'Ajax heeft tegen Juve geen last van Costa'

BVeenstra, 22-03-2019 om 07:45, 10801 views, La Stampa |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax zal in de kwartfinales van de Champions League tegen Juventus zeer waarschijnlijk niet te maken gaan krijgen met Douglas Costa. De Braziliaanse aanvaller zal volgens La Stampa niet op tijd hersteld zijn van zijn hamstringblessure.

Costa speelde op 2 februari van dit kalenderjaar voorlopig zijn laatste wedstrijd. Sindsdien miste hij in de Serie A al zes wedstrijden, terwijl hij Juventus ook niet kon helpen tijdens de ontmoetingen met Atlético Madrid in de achtste finales van de Champions League. Te lezen valt dat er wel herstel te zien is bij Costa, maar een datum voor zijn rentree kan nog niet gegeven worden.

Vooralsnog is het niet het seizoen van Costa. De Braziliaan werd eerder dit seizoen voor vier duels geschorst, nadat hij zich had misdragen in een duel met Sassuolo. Hij 'trakteerde' Federico Di Francesco op een elleboogstoot en kopstoot en tot overmaat van ramp spuugde hij zijn tegenstander in zijn gezicht. Begin februari kwam Costa opnieuw negatief in het nieuws. Dit keer was hij betrokken bij een auto-ongeluk.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax meister
Dacht dat costacurta weer de schoenen aan ging doen. Dan hadden we zeker verloren.
0 0
Zwan
Daar hebben we wel mooi 3x van gewonnen in '94-'95 ;)
0 0
FlyingDutchMan
Marco Simone in de spits
0 0
MPAjax
31 maart krijg je meer terugkerende spelers die normaal basis spelen of kunnen spelen.
0 0
Ajacied33
Ik had liever wel last gehad van Costa ipv Rondaldo
0 0
Ajacied33
*Ronaldo
0 0
Venta
Ik heb het moment tegen Sassuolo niet gezien, maar als hij maar 4 duels schorsing heeft gekregen dan was het vast niet zó erg als dat hier wordt beschreven.
1 0
Afstandsschot
Haha ik heb het moment dus wel gezien, en vond het wel degelijk zo erg als hier beschreven wordt. Het was werkelijk schandalig wat die vent deed, draaide helemaal door. Vreemde schoppende beweging, toen na het opstaan een slaande beweging/elleboog naar het gezicht. Vervolgens in het opstootje deelt ie doodleuk een kopstoot uit. Hier kreeg hij allemaal gewoon geel voor. Daarna spuugde hij in het gezicht van de speler en kreeg hij na VAR-hulp rood. Schijnbaar mag je als Juve-speler in Italie een beetje meer en vallen de schorsingen dan ook mee.
4 0
CruijffiaansNouriaans
Betrokken, dus niet schuldig aan.
0 0
trodat4030
Dat zou kunnen, al ben je als schuldige natuurlijk ook gewoon een betrokkene.
1 0