Bosz uit de Europa League geknikkerd

FinnDekker, 21-02-2019 om 22:55, 13664 views, AS |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Dit was het livetopic voor de wedstrijden in de Europa League van donderdag 21 februari. Om 18.55 uur was de eerste reeks wedstrijden, waarna om 21.00 uur de tweede reeks volgde. Bekijk de resultaten hier en praat mee!

FT | Arsenal FC - BATE Borisov 3-0 (0-1)
FT | Dinamo Zagreb - Viktoria Plzen 3-0 (1-2)
FT | Eintracht Frankfurt - Shakhtar Donetsk 4-1 (2-2)
FT | SSC Napoli - FC Zürich 2-0 (3-1)
FT | Red Bull Salzburg - Club Brugge 4-0 (1-2)
FT | Valencia CF - Celtic FC 1-0 (2-0)
FT | Villarreal CF - Sporting Portugal 1-1 (1-0)
FT | Zenit Sint-Petersburg - Fenerbahce 3-1 (0-1)

FT | Bayer Leverkusen - FC Krasnodar 1-1 (0-0)
FT | Benfica - Galatasaray 0-0 (2-1)
FT | Chelsea FC - Malmö FF 3-0 (2-1)
FT | Dinamo Kiev - Olympiakos Pireaus 1-0 (2-2)
FT | KRC Genk - Slavia Praag 1-4 (0-0)
FT | Internazionale - Rapid Wien 4-0 (1-0)
FT | Real Betis - Stade Rennes 1-3 (3-3)

Woensdag:

FT | Sevilla FC - SS Lazio (2-0) (1-0)

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Puurvoetbal
Bosz eruit, Keijzer eruit. Vervelend rijtje
0 -1
Ozymandias
Zowel de goede als zwakke punten van de speelstijl van Bosz waren gisteren goed te zien. Bosz moet iemand erbij halen die hem helpt met het opbouwspel van Leverkusen want dat zal op termijn net als bij Dortmund een groot probleem worden. Het zou zonde zijn als hij door het opbouwsspel van zijn ploeg weer mislukt en daardoor nooit de kans krijgt om Duitsland voor langere tijd zijn prachtige aanvalsspel te laten zien. Als Ajax ooit het aanvalsspel van Bosz samenvoegt met het opbouwspel van Ten Hag komt mijn droom uit.
1 -2
Willem410
Kiev en Benfica allebei simpel door naar de volgende ronde, een fase in het toernooi waar de supporters van PSV, feyenoord, Az alleen maar van kunnen dromen hun club nog is eind maart in Europa actief te zien.
Dezelfde supporters die beweerde dat Kiev en Benfica veredelde campingelftallen zijn toen Ajax van ze won.
De beeldvorming omtrent de prestaties van Ajax in Europa is echt zo ziek in dit land vol Ajax haaters.
3 0
Web
Bosz kent maar een systeem, kan het niet vaak genoeg zeggen
Bosz speelt een maandje terug voor de beker, tegen een kleine club, geeft 5 spelers rust.
Voor hem de kortste weg een prijs te pakken ( tegen Cambuur het zelfde )
Dat in een minachting naar je tegenstander, maakt wat los bij de tegenstander. Leert het nooit.
Van Bommel deed hetzelfde met PSV, dito hetzelfde tegen RKC, spelers voelen zich gepiepeld. Maakt wat los, je maakt de tegenstander sterker, stijgen boven zich zelf uit.
En gaat Ten Hag een paar spelers rust geven tegen Hereacles krijgt hij alles over hem een, en nog wel terecht ook. Maar dit geld niet voor Bosz schijnbaar, die kan op AS alles permiteren
Sanchez was de sleutel voor Bosz, daar kun je met de komt op de middenlijn mee spelen
1 -2
Schip
Dit heeft werkelijk geen een reet te maken met de uitschakeling. Of je hebt de wedstrijd niet gezien, of je begrijpt er geen pepernoot van en grijpt terug naar algemene vooroordelen die weer van pas komen.

Je zag al bij het opkomen van de teams, dat het ene team zelfbewust en gefocust naar buiten kwam en het andere team ongeïnspireerd. Ik dacht even dat Krasnodar Leverkusen was, tot ik het tenue van Leverkusen zag.

Die laatste ploeg leek rommelig, alsof ze het wel geloofden. Stadion zat half vol, volgens mij nemen zij daar de EL niet serieus. Dom. Voetbal was traag, belabberd, met een veel scherper Krasnodar dat al een paar keer gevaarlijk door kwam. Je zag 0 reactie van Leverkusen.

Die hebben dit gewoon niet serieus genomen, kan het niet anders verklaren. Misschien heeft Bosz ze niet goed voorbereid, maar dat lijkt me onzin. Die weet als geen ander hoe belangrijk een EL kan zijn voor je PR. Heeft werkelijk niets met de speelwijze te maken. Die hebben ze namelijk niet uitgevoerd. Denk eerder aan een mentaal probleem. Niet voor niets kreeg die vorige trainer ze ook niet voldoende in beweging.
3 0
Web
De scherpte was er niet, maar wel degelijk aanvallend voetbal
Die Russen counteren er te makkelijk door een.
Bosz zijn commentaar zegt genoeg.
Bosz nam het heel serieus, mocht het zo zijn wat jij zegt, geeft dit alweer te denken, kwa klik.
1 -1
Schip
Dus als het niet aan de speelwijze van Bosz ligt, ligt het aan Bosz vanwege iets anders....

Web, denk je dat je niet iets objectiever moet gaan kijken naar Bosz.

Het lijkt mij gewoon een ontzettend gevaarlijke club om in te stappen als een trainer ontslagen wordt omdat die 9e staat...Dan verwachten ze dus top 3 of i.d. Met dit stel mooi weer voetballers?

Ik vond het niet degelijk, ik vond het ondermaats. Krasnodar had slechts 1 wedstrijd in de benen of i.d.
1 0
Babangida83
Jij hebt de wedstrijd gisteren niet gezien, Web.
Of ben je hier gewoon weer even om Bosz af te zeiken? Slechte gewoonte. Als dingen persoonlijk worden...
2 -2
Web
Ik heb het wel gezien, maar ik kan ook gewoon niets zeggen? Dan heb je geen tegenstanders, ben je het allermans vriendje, wat is er nog mooier dan hier over te discuseren, mag hier schijnbaar niet.
Heel bijzonder.
0 -1
Babangida83
Dat eerste, daar geloof ik niks van. Dat andere, daar heb je mij niet over gehoord.
0 0
trooop
Een probleem van de veeleisende speelstijl van bosz: als zijn team een keer de echte spirit/frisheid mist - zoals vandaag, en zoals elke paar wedstrijden wel een keer gebeurt - dan blijft er niet veel van over. Niet genoeg in elk geval.
3 0
Babangida83
Dat vond ik bij Ajax dan weer niet t geval. Denk dat t meer ligt aan t feit - en dat zie je bij Engelse ploegen nog sterker - dat het in Duitsland moeilijker is om mensen achter je aanvallende strategie te krijgen. Omdat het simpelweg in hun natuur zit om achteruit te open. En op t moment dat dat gebeurt, dan gaan er grote gaten vallen op t middenveld.
0 0
trooop
In mijn herinnering was dat bij Ajax juist wel zo. Weet je al die competitiewedstrijden niet meer die eigenlijk het aanzien amper waard waren? Waarna we in de EL weer als beesten tekeergingen.
Daarbij is leverkusen juist een van de clubs die die hyper-agressieve strategie al goed gewend was, doordat roger schmidt er tot voor kort de trainer was. Die deed het op een aantal sleutelpunten precies zoals bosz.
1 0
AFCAsphere
Klopt. Er waren met Bosz ook wedstrijden zoals Groningen-uit en Excelsior-uit, waarna we in de EL weer sprankelend voetbal lieten zien. Sowieso was het enigszins te verwachten dat Leverkusen eruit ging. Bosz zit er pas net, kan niet verwachten dat het binnen een maand allemaal vlekkeloos draait.
0 0
Web
En als je dat dan ziet vanaf het begin, die wedstrijden zitten er tussen.
Ga dan iets zekerheid in bouwen, Ajax was de grip kwijt thuis tegen Kiev, toen ging Ten Hag ook iets voorzichtiger spelen, iets meer zekerheid in bouwen
1 -1
Babangida83
Dat is Ten Hag. Bosz deed dat thuis tegen Lyon niet en zie wat er gebeurde. Denk dat er voor beide wat voor te zeggen valt. Waarbij Bosz meer van het lange termijn process is. Dat is een voordeel en een nadeel. Voordeel, want loopt t, dan gebeuren er grote dingen. Nadeel, want op korte termijn kun je dan nog wel eens uit de Europa Cup liggen (Krasnodar ook niet onderschatten).
0 0
..::Rootje::..
Grappig dat de Bosz-haters opeens uit hun schulp komen en reageren zonder de wedstrijd te hebben gezien.

Het was geen hoogstaande wedstrijd, maar
Balbezit: 64% om 36%
Totaal schoten: 19 om 11
Doelschoten: 7 om 3
Aantal passes: 681 om 360

Een beetje als Ajax-Madrid dit. Als je alleen naar de stand kijkt, denk je dat Ajax weer geen potten heeft kunnen breken tegen Madrid, maar dat was natuurlijk niet zo.
1 -2
Web
Als je vind dat Bosz te veel risco neemt met zijn ploeg, niet voor het eerst toch?
Ben je dan een hater? Of vind je het niet realistisch?
Een hater komt omdat hij hier op een voetstuk staat, werkelijk niets fout kan doen
Daar krijg je deze discussies van, dan gaan de mensen die dat een slechte kant van Bosz vinden, de andere kant door slaan
Je mag toch best op een forum zeggen wat je er van vind?
Beide kanten slaan door, de aanbidders en de tegenstanders van zijn overdreven voetbal visie, het gaat om winnen in topsport
1 -1
Cello
Sjah...zo gaat dat. Als EtH een uitglijder maakt dan komen de Bosz-lovers gehakt maken van EtH. Zo voorspelbaar.
2 0
appeltje
Heb je de wedstrijd zelf wel gezien of heb je alleen wat statistieken opgezocht?
2 -1
..::Rootje::..
Als je mijn reactie hebt gelezen, hoef je die vraag niet eens te stellen.
1 -2
appeltje
Bosz zei zelf namelijk dat Leverkusen niet goed speelde en dat Krasnodar terecht door was. En daar ben ik het ook mee eens.
1 0
mercurius3
Het zal allemaal wel. Feit is dat ie is uitgeschakeld en nooit prijzen pakt. Faalt keer op keer
3 -2
Babangida83
Wanneer heeft hij nog meer gefaald, volgens jou? Sowieso een coach afrekenen op zijn eerste maand in dienst, vind ik een beetje een zwaktebod.
1 0
Web
Daar heb je gelijk in, maar Bosz moet toch ook weten dat het tijd nodig heeft, neem die beker wedstrijd nu als voorbeeld, je moet het spel er in slijpen, ga dan met je sterkers mogelijk team spelen, vind ik?
0 0
Babangida83
Wat Leverkusen betreft, ken ik zijn proces niet genoeg. Maar b.v. met Ajax-uit tegen Cambuur vond ik ook een risico. (Maar die hadden uit bij Luik ook gewonnen).
Maar ik vond t juist helpen bij het proces en daardoor heb ik er vrede mee. (Dan ben je gewoon op dat moment niet ver genoeg). Op die manier gaf hij jeugd en andere spelers echte serieuze kansen, rekende ze daar ook op af. Daar werden ze snel volwassen van. Uiteindelijk zorgde dat voor een hele goede bank voor het eerste wat uiteindelijk toch een kracht van ons zou blijken.
Ook was een leegloop daardoor niet zo rampzalig. (Wat je nu met Ten Hag wel gaat hebben).
Dus tja, waar kies je voor. Ik zou altijd voor lange termijn gaan. Als je incidenteel een kampioenschapje wilt pakken (Feyenoord), dan kun je het beste voor de korte termijn gaan, imo.
Vergelijk t met Gaudi. Die werd ooit ontslagen door de gemeente omdat hij te lang over het ontwerpen van lantaarnpalen deed. Uiteindelijk heeft hij wel de tijd gekregen voor de Sagrada Familia. De rest is history. Perfectionisten moet je de tijd gunnen, dat wordt later beloond.
0 0
Web
Ik kan niet ontkennen dat het tegen Luik wel goed ging, ik persoonlijk kies liever voor een paar wissels, dan een compleet team, speel je een hele zware pot tegen Schalke, wisselt hij niet tegen PSV, geen garantie dat je dan wint, maar ik vond dat onverantwoordelijk kwa belasting.
1 0
Ajaxxxisdebeste
Bosz is geen trainer voor de prijzen tot nu toe... Iedereen die begint over dat die tijd moet krijgen is prima, maar speel dan tot die tijd op een mindere kamikaze manier,
2 -2
mercurius3
Hij neemt zelf niet eens de tijd. Verlaat elke club als ie ergens anders meer kan verdienen. Zeer materialistische man.
3 -2
DeBaarsjes
de tering, wat liet Salzburg Brugge alle hoeken van het veld zien en wat een pressing
2 0
GvanderK
Het leek een beetje op die avond in de Arena toen ze ons met pressing afmaakte. Wat een kut pot was dat zeg.
6 0
HeavenlyDivine
Ik heb het gevoel dat we in jaren nog nooit zo erg zijn afgemaakt eigenlijk.
In welke competitie dan ook. En dat tegen RB Salzburg.
We hadden echt HELEMAAL niets te zeggen
1 0
Ajaxvooraltijd
Onlangs tegen Feyenoord ben ik ook nog niet helemaal vangenezen hoor.
1 0
HeavenlyDivine
We hebben wel vaker met grote cijfers verloren en slechte wedstrijden gespeeld, maar tegen Salzburg vond ik echt een geval apart. Van de ruim 5400 seconden die we hebben gespeeld zat er geen 1 seconde bij dat ik dacht 'goh, Ajax lijkt op een professionele voetbalclub'
0 0
NaarCLbeker5
Ook de tweede pot van die dubbele ontmoeting ging absoluut niet beter, er was nog steeds geen antwoord bedacht op het spel van Salzburg.
1 0
3*stars*3
Slechte dag voor de Belgen maar ze staan nog steeds in de top-10.
Helpt ook mee als jaarlijks 3 a 4 clubs wél vol voor gaan in EU?
Kunnen rest van de NL clubs buiten Amsterdam, van leren.

Bosz heeft een leuke ploeg maar na uitschakeling in de beker tegen een Bundesliga2 middenmoot clubje, nu zo eruit vliegen in EU!?
3 0
mercurius3
De eeuwige faalhaas Bosz. Nooit prijzen, want faalt altijd vroegtijdig.
1 -5
AjaxIJmuiden123
Geef hem de tijd, Bij ons begon het pas na een paar maanden te draaien, hij zit daar pas een maand
2 -2
mercurius3
Natuurlijk, want hij is nooit langer dan een jaar bij een club. Voor een grijpstuiver meer is hij na 12 maanden weg. Ga maar na: Vitesse, maccabi, Ajax. Allemaal verlaten voor meer geld. Hij is ook al meer dan tien jaar trainer hoor, ik weet niet of je dat hebt gemerkt. Bosz is gewoon een eeuwige faalhaas.
3 -3
Babangida83
Nooit langer dan een jaar bij een club? Kijk, dan ken je hem ook gewoon niet. Kijk even hoe lang hij bij Heracles en Vitesse heeft gezeten, man.
1 0
Ajaxxxisdebeste
Heb het idee dat je hem niet zo mag...kan het mis hebben.
2 0
mercurius3
Het is inderdaad een huichelachtige onbetrouwbare man, dat klopt. Staat los van zijn prestaties.
2 -2
AjaxIJmuiden123
Hadden wij EL gespeeld nu waren we zeker kanshebber al zie ik hem Salzburg hem dit jaar ook wel pakken.
3 0
Ajax27
Kanshebber zeker met een gunstige loting. Valencia, Inter en Napoli schat ik hoger als ons in. Normaal Chelsea en Arsenal ook al doen Engelse ploegen het Europees niet vaak enorm goed. Maar goed dit is EL. Afhankelijk van de loting zet ik mn centen op Valencia dit jaar.
1 0
AjaxIJmuiden123
Valencia denk ik niet doen het ook matig in de competitie. Ik zie Salzburg, Frankfurt en Chelsea als grootste kanshebbers
1 0
3*stars*3
Zeker weten.
Zag duel tegen Leipzig live en Salzburg maakte echt indruk.
Voetbal, power, wilskracht, snelheid en dat hele wedstrijd tegen “grote broer” Leipzig.
Leipzig was echt kansloos, terwijl dat gewoon een subtopper in de Bundesliga is.
Pot tegen Brugge niet gezie.
0 0
..::Rootje::..
Jammer dat Leverkusen pas echt begon te voetballen na de 0-1.
1 0
appeltje
Leverkusen uitgeschakeld
0 0
didierajax020
Net als onze grote vriend Lainez :)
2 -1
RaynoFischer
Wie? :P
0 -1
didierajax020
Ben het even helemaal kwijt. Met 1-1 is Leverkusen alsnog uitgeschakeld toch, wegens het feit dat Krasnodar een uitgoal maakt?
1 0
appeltje
Ja, Leverkusen is bij 1-1 uitgeschakeld.
2 0
didierajax020
Dank!
2 0
..::Rootje::..
Jaaa! 1-1 Leverkusen
0 0
appeltje
1-1!
0 0
..::Rootje::..
Hesjtek: Bosz out of the Europa League
1 -1
appeltje
0-1 Leverkusen
0 0
appeltje
Zit ook lekker vol daar in Leverkusen
0 0
..::Rootje::..
Wat een koekenbakkers bij Leverkusen zeg. Heb medelijden met Bosz.
1 -1
mgtow
Je mist er werkelijk niks aan als dat psv stadionnetje in elkaar dondert. Heel die club heeft geen enkele toegevoegde waarde.
1 0
Koningtoto
Ik heb liever dat ieder kunstgrasveld in Nederland vandaag nog spontaan in brand vliegt.
2 0
AFCSANCHEZ
Totaal geen sfeer bij Leverkusen. Stadion straalt ook niks uit. Tribunes zijn bijna leeg. Ik kan me voorstellen dat Peter die magische avonden in de Arena ook wel mist.
4 0
RayJordaan
Echt een sfeerloze club vergelijken met Frankfurt en Dortmund.
3 0
GvanderK
Kijken hoe PSV reageert als Ajax straks het Nederlands voetbal red.
3 0
DeBaller
Die reageren daar niet op. Zijn enkel met hun zelf bezig, wat ten koste gaat van t Nederlands voetbal.
4 -1
..::Rootje::..
Geen VAR in de Europa League?
0 0
esteban
nee alleen in de finale als.ik het goed gehoord heb
0 0
..::Rootje::..
Dat is wel heel apart. Bedankt voor je reactie in ieder geval.
0 0
luiszwaaris
Haller spelertje hoor
3 0
didierajax020
Zeg dat wel. Speelde een heerlijke pot.
2 0
amthree
Bedankt he,
feyenoord,psv,groningen,az,vitesse,go ahead,heracles. Voor al die verloren punten in al die seizoenen...
3 0
..::Rootje::..
Je kan Salzburg ook niets kwalijk nemen, die doen gewoon hun plicht. Feijenoord kon niet eens winnen van de nummer 9 van de Slowaakse competitie.
2 0
Jariiii
Zou PSV meelezen?
Kneuzen.
2 0
..::Rootje::..
Wordt nog lastig voor Keizer met 10 man.
0 0
Red Devil
Wat zijn die Belgische kakkies slecht.
2 -1
DannTheDon020
Club Brugge, het Feyenoord van België
3 0
Caparzo
Goed, alleen een wonder houdt ons op plek 11.
3 0
AjaxBaggio
Na de zege van Brugge een week terug. Had ik toch nog een klein beetje hoop.
Maar vandaag spelen ze echt onthutsend zwak.

Rapid Wien zie ik geen punten pakken tegen Inter. Maar van wat ik heb begrepen. Hebben de Oostenrijkse clubs aan 1 gelijkspel al genoeg (om ons in te halen).

Jammer, maar eigen schuld. Ajax kan niet alles alleen.

EDIT: Nu 3-0.... Die Belgen krijgen pakslaag.
2 0
7172AFCA7395
En als Rapid vanavond onverhoopt een punt pakt moet Ajax Madrid al uitschakelen.
2 0
Mokum<3destad
2-0 Salzburg.
0 0
Jojo49
Salzburg wint
0 0