[Update] Babel lijkt te vertrekken bij Fulham

FinnDekker, 23-04-2019 om 08:35, 14090 views, De Telegraaf; The Daily Mail |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ryan Babel wil nog niet denken aan zijn volgende club, welke dit ook mag zijn. De buitenspeler richt zich eerst op Fulham en het Nederlands elftal, zo vertelt Babel aan De Telegraaf.

‘Uit respect voor Fulham voer ik later pas gesprekken, als er duidelijkheid is over de sportieve toekomst van de club.’ Babel maakte er nooit een geheim van interesse te hebben in een mogelijke terugkeer bij Ajax. ‘Maar ik wil me nu op het sportieve focussen bij het Nederlands elftal en Fulham.’

De aanvaller moest vertrekken bij het Turkse Besiktas en tekende zodoende voor een halfjaar in Londen. ‘Met het oog op de EK-kwalificatie in maart en de halve finale van de Nations League in juni was en is het zaak om veel te spelen en fit te blijven. Dat is gelukt. Ik voel me sterk.’

Update - 08.30 uur (23 april 2019) - Vertrek Babel bij Fulham lijkt aanstaande

De kans dat Ryan Babel bij Fulham blijft is nihil, zo blijkt uit een gesprek met The Daily Mail. 'Als ik geluk heb, kan ik nog spelen op het EK 2020. Het is dus belangrijk om de juiste keuze te maken voor de toekomst. Ik denk dat ik nog twee of drie goede jaren voor mij heb. Als ik in de Premier League kan blijven, zou dat fantastisch zijn.' Fulham is reeds gedegradeerd. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PJSM
Geen idee of hij van toegevoegde waarde kan zijn. Moeten ook geen Feyenoord 2.0 worden waar de focus enkel ligt op oude spelers die het niet gered hebben in het buitenland.
0 0
Chippy
Ajax oplettten !!
0 0
Mokum31
Lekker ophalen
0 0
Ajax27
Sowieso een betere speler achter de hand dan Labyad op de linksbuiten positie. Nederlandse inbreng, uit de Ajax school, altijd een toevoeging vind ik persoonlijk.
0 0
Bazenvan95
Hij heeft het bij een slecht presterend Fulham alsnog gewoon prima gedaan, met tot dusver 13 wedstrijden betrokken bij 7(4 goals+3 assists) doelpunten in een moeilijk scorend team (topscorer heeft 11). Met zo'n team ken je veel weerstand in het fysieke spelletje van de Premier League. Denk dat hij met het tempo en de ruimte in de eredivisie makkelijk van meerwaarde kan zijn. Hij is bovendien nog superfit
0 0
Bonno1978
Over een echte Ajacied gesproken. Je ziet hoe belangrijk een Huntelaar kan zijn voor een jonge groep voetballers. Ander type speler, maar zo waardevol als het aankomt op spannende momenten in een competitie. Altijd welkom!
0 0
Basvann
Mocht Tadic vertrekken, dan zou je bij Babel kunnen uitkomen. Ik ben wel voorstander van een mix van ervaring en jeugdig talent. Je kan bijvoorbeeld Babel niet 1 op 1 inwisselen voor Neres.
0 0
Bjorn
Kom naar huis.
0 0
FWAjacied
Kijk nu alweer uit naar de geruchten rondom Ajax en hem.
0 0
Neressie
Lekker bij az, fc twente of in rotterdam gaan ballen is voor de competitie ook leuker.
0 -2
appeltje
Nog te goed voor de Eredivisie
1 0
Neressie
Ja is ook zo, maar als hij zo graag mee wil naar het ek dan is het wel de beste route denk ik. Speelt altijd hier.
0 0
appeltje
Denk het niet. Hoeveel spelers van AZ, Feyenoord of Twente spelen er nou in Oranje? Kan in een betere competitie ook basisspeler zijn.
1 0
CrazyJew
Babel zou iets kunnen toevoegen maar alleen als Ajax zijn eindstation wordt. Nu is ie teveel een voetbal nomade geworden
2 0
AJAXTHELEGEND
Babel is wat mij betreft nog van Harte welkom om terug bij Ajax te keren , daar zijn genoeg op te noemen redenen voor te bedenken.
2 -1
Bocarra
Wou dat de huidige spelers bij Ajax ook zoveel respect hebben voor hun club. Het openlijke gekonkel in de media door zaakwaarnemers en spelers is mij een doorn in het oog.
5 -1
Bazenvan95
Qua ervaring en nog altijd voetballende kwaliteiten, alleen maar van toegevoegde waarde. Weet bij zijn vorige terugkeer (die door blessures niet helemaal tot uiting kwam) dat hij een stabiele factor was en makkelijk ballen kon vasthouden als de ploeg het moeilijk had. Je zag daarin zijn ervaring terug. Kan het vertrek van Neres bijv opvangen en de spitspositie invullen als het moet
2 -1
LouisVonGoal
Kom maar terug Babel. Hebben we een spits die scoort.
4 -4
Ozymandias
Jij denkt dat Babel meer scorend vermogen heeft dan Dolberg of zelfs Huntelaar (die in de Eredivisie gemiddeld elke 76 minuten een doelpunt maakt)? Dat betwijfel ik namelijk ten sterkste.
0 0
Klasseman
Volgens mij vind Ten Hag hem niks en die bepaalt uiteraard. Zijn haarkleur bevalt hem al helemaal niet.
1 -4
Gerrr
Ten Hag vind Labyad geweldig.
Erikje moet voorlopig mondje houden en zorgen dat hij kampioen wordt.
Laat transfers maar aan Overmars .
1 -6
433metdepuntnaarlinks
Ten Hag vindt Labyad geweldig ... Vandaar dat Labyad ook constant zoveel minuten maakt ja.
2 0
Freddy Al
Ik denk dat jullie allebei er een wilde slag naar slaan; Labyad valt gewoon tegen en dat ziet TH ook, ik denk dat hij geen enkel bezwaar zou hebben tegen Babel.
Je moet je wel afvragen wat de rol van Babel kan zijn bij ons, als spits vind ik hem niet echt een optie.
1 0
Sterspeler
Kan op Links en in de spits. Ander type spits dan we hebben en balvast 3n fysiek sterk. Is ook wel lekker.
2 0
Liam
Babel is nuttig qua vuile werk opknappen voor andere aanvallers. Daarom speelt hij ook in Oranje. Mind you: wordt 33....en hunter is 35.
Moeten geen bejaardenhuis worden
1 -2
Ajacied33
Babel erbij in onze selectie zeg ik altijd ja tegen
6 -1
MrAFCA
Neem meteen Mitrovic mee van Fulham. Het is misschien een kut ventje, maar staat garant voor goals en wil tenminste vechten voor een resultaat.
Het is wat opportunistisch om te gaan roepen: Dolberg verkopen, maar als je hem kunt verkopen voor 15-20 miljoen. Prima toch?
1 -5
gi0vanni
Gezien zijn leeftijd en 't feit dat als hij niet scoord vaak wel een sterk aanspeelpunt is dus mooi niet verkopen.
4 -1
MrAFCA
Sterk aanspeelpunt? Dit is ondertussen zijn 3e jaar en de laatste 2 jaar heeft hij bijna niks laten zien.
Ja, een paar leuke goals, maar die maakte Danny Hoesen ook.
Op bijna iedere positie staat een groot talent of goede voetballer, behalve in de spits.
Dolberg was een goede talentvolle spits, maar op basis van afgelopen 2 jaar niet meer in mijn ogen.
1 -4
MankeNelis
Dat werd ook ooit over Zlatan gezegd, dus idd niet zomaar verpatsen.
1 0
ajax4ever01
Sowieso nooit verkeerd om Babel erbij hebben. Dan krijg je ook een sterke selectie incl. sterke wissels dus
3 0
gi0vanni
Jammer dat ze hem in de winterstop niet gratis konden ophalen. Bij te veel wedstrijden loop je altijd tegen puntverlies op en daarom zou een extra buitenspeler/spits die kan scoren altijd handig zijn. Een fitte Babel voegt zeker nog wat toe aan de ED.
4 0