Van Bronckhorst: 'Van Persie start in Klassieker'

NielsOpdam, 25-01-2019 om 14:55, 3066 views, RTV Rijnmond |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Robin van Persie start aanstaande zondag tijdens De Klassieker. Dat vertelt Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst op de persconferentie, geciteerd door RTV Rijnmond.

'Zonder Robin?', opent Van Bronckhorst. 'Ik denk het niet…' Tijdens De Klassieker in Amsterdam stond Feyenoord na vijf minuten al met tien man op het veld. 'We moeten niet weer met tien komen te staan. Dat is een dure les geweest voor ons.'

'Feyenoord - Ajax wordt nooit beslist op de vorm van dit seizoen', vervolgt Van Bronckhorst. 'Ajax moet ook, ze moeten een resultaat halen, dat willen wij ook. Het wordt een mooie strijd.' Van Bronckhorst wil met Feyenoord het eigen spel spelen tegen Ajax. 'We moeten aan de bal heel vast zijn en zo het verschil maken.'

De afscheidnemende Feyenoord-trainer ging ook in op de transfer van Frenkie de Jong naar FC Barcelona. 'Hij komt bij een club die heel warm is, zo heb ik dat ervaren. Ik heb me vanaf dag één onderdeel gevoeld van de familie. Dat voel ik nog steeds. Ik denk dat hij een goede tijd tegemoet gaat daar.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jariiii
Ze zijn op FR-12 behoorlijk optimistisch.
Des te heerlijker natuurlijk als je ze dan vernedert. Maar ik ben al blij met de drie punten hoor.
0 0
3*stars*3
Ok...
1 0
flodder
we geven Giovanni een schitterend afscheidskado door van Ajax te winnen.....dat was de meest gehoorde spreuk in Rotterdam ..
0 0
grannig mokum1
Ja en? Boeien
0 0
chloorbestendig
V Persie word straks aan alle kanten eruit gelopen, daar maak ik me niet zo’n zorgen om. Waar ik me vooral zorgen om maak is of dat gekke publiek niet schuimbekkend het veld op komt rennen als het na 20 minuten 0-4 staat.
2 -1
Redrum
Ik heb me ook wel eens afgevraagd waarom het nooit gebeurd dat er één zo'n doorgesnoven havenslaaf over de boarding is komen stormen, maar het lijkt erop dat ze simpelweg niet kunnen bedenken dat dat een optie is.
1 0
chloorbestendig
Veel te gevaarlijk met al die rondvliegende aanstekers en glazen bier!
0 0
Redrum
Wat is precies het eigen spel van Feyenoord vraag ik me af?
3 0
EuforischeRealist
Veel strijd, rennen en beuken en hopen op een bevlieging van Van Persie?
3 0
Ruff Rhythim
Ja, deze zin kan je gewoon sinds hun bestaan altijd wel gebruiken, hoef je alleen de naam van de spits steeds te veranderen.
1 0
Redrum
Ik denk dat je het hier mooi omschrijft ja.
1 0