rep en roer.
3 0