'Vergeleken met Cassiera kan Sierhuis meer brengen'

GinoHaverkamp, 18-02-2019 om 11:20, 6735 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De komst van Kaj Sierhuis bij FC Groningen is van cruciaal belang voor de Groningers. Dat denkt Peter Boeve, die namens De Telegraaf de wedstrijd tussen FC Groningen en Feyenoord van zondag beoordeelt in rapportcijfers. De huurling van Ajax kreeg van Boeve een zeven.

In de winterstop hebben ze aardig wat moeten repareren. Daarbij is het denk ik essentieel geweest dat ze Kaj Sierhuis van Ajax hebben gehuurd. Sierhuis is een hele goede spits, die vooral veel minuten moet maken', aldus de oud-speler van Ajax.

Volgens Boeve is de twintigjarige spits een veelzijdige voetballer en daarom van grote waarde voor FC Groningen. 'Hij heeft een neusje voor de goal, maar is ook voortdurend aanspeelbaar en weet ballen vast te houden. Op die manier brengt hij ook anderen in stelling. Als je het vergelijkt met bijvoorbeeld Mateo Cassierra, dan kan deze jongen nog veel meer brengen.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
wladimir
Onder Bosz startte Cassierra in de basis in de eerste wedstrijd van de Eredivisie. Dolberg en Sierhuis komen uit de jeugdopleiding en blijken dus beide beter. Op de rechtsbackpositie heeft Ajax geïnvesteerd in Orejuela en Kristensen. Veltman en Mazraoui blijken gewoon beter.
0 0
cantharel
Hopelijk heeft Ajax wel bedongen dat hij niet meedoet tegen Ajax want we hebben dat al een keer meegemaakt met Jan Vertongen endaar werden we allemaal niet vrolijk van.
1 -1
KlaasJanDolberg
Cassierra is echt heel laks en mist gretigheid, helemaal voor het spel van Groningen. Technisch natuurlijk best een aardige spits. Sierhuis is daar nu al geliefd, vooral door de arbeid die hij wilt leveren. Zie hem graag spelen.
1 0
Pupa
Das logisch.
0 0
Duif63
Sierhuis is 3klassen beter als Cassierra.
3 -2
ajaxinho
Sierhuis is een echte spits zoals Huntelaar en Dolberg.
Cassierra is meer een 10 zoals Tadic.
4 -2
Minsc
Cassierra is meer een reservespeler.
1 0
Wereld
ik dacht zelf dat Cassierra meer een spits was voor 4-4-2
voor 10 (en pure 9) lijkt hij me wel wat te 'slungelig' voor Ajax

maar ik kan niet heel goed over hem oordelen, want heb hem nauwelijks kunnen zien spelen (in Ajax 1)
0 0
AJAIXIXIXI
Ik heb Cassierra ook altijd meer als een 10 gezien. Jammer dat hij daar nooit de kans heeft gekregen bij Ajax.
4 -5