Eriksen: 'Het wordt leuk om terug te gaan'

FinnDekker, 17-04-2019 om 23:35, 5807 views, Veronica |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Christian Eriksen kijkt nu al uit naar de dubbele ontmoeting met Ajax in de Champions League, zo valt op te zien op beelden van Veronica. Tottenham Hotspur won het tweeluik van Manchester City en is zodoende tegenstander van de Amsterdammers in de halve finale.

'Het wordt leuk om terug te gaan', stelt de middenvelder, die niet kan geloven dat de Spurs in de halve finale staan. 'Dat is wat je wilt als speler. We hebben historie geschreven. Van de club en de spelers is het een prachtig signaal naar de wereld.'

'Het wordt een leuke wedstrijd', doelt Eriksen op de hereniging met zijn oude club. Ook Davinson Sánchez, Toby Alderweireld en Jan Vertonghen speelden bij Ajax. 'We hebben veel oud-Ajacieden in het team. Ajax heeft geweldig gespeeld.' 

Koop nu jouw wedstrijdsjaal, voor de halve finale van de Champions League, in de Ajaxshop!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Tinus
Het is toch magistraal deze ontmoeting. Bij de loting voor de kwartfinale hoopte ik op de Spurs. Dat het 2 ronden verder alsnog kan is niet te bevatten. Wat kijk ik hiernaar uit zeg!
0 0
Schöne82
Jullie zijn en blijven Ajacieden, krijgen een mooi applaus.

Voor de rest kan je je beter bergen. De JC Arena zal je imponeren, je wordt afgejaagd en dolgetikt. Met de staart tussen de benen terug naar London gestuurd.
0 0
Schip
Ik hoop dat Eriksen, Alderweireld en zeker Vertonghen een groot applaus krijgen en laten zien aan de wereld hoe Ajax met gewaardeerde oud spelers om gaat. Sanchez doet me weinig, al is het geen onaardige gozer. Maar zeker die eerste drie zijn belangrijk geweest in het doorbreken van de prijzendroogte bij Ajax en het weer op de kaart zetten van Ajax, ook in Europees verband. Ik denk alleen al aan AC Milan Ajax, waar ze alledrie top waren. Of City, United, Lyon. Tegen Barca waren ze al vertrokken dacht ik.

Maar hoe mooi als deze gasten met een nederlaag worden teruggestuurd. Ze gingen weg om zich te ontwikkelen en Ajax is hen dan gewoon ontgroeid. Deze hele CL campagne barst uit de voegen van de symboliek.
1 0
PetrusKeizer
ik heb zo'n idee dat het iets minder leuk zal zijn om weer terug te gaan naar Londen, Christian
3 0
insectenverdelg
Ik denk dat ze al zonder enoge hoop naar Amsterdam afreizen als het daar 1-4 is geworden.
0 0
Lagasj
De verdediging van Spurs is zwak.
Te zwak voor het Ajax "tika taka on steroids" in hun strafschop gebied.
We gaan naar de finale tegen...... Liverpool ?
4 -1
AjaxfanRuben
Ja of ze van te voren en na de wedstrijd toezingen, en tijdens de wedstrijd keihard uitfluiten. We spelen het hard he, we klappen er op, geen vriendjes tijdens de strijd.
0 -1
Aad82
Eriksen was dramatisch op het middenveld. Hopelijk heeft hij het ook niet tegen ons. Donny, Frenkie en Lasse zullen hem overlopen en zijn spel ontregelen.
0 0
MankeNelis
Hij was niet goed en had ongelooflijk veel mazzel dat de 5-2 werd afgekeurd, want wat een slechte terugspeelbal was dat zeg.
0 0
Ajacied33
5-3*
0 0
Hollister
Gewoon al onze jongens bij de Spurs een ovationeel applaus geven... verdienen ze ... en daarna .. compleet van de mat spelen.... wat kijk ik uit naar dat tweeluik
2 -1
Knalpot
Je bent welkom Chris maar dan moeten jullie wel ff de deur achterin wagenwijd opgooien, we hebben een beejte een druk programma en dat zou best wel helpen.
0 0
RJB1979
Christian, Mijn zoontje geboren in 2013 heb ik naar je vernoemd maar deze cup is voor Ajax.

Hij moet maar wennen dat ik hem over een paar weken Frenkie noem.
9 0
PetrusKeizer
Frenkie Eriksen? :)
1 0
uefasucks
lol......Arm kind.....haha
1 0
insectenverdelg
Altijd Lasse noemen. Die vertrwkt niet na een jaartje. :)
1 0
MofsonHanson
Haha, goude opmerking.
1 0
Dexy
Nog steeds in race voor de treble. #waargaatditeindigen
0 0
xstaniox
Toen ik na Real over de treble begon, lachte iedereen me uit. Maar nu begint het wel steeds geloofwaardiger te worden en dichterbij te komen.

Als 4 jaar geen prijzen pakken een vereiste is om vervolgens de treble te pakken, dan vind ik dat t meer dan waard.
2 -2
Mysteries
ik werk zelf midden in rot en dom... ik riep het ook voor Real... ik werd door iedereen voor gek verklaard, zelfs de "ajacieden" bij ons zijden dat ik moest ophouden met me zelf voor lul zetten... de tyfus wat heb ik mijn gram gehaald na real uit.. hahaha
0 0
xstaniox
Nu gewoon winnen van Tottenham, laten zien dat Ajax een mooiere en betere club is en dan volgend seizoen Alderweireld, Vertonghen, Sanchez en Eriksen terughalen.
5 0
ArthurG
Haha zou prachtig zijn inderdaad. Maar denk dat zeker Eriksen komende zomer een absolute topploeg gaat uitkiezen (en hoewel je Ajax dit seizoen daar zeker bij kan rekenen, wil hij waarschijnlijk liever een topploeg met een bijbehorende topportemonnee ;) ).
0 0
WouterBerg83
Jantje is het meest realistisch, als "echte" Amsterdammer.
Twee jaar terug speelden we tegen Schalke, na het seizoen kwam Klaas-Jan thuis.
Nu spelen we tegen de Spurs. Zou mooi zijn als we van de zomer Jan ook terug kunnen verwelkomen. Hoewel ik de kans bijzonder klein acht...
0 0
mgtow
Haha dan smeken de andere eredivisie teams of we alsjeblieft willen lobbyen voor een Europese super competitie omdat ze het zat zijn kapot gespeeld te worden.
1 0
Radikaal
he he. Er zal wel niet veel voor nodig zijn om politieke wil voor een speciale regeling te krijgen, maar harde Brexit - alle buitenlanders oprotten - leegverkoop van de PL... zou wel geestig zijn ergens.
2 0
Len nart
Zou mooi zijn... maar heel onwaarschijnlijk, kost wat extra papierwerk maar er spelen nu ook genoeg spelers zonder EU paspoort in Engeland.
0 0
xstaniox
Over die supercompetitie gesproken, het zou toch wel lachwekkend zijn als Ajax daar niet voor wordt uitgenodigd. Als die competitie er überhaupt komt.
3 0
Hollister
seizoen 2023/2024.... gaat revolutionair veranderen.. Ajax moet bij de beste 32 clubs van Europa zitten...
0 0
Len nart
Die competitie kan ook best floppen.
0 0
xstaniox
Is dat al zeker dan, die competitie?
0 0