[Update] Fosu-Mensah reageert na succesvolle operatie

JesseTH, 25-04-2019 om 22:20, 8332 views, Algemeen Dagblad ; Instagram |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voor oud-Ajacied Timothy Fosu-Mensah is het seizoen voorbij. De verdediger, die door Manchester United verhuurd is aan Fulham, heeft een operatie aan zijn knie ondergaan, zo meldt het Algemeen Dagblad.

De mandekker raakte vorige week geblesseerd tijdens de gewonnen thuiswedstrijd tegen Everton (2-0). In dat duel liep hij schade op aan zijn kniebanden en een operatie bleek noodzakelijk. Het is nog niet duidelijk hoe lang hij nodig heeft om te herstellen.

Fosu-Mensah keert nu vervroegd terug naar Manchester, waar hij zal herstellen van zijn blessure. Dit seizoen kwam Fosu-Mensah twaalf keer in actie voor Fulham, dat al gedegradeerd is. Eerder berichtte De Telegraaf nog dat Fosu-Mensah door Ajax wordt gezien als een opvolger van Matthijs de Ligt, mocht laatstgenoemde vertrekken. 

Update - 22.20 uur (25 april 2019) - Fosu-Mensah reageert na succesvolle operatie

Timothy Fosu-Mensah heeft op zijn eigen Instagram naar buiten gebracht dat zijn knieoperatie goed verlopen is. De verdediger, die onlangs ook genoemd werd als Ajax-target, heeft een ingreep aan zijn kniebanden achter de rug. 'Bedankt voor de mooie berichten en vriendelijke wensen. De operatie ging heel goed en ik hoop snel weer terug te zijn', schrijft hij op zijn kanaal.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Gecko
Die gaan we niet halen
9 0
Ozymandias
Inderdaad, misschien als hij over een jaar transfervrij is maar Ajax moet geen geblesseerde speler kopen. Trouwens lijkt het mij helemaal geen gek idee om Magallán en Schuurs in de voorbereiding de kans te geven (met een lijstje aan mogelijke aankopen in een la zodat Ajax direct tot actie kan overgaan als Magallán en Schuurs in de voorbereiding niet genoeg indruk maken. Magallán is puur verdedigend gezien een goede speler en zijn crosspass is prima. Alleen moet is zijn inspeelpass matig maar misschien dat hij daar bij Ajax stappen in kan zetten (Sánchez deed dat ook). Schuurs heeft zich door de trainingen met het eerste en de wedstrijden van Jong Ajax geweldig ontwikkeld en ik heb eigenlijk alleen fysiek nog mij twijfels bij hem. Volgens mij moet hij fysiek nog een stap zetten voordat hij klaar is voor een basisplaats bij het eerste.
3 -3
gi0vanni
Alvarez zou een verdediger met een goed niveau zijn, als dat zo is mag hij ook komen.
0 0
Pheadrus
Ik ben met je eens dat Schuurs verdedigend een veel betere indruk maakt dan aan het begin van het seizoen. Ik heb mij heel kritisch uitgelaten over zijn explosieve kracht/versnelling en in de een op een situaties. Dat is lastig te verbeteren. We blijven het volgen.
0 0
gi0vanni
Dan maar Ake. :d
1 -2
pinballmagic
Misschien ook Wijnaldum halen ?
0 -1
gi0vanni
Je ziet de :d ? :d
0 0
Dolberg25
Bedankt voor het melden, Marc!
0 0