Angeliño: 'Ajax verspeelt ook genoeg punten'

GinoHaverkamp, 20-02-2019 om 13:00, 6008 views, Voetbal International |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Angeliño ziet een duidelijk verschil in hoe tegenstanders nu tegen Ajax en PSV spelen dan hoe ze het in de eerste seizoenshelft deden. In gesprek met Voetbal International legt de linksback van PSV uit hoe dat komt.

'Teams spelen nu compleet anders tegen ons dan ze voor de winterstop deden. Dat is logisch, ze stellen zich in op ons spel. Dat moeten ze ook doen om een goed resultaat te kunnen halen. Ze zetten twee voetballers op onze keyplayers of ze veranderen hun volledige tactiek', laat de Spanjaard weten aan het weekblad. 'Ze maken er lelijke wedstrijden van. Ze zakken heel ver in, met de linies kort op elkaar en ze spelen de bal ver naar voren.'

PSV staat momenteel vier punten voor op Ajax en mag dus een keer verliezen in de strijd om het kampioenschap. Dat ziet Angeliño logischerwijs liever niet gebeuren. 'Ajax is weer wat teruggekomen, maar zij verspelen ook genoeg punten na de winterstop. Zolang ze ons rekenkundig nog kunnen inhalen, is dat aantal niet genoeg. Maar het gat is er wel, nu moeten we het zien te verdedigen en uitbouwen. Het zal zwaar worden.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
louis60
Rotje knor zal zich sparen bij de lampies. Kunnen ze nog een keer aan de bak tegen ons voor de beker. AZ gaat staat na dit weekend 3e. De kaasdragers gaan zeker naar de finale voor de beker. Kaasstad krijgt ons nog thuis en de lampies komen in laatste wedstrijd nog in actie tegen kaasdragers. Waar staat AZ dan? Hebben ze nog iets om voor te vechten? Dit wordt een zeer spannende periode. Ajax kom op. Gewoon erop en erover. Win de komende zes wedstrijden en je gaat door in CL, de beker en pakt de schaal. Go go go.
0 0
Simon1
Probeert die Angelino zich in de kijker van de Playboy te spelen op die foto? Beetje moeilijk kijken alsof hij de broek heeft vol gepoept.
0 0
niquedegraaff
Ik denk dat ajax juist alleen nog maar beter gaat spelen.
0 0
IJzereRinus
Zoals Eddy Murphy het altijd zo zonder sjene kon zeggen..
'Just shut the f*ck up men '

Zo extra jammer vd wedstrijden zoals Heracles en Feyenoord. Nooit mogen verliezen en hoeven verliezen. Goede speler hoor..maar van mij part verzaakt hij de rest vh seizoen en boor je je eigen ploeg de punten door de neus. Alaaf..
1 0
Hziyech22
Deze man moet je niet serieus nemen. Denkt dat die evengoed kan worden als Roberto Carlos en Marcelo
0 0
ReinBurg
Marcelo zou best kunnen want die kan er verdedigend gezien ook geen ruk van
0 0
Ajax27
Oh bitch please.... een van de beste linksbacks ooit.
0 0
Ajax27
Oh bitch please.... een van de beste linksbacks ooit.
0 0
afcaslb80
Dat hij dat durft te zeggen, kan zich maar beter druk maken om die carnavals club daar, het was tegen Utrecht en Heerenveen, 2x aan toe met hangen en wurgen een gelijk spel.
0 0
milan-jantje
Hahaha dat hij niets beters te doen heeft dan met ajax bezig zijn. Dat wordt weer punt verlies tegen die Kakkies dan is het 1 punt alles in onze eigen hand dan weer.
0 0
TontoKarnaggel
Ze maken er een lelijke wedstrijd van, zegt een psv'er.

Alsof Boef mij aanspreekt op mijn rijgedrag....
5 0
Ajaxvooraltijd
Hahaha ja inderdaad. Als er 1 club is die lelijk voetbal speelt met het geboden materiaal dan is dat PSV wel. Zou die Angelina er overigens wel graag bij hebben hoor. Geweldig mooie backup.
2 0
ajaxinho
In de eerste seizoenshelft wint PSV met zoveel geluk van de tegenstanders.
Dat de tegenstanders in de tweede seizoenshelft hun wraak gaan nemen :P
0 0
IboAFCA
Hoho, alleen Lasse mag zeggen dat de concurrentie nog punten gaat verspelen
1 0
Mario65
Pisvee rekent op hulp van arbiters en krijgt dat dan ook maar al te vaak.
De stervende Zwaan L. de Jong die op zeker een cursus "Vallen" heeft afgerond krijgt alles mee van de arbiters.
De KNVB ziet Pisvee dan ook het liefst weer met die Schaal staan.
Die 4 punten... komt goed voor Ajax..
Eindhoven zweet peentjes.

Krijg het bijna niet uit mijn bek maar komend weekend moeten we even achter 010 staan.
Voetballen kunnen zij niet, maar die drie punten mogen ze hebben.
1 -1
Bky
"ZE (!) maken er lelijke wedstrijden van".

Aldus de PSV'er.

Mijn hemel.
0 0
MankeNelis
zelf kennis is het enige wat ontbreekt...
0 0
Mario65
Dream on.... malloot...
Die gasten bij Pisvee waren al schijtbakken, maar nu zijn zij zeker erg nerveus.
Die gaan punten verliezen ....
Ajax komt er aan... Stay out of our way
0 0
Labrador
Lekker laten lullen.
0 0
Simon1
Ga lekker bij je moeder janken, triest figuur. Hopelijk degraderen jullie nog eens. Echt de meest zieligste club van Nederland.
2 0
DeBaller
Je vergeet met afstand erin te zetten.. Nog nooit z’n loser vereniging meegemaakt als die insest vereniging uit lampenland.. Man man man
1 0
apeldoorner
Ze maken er lelijke wedstrijden van.
Serieus, durft iemand van PSV dit werkelijk te zeggen. Verder geen gekke dingen die hij zegt hoor, maar PSV maakt 9 vd 10 keer een lelijke wedstrijd
6 0
JariJari
Tijd rekken thuis tegen degradatiekandidaten en ballenjongens de bal niet terug laten geven :p
0 0
Redrum
Nee dat is een kwaliteit, net als lucky goals in blessuretijd omdat tegenstanders in gedachten al in de kleedkamer zitten en daardoor weigeren nog te verdedigen. Pure kwaliteit allemaal.
1 0
Vince355
Ajax wordt kampioen
7 -2
markk
Ik denk dat steeds meer teams bloed ruiken tegen PSV en veel teams beter worden in het bestrijden van PSV. Ook Feyenoord zal erg gemotiveerd naar Eindhoven reizen in de weet dat PSV kwetsbaar is en er zeker wel wat te halen valt. Het zou mij niet verbazen dat PSV wederom punten verspeeld en Ajax met een winst ok Ado de druk verder opvoert.
4 -2
jollie18
Als Ajax ADO en AZ uit durft te winnen dan ga ik ook positief denken. Maar deze wedstrijden vrees ik toch wel een beetje
0 -1
Patrick78
....Ze stellen zich in op ons spel. Hahahaha welke spel? Oh ja zeker, counterspelen, counterspelen en counterspelen.
3 -1
Redrum
Daar waar Ajax vooral moeite had om de juiste focus weer te krijgen na de winterstop, zijn de problemen bij psv denk ik toch zorgelijker. Bij hun ligt het namelijk niet aan instelling. De tegenstanders laten psv iets meer het spel maken en daar hebben ze gewoon de grootste moeite mee. Mijn gevoel over de titelkansen van Ajax zijn heel goed na afgelopen weekend. Als Ajax zondag 'gewoon' van Ado wint dan weet ik zeker dat dit gevoel niet onterecht is.
3 -1
Schip
Heerenveen liet ze niet het spel maken. Dat ging ook niet fout. PSV mist het vrije spel van de eerste seizoenshelft. Denk dat Lozano ze ook geen vleugels meer geeft, daar trok de rest zich ook aan op.
1 0
Redrum
Ja de situatie met Lozano is wel opmerkelijk. Die is het aardig kwijt na de winterstop en werd niet voor niets in de rust al gewisseld. Nu is het afwachten hoe hij hier op reageert. Als hij zo blijft spelen dan heeft psv sowieso een probleem.
2 0
gras
Kijk, deze praatjes zijn een goed teken.
3 -1
cantharel
Spuitelf geeft ook modder
0 0
behangdelul
Met dat verschil dat de tegenstanders van Ajax zich echt compleet ingraven rond de 16 en de tegenstanders van PSV vanaf eigen helft gaan voetballen ipv harikiri te plegen.
3 0
Redrum
Blijft altijd hilarisch als een speler van psv het gaat hebben over lelijk voetbal van tegenstanders. Verder zegt deze jongen geen vervelende dingen eigenlijk.
5 0
Koningtoto
Jammer, dacht dat dit een Mertensje was.
2 -1