Van Bommel: 'Ik heb mij er niet aan geërgerd'

FinnDekker, 04-04-2019 om 22:40, 7618 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

PSV - PEC Zwolle stond volgens Mark van Bommel niet in het teken van het heroveren van de koppositie. De trainer van de Eindhovenaren vindt namelijk dat Ajax niet bovenaan heeft gestaan. Het gaat volgens Van Bommel per speelronde, niet per speeldag. 

'Oh, nee hoor', antwoordt Van Bommel op een vraag van FOX Sports over het verliezen van de koppositie. 'Ik heb het voor de wedstrijd al gezegd, dit is een speelronde met wedstrijden op andere dagen. Het gaat er dus om hoe de stand er na die speelronde uit ziet. Maar goed, ik heb me er niet aan geërgerd.'

Ajax won woensdagavond van FC Emmen, waardoor de Amsterdammers over PSV heen gingen. De Eindhovenaren wonnen op hun beurt op donderdagavond van PEC Zwolle. Het gat bedraagt daardoor weer twee punten in het voordeel van PSV. Dit weekend moet Ajax tegen Willem II, terwijl PSV Vitesse treft.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
esome
Hou op man, wanneer PSV eerder speelt wel lopen roepen dat ze 5 punten voorstaan
0 0
Gerrr
Markje ergert zich dood aan het feit dat alle positieve aandacht ,zeker internationaal, uitgaat naar Ajax.
Kleine tip voor ons Limburgse kneusje,
ga eens een keer niet met 10 man voor de goal hangen.
Dat helpt.
2 -1
Redrum
Het enige dat telt is wie er na 34 speelrondes bovenaan staat. Wordt dat team hoge ballen op Luuk of Ajax? Zoals het er nu uitziet kan dat zomaar pas op 12 mei beslist worden.
2 -1
Frank1978
Ik erger me nu een keer niet aan die kop van van Bommel... Nee, ik blijf kalm... Doet me niks, echt niet... Ben rustig... RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
3 -2
Babayaka
Klopt net als de term winterkampioen, het gaat er om wie na 34 wedstijden bovenaan staat en niet wie er in december bovenaan staat. We hebben toch ook geen lente kampioen en herfstkampioen.
4 0
Remark
Van Bommel is natuurlijk een engnek eerste klas, maar wat dit betreft heeft hij gewoon gelijk. Wat een armoe van Ajax-supporters om zich blij te maken met zo'n virtueel toppositietje. Kom op zeg, als Emmen - Ajax gisteren om 18:30 en PSV - PEC om 20:45 was gespeeld, hadden we dan ook na het laatste fluitsignaal lopen juichen om dat eerste lijstaanvoerdersschap in 1061 dagen?
1 -10
Bky
Inderdaad, je moet je gewoon vooral nooit blij maken met dingen in het leven.

Je moet je eigenlijk gewoon totaal kut voelen dat we even eerste stonden, eigenlijk moet je je over alles kut voelen in het leven.

Toch?
1 -2
AJAXAFC1
allemaal praatjes die mark maar psv was echt dramatisch er is dat geen enkel team in deze eredivisie met een normale verdediger langer dan 1.70 om luuk de jong af te stoppen anders scoort PSV echt geen goal, psv gaat 100% punten verspelen liefst tegen vitesse zondag al.
Tuurlijk kijk is echt niet alleen door mijn ajax bril want psv doet qua vechtlust en indiviuele kwaliteiten best goeie dingen maar als hun dit jaar kampioen worden is het puur omdat ajax zelf gefaald heeft niet verdienste van psv
3 -2
Aspers73
Ja idd. Geen enkele club in NL kan verdedigen of koppen. Toch echt triest dat de koploper van NL met spelers als Luuk de Jong keer op keer kampioen wordt. Maargoed, Ajax had al bijna kampioen kunnen zijn als we niet al 3x na de winterstop hadden verloren.
1 -1
DirkvanDam
ook niet helemaal waar!! als wij 93,! punten halen met een Europese seizoen als we tot nu toe al gehad hebben (aantal wedstrijden) dan hebben we het voortreffelijk gedaan!! dat psv 6 punten heeft gepakt omdat tegenstanders het in de laatste minuut wel goed vonden (of zelf dom vol op de aanval) hebben zij teveel punten gepakt.

Wanneer wij nu alles winnen in de competitie hebben we het zeer goed gedaan!
1 -2
Aeter
Ondertussen ergert iedereen.
0 -1
TontoKarnaggel
Hij heeft zich er zo NIET aan geërgerd dat hij zowel voor als na de wedstrijd even wil benadrukken dat Ajax NIET! ik herhaal NIET!! op kop heeft gestaan.....
3 -1
Noxin
Nee, want Van Bommel ergert zich nooit aan iets. Toch Mark? Mark... Mark... doe nou rustig, het was maar een vraag... MARK!
4 -2
Ajaxmax
Welke eikelenstein geeft mij nou een minnetje voor het woord SLAMPAMPER? Wat een grap
1 -6
Koekepeer
- voor het woord eikelenstein
1 -5
amthree
Moet dit showtime, ik kan die zure kop van hem niet meer aanzien...
6 -1
GinoAFCA
die kop van hem.op die foto zou je zo een beuk op willen geven
10 -5
Bramzel
Hij schijnt zo te kijken sinds die beuk van Poulsen dus als je er nog een beuk op geeft gaat hij nog zuurder kijken en nog meer wartaal uitkramen.
2 -2
Ajaxmax
Wat is dit toch een slampamper!
4 -5