Sky: 'Van Gaal officieel gestopt als trainer'

FinnDekker, 12-03-2019 om 13:00, 4924 views, Sky Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het boek van de trainer Louis van Gaal lijkt nu echt dichtgeslagen. De voormalig coach van Ajax is volgens Sky Sports officieel gestopt als trainer. De 67-jarige stond bij prominente clubs aan het roer en won grote prijzen. 

De belangrijkste prestatie voor Ajax is ongetwijfeld de Champions League in 1995, waarin Van Gaal de Amsterdammers aan de eindzege hielp. De trainer was daarnaast twee keer bondscoach in zijn carrière. Zijn tweede periode was het meest succesvol. In 2014 haalde Oranje onder Van Gaal de halve finale van het WK. Uiteindelijk werd men derde.

De geboren Amsterdammer was voor het laatst aan het werk bij Manchester United, waar Van Gaal in 2016 werd ontslagen. Verschillende spelers bedankten hun oud-trainer al op social media voor zijn bewezen diensten in het voetbal. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bensco
was al een tijdje duidelijk. Van Gaal had zelf al aangekondigd dat als hij in september niks zou hebben het einde verhaal zou zijn. Hij heeft een mooie carrière achter de rug maar zijn feeling met het hedendaagse voetbal was al een tijdje ver te zoeken. Dus wat dat betreft werd het wel tijd. Ik wens hem een mooi pensioen toe voor alle bewezen diensten.
0 0
ajax4lifebaby
Van Gaal heb ik nog altijd heel hoog zitten. Had hem graag nog eens bij Ajax gezien. Heeft voor de club veel betekend en ik hoop dat elke Ajacied hem altijd met respect blijft behandelen.

Denk trouwens dat als Ajax belt hij altijd uit terugkomt op zijn pensioen :)
1 0
Jan Doedel
Dit wou ik ook zo ongeveer typen dus helemaal eens!
0 0
Mario65
Geniet van jouw pensioen..
Het ga je goed..
0 0
AjaxPassion
Ja, dat zullen ze in Engeland eerder weten dan hier ... :')

Is aan 'm gevraagd tijdens dat programma VTBL, maar was geen eenduidig antwoord.
0 0
Boer Gijs
Louis bedankt voor wat je Ajax als trainer gebracht hebt.

Het ga je goed!
0 0
Jariiii
Het ga je goed verder, Louis.

Dank voor alles.
0 0