Lloris en ook Klopp onder de indruk van Ajax

BartVeenstra, 18-04-2019 om 11:10, 7726 views, RMC Sport, The Guardian |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Tottenham Hotspur-doelman Hugo Lloris is enorm onder de indruk geraakt van Ajax. De Franse keeper speelt binnenkort met zijn club tegen Ajax in de halve finales van de Champions League en is dan ook op zijn hoede.

'Ajax heeft een fantastisch team, het is erg lastig om tegen deze spelers te voetballen. Ze spelen met zoveel intensiteit en ze zijn erg onvoorspelbaar. Dat ze Juventus verslaan, is geen toeval. We moeten ze goed analyseren', zegt Lloris tegen RMC Sport. De keeper weet niet of Tottenham Hotspur nu de favoriet is. 'Maar het loopt in ieder geval fantastisch hier. We zijn op de goede weg. Met de komst van het nieuwe stadion kunnen we nog beter meedoen in de Europese top.'

Jürgen Klopp

Ook Liverpool-manager Jürgen Klopp is zeer onder de indruk geraakt van Ajax. De Duitse trainer, die Liverpool zich ten koste van FC Porto bij de laatste vier zag komen, ziet in de halve finales alleen nog maar sterke ploegen. 'Ik heb niets gezien van City-Tottenham, maar ik heb Ajax wel gezien. Als ik een hoed had gedragen, deed ik die af. Het is ongelooflijk hoe ze spelen. Je ziet ook dat hun spel ook wat oplevert, want ze verslaan Real Madrid en Juventus', wordt hij geciteerd door The Guardian.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rdk1983
Echt mooi om te zien hoe in de voetballerij er mensen enthousiast zijn weer van Ajax. En terecht ook. Hoever we ook komen, dit pak je niet meer af.
2 0
Leprechaun
Het lag ook aan het spel van City gisteren; maar wat speelde Spurs zwak zeg. Zijn er echt totaal niet aan te pas gekomen. Eigenlijk heeft Laporte de wedstrijd eigenhandig cadeau gedaan door twee keer knullig de bal in te leveren.

Zowel Spurs als wij mogen echt van geluk spreken dat City is gesneuveld. Ik zeg daarmee niet dat we bij voorbaat kansloos waren geweest tegen City, maar Spurs is echt een niveautje minder.
0 -1
mercurius3
Het mentale spel is begonnen. In Engeland gaan ze van Ajax de favoriet maken. De spelersgroep van Ajax en de supporters gaan het geloven en zichzelf overschatten. Vervolgens kom je tegen een karakterploeg als Spurs te staan en gaan ze de bus parkeren en maken ze 1 à 2 sneaky goals. Ajax moet superscherp blijven. Er lopen daar fysieke monsters rond.
6 0
mallerd
Dat gaat niet gebeuren met Ten Hag als trainer.
0 0
RJB1979
Dat Kloppt, Jurgen.
8 -2
Ajaciedvooraltijd1434
Kut druk ik op een min, deze is zo goed, Hahahahahahaha we gaan ze Klopp geven, dat Tottenham.
1 0