Allegri: 'Erg lastig om tegen Ajax te spelen'

BVeenstra, 16-03-2019 om 15:01, 4887 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Juventus-trainer Massimiliano Allegri heeft zaterdag aangegeven Ajax absoluut niet te onderschatten. Tijdens de loting van vrijdagmiddag werd de Italiaanse topclub gekoppeld aan Ajax en om die reden is er nu al volop aandacht voor het komende tweeluik.

'Ajax heeft een ploeg vol snelheid en spelers met veel kwaliteiten, waar het erg lastig tegen spelen is', citeert Voetbal International de oefenmeester van Juventus. 'Het zullen heel andere wedstrijden worden dan die tegen Atlético Madrid. Het zou een enorme fout zijn te denken dat we al in de halve finale staan', waarschuwt Allegri zijn spelers.

Zondag speelt Juventus uit bij Genoa en dat gaat het doen zonder sterspeler Cristiano Ronaldo. De Portugees krijgt rust om zich zodoende te herstellen van de Champions League-wedstrijd van afgelopen dinsdag en zich te kunnen voorbereiden op de EK-kwalificatieduels van Portugal. Bij Juventus staan verder ook Andrea Barzagli, Douglas Costa, Juan Cuadrado, Sami Khedira en Mattia De Sciglio aan de kant met blessures.

Koop nu de officiële Ajax-sjaal voor de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
3sterren
Gewoon even Van den Brom bellen.
(galgenhumor) ...

Ze hebben nog iets te goed van ons ...
0 0
PetrusKeizer
steekspelletjes van amateurpsychologen. hebben die trainers niks beters te doen?
0 0
Ajacied33
Goeie foto van Allegri...
0 0
MPAjax
Niet bang zijn voor Juventus maar voor de Ronaldo UEFA combinatie. Zodra de grote baby op de grond begint te stampen dan moeten ze een oplossing daarvoor bedenken en zijn onterechte scheidsrechter beslissingen. Beste is om hem meteen de wedstrijd uit te spelen.
0 -1
xDusanTadic
Wat zit je nou allemaal slap te lullen? Je kan ook gewoon respect hebben voor zo’n grote speler die ongelooflijk veel heb bereikt. Maarja als iemand goed is moet er kinderachtig gehaat worden. Net als sommige bij Messi doen, kleutertjes
1 0
MankeNelis
Denk maar dat je er al bent, dan kom je van een koude kermis thuis ouwe doping snuivers. Trouwens waar staat onze beker?
0 0
insectenverdelg
iets teveel veren in onze kont nu wel gestopt. Layen ee ins eerst maar is op AZ en PSV gaan focussen.
0 -1