Van Bronckhorst baalt: 'Doet pijn en is zeer spijtig'

GinoHaverkamp, 28-02-2019 om 08:00, 3945 views, Algemeen Dagblad |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Na de nederlaag van Feyenoord tegen Ajax, zijn de Rotterdammers praktisch kansloos voor wat betreft het winnen van prijzen dit seizoen. De club is uitgeschakeld in de KNVB-Beker en staat in de Eredivisie mijlenver achter op koplopers PSV en Ajax. 

'Nu kunnen we alleen nog maar vechten voor de derde plaats in de Eredivisie', zegt trainer Giovanni van Bronckhorst tegenover het Algemeen Dagblad. De oud-international is sinds 2015 de eindverantwoordelijke bij de Rotterdammers en won sindsdien twee keer de Johan Cruijff Schaal, twee keer de KNVB Beker en een landstitel. Nu is de vijftienvoudig landskampioen al in februari uitgeschakeld op alle fronten. En dat in zijn laatste seizoen bij Feyenoord.

'Het gaat niet om mij. Maar ik had de supporters zo graag een bekerfinale in de Kuip gegeven. Natuurlijk gaan we strijden om de derde plaats. En die strijd met AZ is nog niet gelopen. Maar ik had zo graag nog wat gewonnen dit seizoen.'

Van Bronckhorst zag zijn team woensdagavond wel goed aan de wedstrijd beginnen, maar al snel kwam Ajax weer terug in de wedstrijd. 'Uiteindelijk geven we het duel uit handen. Dat doet pijn en is zeer spijtig.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Liam
Gio had ze zo graag de 25e thuiswedstrijd in de beker achter elkaar gegeven....nu dat gaat dat niet door. En dat allemaal door een werkelijk waar schandalig gegeven corner.
0 0
FSideMaluku
Clasie met een trilling in zijn stem alsof hij op het punt stond te gaan huilen. Gio waarbij het huilen hem nader stond dan het lachen, heerlijk! Die 6-2 draaien we niet meer terug, maar oh, oh, wat is het lekker om ze nu al voor spek en bonen mee te zien doen.
12 0
Ajacied33
Uiteindelijk hebben ze geen reet aan die 6-2, het blijven gewoon 3 punten wat ze ervoor kregen. Denk als ze de keus hadden om die 6-2 om te ruilen voor een bekerfinale ze het maar al te graag zouden willen. We houden ze weg van hun enige prijs en dat in hun eigen stadion. Mmmmmm heerlijkkkk
10 0
Liam
Ik vind het heerlijk want in een normaal seizoen hadden we in de competitie daar met 0-3 gewonnen maar hadden ze hun gram gehaald door kansloos met 4-1 in Eindhoven te verliezen. Vervolgens hadden ze alles uit de kast gehaald om ons met 1-0 te kloppen in de beker.
Dit is allemaal veel beter voor ons. Die 6-2 neem ik graag op de koop toe
0 0
Heiko
Met 6-2 verliezen van Feyenoord is kut. Maar hun de beker onthouden maakt veel goed
9 0
insectenverdelg
exact. D8e beker interesseert ons niet zo. Maar Feyenoord verslaan ia een m8ssie op zich. nu je in de finale stast wil je ook winnen en een beker is leuk als je een schaal hebt om hem op te zetten. t geeft extra glans aan een kampioenschap.
8 0