Van Bommel: 'Niet weggespeeld tegen Ajax'

BVeenstra, 03-04-2019 om 15:25, 15656 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

PSV-trainer Mark van Bommel heeft nog altijd volop vertrouwen in het veroveren van de landstitel met PSV. De Eindhovenaren verloren afgelopen zondag met 3-1 bij titelconcurrent Ajax, waardoor de voorsprong slonk van vijf naar twee punten.

Van Bommel zag PSV eerder dit seizoen verliezen bij Feyenoord, waarna de draad al snel weer werd opgepakt. Hij verwacht nu hetzelfde. 'We zijn niet weggespeeld tegen Ajax. Bij 1-1 hadden wij goede kansen om de wedstrijd te beslissen', citeert het Algemeen Dagblad de oefenmeester.

Donderdagavond speelt PSV tegen PEC Zwolle, terwijl Ajax woensdagavond al in actie komt tegen FC Emmen. Bij een zege gaan de Amsterdammers (tijdelijk) aan kop. 'Dat Ajax nu voor kan komen? Eerst moet een speelronde afgelopen zijn. Aan stel dit en stel dat hebben we niks. Allemaal hypothetisch. Wij moeten gewoon winnen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Adios
"Niet weggespeeld worden" was dan ook zijn enige doel voor deze wedstrijd.
0 0
iammike
Oh ja alleen op 95 minuten gezeur tegen de scheids..
0 0
iammike
Ik reken toch nergens op vanavond..
0 0
L1tman3n
Knikkende knietjes in Eindhoven
0 0
Ellende
Natuurlijk niet weggespeeld. PSV heeft ook niet proberen te voetballen
1 0
mercurius3
Van Bommel is de schoonzoon van van Marwijk. Zegt genoeg. Ook al een hele nare verongelijkte vent.
0 0
Redrum
Sterker nog, schoonpapa heeft zijn vuist zo diep in de reet van Mark dat bijna alles wat hij doet en zegt is terug te leiden naar Bertje.
0 0
Leviathan
Nee weggespeeld is een groot woord maar van 10 man verliezen en de 1e helft 0 kansen is wel een beetje letterlijk kansloos
0 0
amthree
Wat is het toch ook een zuur en vervelend mannetje bah.
0 0
3*stars*3
Bommel moet zijn bek houden en in een hoekie gaan schamen.
Een heel eng en hypocriet mannetje.
Kan mij nog herinneren hoe hij aanmerking had op Ten Hag, omdat die wat zei tegen de 4e man tijdens die pot in Eindhoven.
Heel het seizoen is deze kwal meer bezig met de 4e man ipv zijn eigen ploeg.

Zegt ook genoeg dat het weer erg rustigjes in en rond Eindhoven.
Zie je het al voor je dat Ajax zo uit de winterstop zou komen als koploper of dat een Ajax trainer zich zozo misdragen?
0 0
alvin01
Goh.
0 0
Gecko
Van Bommel engineer Fortnite. Wapens ontwikkelen om Ajax te verslaan.
Wat een droeftoeter is Bommeltje Zeurkous tegen de 4e man
1 0
MrPink
Kan die bommel geen media verbod krijgen?
2 0
mgtow
Beroepsverbod ook direct.
1 0
MK77
In alle filmpjes van zondag zie je Dumfries hyper overspannen te keer gaan. Het zou mooi zijn als dat hele brabo bolwerk door de stress in elkaar dondert
2 0
3*stars*3
Dumfries is ook een engerd geworden na zijn overstap.
Kan die rotkop niet uitstaan.

Over stress daar, het is duidelijk en media is niet eens aan het zuigen.
Laat staan als media ook eens mee gaat bemoeien.
Denk trouwens dat die Guti en vooral Pereiro niet goed zijn voor de sfeer daar.
Lekker zo laten zitten en bommetje ontploft vanzelf.
0 0
Frank1978
Maar goed ook, engnek, want in alle wedstrijden waarin jullie wel totaal weg werden gespeeld (PEC uit, Tottenham thuis bijvoorbeeld), kwamen jullie uiteindelijk op een luizige manier weg met een resultaat.
2 0
T.reckveugel
Niet weggespeeld? Neres 3x wervelend door de verdediging, waarvan 1 penalty, 1 doelpunt en 1 voorzet die niet aankomt. Daar worden ze toch echt volledig weggespeeld met 11 man.
Ze hebben niets laten zien met 11 tegen 10 man, dat moet hij zeggen. Deze tripjes zijn zijn mantra om moed te houden, waarom in de media gooien? Het raakt helemaal niemand rondom Ajax.
Alles wat er ooit gewonnen is bij dat stel trutten is om dat Ajax het te druk had met de CL, EL of de interne oorlogen
3 0
Ajax_026
Klinkt gewoon zuur zoals altijd. Al heeft van Bommel nog zon mooi carriere gehad... Ik zou niet met willen ruilen als ik er altijd zo zuur bij zou moeten lopen.
2 0
jtsmit
Ik zou sowieso niet met hem willen ruilen, trainer zijn van zo'n k*tteam ;-)
1 0
AFCAjaxMidNineties
Die heeft de ontlasting al dagen dun door de broek lopen. Vanaf de winterstop speelt PSV als een middenmotor. Dat zal hij zelf ook zien.
1 0
mgtow
Des te harder je het ontkent des te zekerder het is dat het waar is Bommeltje.
0 0
FSideMaluku
Het hele team (incl. staf) zit iedere dag zwaar depri bij de clubpsycholoog. De psycholoog heeft het nu zo zwaar dat hij in nauwelijks een week een burn-out heeft opgelopen, met dat continue gejank van Luuk en Mark.
1 0
Branie
Ik herinner me het balkje in beeld tijdens de wedstrijd over psv '0 schoten op doel 1e helft, voor het eerst deze competitie'. Tweede helft tegen 10 man 2 goals tegen en alleen een goal gemaakt door foutje Onana. Ik ben super trots op Ajax voor deze prestatie!
7 0
CaptainDavy
Nou chapeau Mark, niet weggespeeld met 11 tegen 10.
4 0
Stibba020
Ben hartstikke blij dat we hebben gewonnen maar het was niet best. Ook niet voor de rode kaart.. Ajax werd in Eindhoven helemaal zoek gespeelt. Jammer dat Ajax dat niet gedaan heeft.
0 -4
ETM
Ajax werd in Eindhoven helemaal niet zoekgespeeld.
Het kreeg in een korte tijdoellpunten om de oren die stuk voor stuk een gevolg waren van grote fouten. Daardoor knakte Ajax. En verder heeft PSV succesvol alleen maar verdedigd. Noem je dat zoekgespeeld worden?
Ajax heeft PSV ook niet zoek gespeeld, maar wel dik verdiend gewonnen.
En Mark zou jou juist uiterst kritisch op zn eigen ploeg moeten zijn. Een helft lang met een man meer, de mogelijkheid om zowat kampioen te worden, maar ze konden nauwelijks wat creeren met hun eenzijdige voorspelbare aanvalsopzet.
0 0
JGAjax
Ja zonder de Ligt..
1 0
RaynoFischer
Tegen 10 man niet weggespeeld worden en met 3-1 vrliezen, knap hoor ;)
4 0
Ajaxxxisdebeste
Zielepoot
0 0
Naoro
Ja klopt, je bent inderdaad niet wegespeeld tegen 10 man, lekker hoor!
5 0
Ruff Rhythim
In plaats van zn ogen uit zn harses te schamen dat ie tegen 10 man nog steeds als een laffe hond bleef voetballen gaat ie gewoon dit zeggen...
12 0
RaynoFischer
Haha echt he...
Als Ten Hag 3-1 zou verliezen tegen 10 man en dan dit soort onzin uitkraamt, kan hij wel onderduiken denk ik :P
2 0
Lagasj
Ah.... weggespeeld worden.... daar was je dus bang voor.
En terecht.
3 0
EuforischeRealist
Knap hoor die anderhalve kans bij 1-1 met 10 tegen 11.

Het wankelt in Eindhoven en feitelijk is dat al sinds de winterstop zo! Het is volledig aan Ajax zelf te wijten dat ze niet bovenaan staan omdat ze zelf een aantal misstappen hebben begaan, maar ik ben er van overtuigt dat wanneer we de resterende wedstrijden allemaal winnen de schaal weer thuis komt!
4 0
MokumsTrots-
Wat begin ik deze man toch verschrikkelijk te vinden. Elke keer excuses en zeuren, maar de fout ligt nooit bij hem of PSV. Wat dat betreft is Ten Hag altijd een stuk realistischer in zijn analyses.
7 -1
trodat4030
Wat een gelul. Erik weigert nog steeds toe te geven dat het idioterie was om FdJ en Blind op Luuk te zetten in Eindje, dat Nous wisselen bij de 6-2 pot in Rotterdam nodig was en vind nog steeds dat we 16 basisspelers hebben. Lekker realistisch idd.. Mark is een lul eerste klas, maar Erik is geen haar (welk haar?) beter.
3 -4
Schip
Fijn dat iemand anders het eens zonder omwegen benoemt. En je mag er aan toevoegen dat de man die Ajax de tweede seizoenshelft uit de dip heeft geholpen en ook in de CL enorm belangrijk is, van TH verkocht mocht worden wegens gebrek aan rendement.

Dat om even tegenwicht te bieden een de mythe dat we een trainer hebben die alles wel eventjes doorziet en aanstuurt. Ik herinner me nog een totale instorting begin dit jaar, die hij niet wenste te analyseren.

Hoe dan ook, Van Bommel zegt niet geks. Maar dat de nederlaag aan hem knaagt, weet je gewoon :):)
2 -1
Rondo64
Hij zegt hier alleen maar dat ze niet waren weggespeeld en dat ze zelf kansen hadden om op voorsprong te komen, wat gewoon klopt. Ik ben normaal gesproken ook geen fan van Mark van Bommel, maar hier zegt hij toch niet iets heel raars?
2 0
Ronaldinho020
Niet zo gek dat je als psv zijnde met een dubbele bus niet wordt weggespeeld, vind je niet?
2 -1
totaalvoetbal7173
Nee maar het komt wel een beetje raar over. De eerste helft had PSV heel weinig in te brengen. En na de rode kaart hadden ze een vrij korte periode dat ze ons wegspeelden. Daarna scoorden wij 2x terwijl we met 1 man minder speelden. Als dat geen duidelijke morele nederlaag is wat is het dan wel? Dus ja, feitelijk heeft hij gelijk, maar hij suggereert alsof het geen duidelijke (en terechte) overwinning was.
3 0
Horrontelli
Oh ja, dus het gaat eigenlijk om de winst?
1 0