Agent Eriksen spreekt: 'Focus nu op het voetbal'

BVeenstra, 21-02-2019 om 08:30, 4863 views, ESPN |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Het zal waarschijnlijk tot de zomer duren voordat oud-Ajacied Christian Eriksen een beslissing neemt over zijn toekomst. De middenvelder staat nu nog onder contract bij Tottenham Hotspur, maar vanuit Spanje is er belangstelling van onder meer Real Madrid.

Eriksens zaakwaarnemer, Martin Schoots, vertelt tegenover ESPN over de huidige stand van zaken. 'Christian wil zich alleen maar focussen op het voetbal. Naast zijn technische, tactische en atletische vaardigheden is ook zijn attitude indrukwekkend getransformeerd van die van wereldklasse talent naar die van wereldklasse speler', laat hij blijken de belangstelling goed te begrijpen.

Of het van een transfer gaat komen, zal moeten blijken. 'Op dit moment ga ik liever niet in op speculaties over contracten en transfers', aldus Schoots. Eriksen speelt sinds de zomer van 2013 bij Tottenham Hotspur en in de loop der jaren is hij een zeer belangrijke speler geworden voor de club uit Noord-Londen.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AjaxPassion
Wat een topper! Ging toen precies hetzelfde als bij Frenkie nu. Bij Ajax altijd ondergewaardeerd door velen en pas toen hij weg was gingen ze hem missen. M.a.w. geniet nou nog maar even van Frenkie voordat hij weg is...
5 0
MNJ7
Eriksen was echt wel 2 klasse beter dan Frenkie
0 -3
AjaxPassion
We gaan het zien. Kom je ook je ongelijk toegeven als dit het geval is?
2 0
CruyffFootball
Eriksen heeft 2,5 jaar lang iedere week als aanvallende middenvelder mogen spelen onder de Boer.

Frenkie is sinds dit seizoen pas onbetwiste basisspeler en staat ook nog eens vlak voor de defensie.
0 0