Lammers weet niet of Ajax beste club in NL is

SJvanveen, 22-01-2019 om 21:10, 8593 views, Omroep Fryslan |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

SC Heerenveen wil via Ajax doorstoten tot winnaar van het TOTO KNVB-bekertoernooi. Donderdag ontmoeten de Friezen Ajax in Amsterdam en eenzelfde resultaat als afgelopen zondag zou mooi zijn voor de uitploeg, zo laten Jan Olde Riekerink en Ajax-beul Sam Lammers weten. 

'Heracles Almelo heeft hier gelijkgespeeld, wij hebben gelijkgespeeld, dan moeten we maar na penalty's winnen', grapt Olde Riekerink, coach van Heerenveen en in het verleden werkzaam in Amsterdam, bij Omroep Fryslan. De coach ziet de beker als reëele prijs en wil via horde Ajax de volgende ronde bereiken. 

Datzelfde wil Lammers, huurling van PSV die Ajax in de Eredivisie zondag de das om deed. Pratend over de landstitel, gaf de jonge aanvaller geen openheid over de potentiële kampioen. 'Dat moet gaan blijken. Degene die kampioen wordt, is de beste', antwoordt hij op de stelling of Ajax de beste club van Nederland is. 'Het staat dichtbij elkaar, dus het is moeilijk om te zeggen. Ik ga er geen uitspraken over doen, al zou ik het leuk vinden als mijn teamgenoten kampioen worden.' 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax27
AS de sbs6 zender van Ajax. Lekker goedkope titel om iemand slecht weg te zetten terwijl hij gewoon normaal zegt "degene die kampioen wordt is de beste. Ik ga er verder niets over zeggen". Lekker woorden verdraaien... treurig niveau.
0 0
PetrusKeizer
dat zei hij dus niet, tenminste: dat lees ik niet terug in de tekst vh artikel
0 0
Schip
Lekker stemmingmakende titel.
1 0
DeMeervanweleer
Samen met Stengs de enige twee spelers in Nederland die ik als Ajax zou halen. Lammers heeft als spits echt een Ajax profiel. Dolberg gaat m`niet meer worden ben ik bang en dat is denk-ik een mentale kwestie.
1 -1
JPM
Haal dit menneke even op zou ik zeggen. Heeft echt potentie. Niet alleen omdat hij tegen ons scoorde. Je ziet dat hij ondanks dat hij lang is een behoorlijke versnelling in huis heeft, gekoppeld aan een prima techniek en tweebenigheid. Eigenlijk veel meer een Ajax spits dan een lampenspits.

Laat hem lekker de concurrentie aangaan met Dolberg volgend seizoen.
0 0
Vazajax
Ajax khaat jolie kapjot maakken!
0 0
MarLuuk76
Goede speler hoor. Ben wel benieuwd of hij 16-2 ook speelt. En indien wel hoe goed hij dat gaat doen. Laat hem maar een Jan Vertonghen doen.
0 0
ferrari2009
Dan gaat hij zich inhouden,
2 0
RedFeather
Mooie speler, grote toekomst
0 0
Wachtopster4
Dat weten we exact aan t eind van dit seizoen Sammie !
A.s donderdag word je sowieso door Ajax uit de beker geknikkerd met heel je ploegje .
4 -1
Red Devil
Keihard revanche nemen op op die boeren donderdag en ze met een grote nederlaag naar huis sturen.
Even lekker warmdraaien voor zondag.
3 0
Pierre Heno
met of zonder Lamprou?
0 0
f*ck010
Het feit dat hij PSV niet noemt als beste club van Nederland zegt natuurlijk al voldoende. Wanneer hij een direct antwoord op de vraag zou geven zou hij natuurlijk niet meer welkom zijn bij die lampies,
3 0
MPAjax
we weten ook niet of lammers wel een spits is die goed genoeg is voor psv
1 -1
Rsv
Lammers is goed genoeg voor PSV en Ajax
5 -7
PJSM
dus niet.
0 0
Vierendertigste
Even terug naar je eigen fansite, kerel
0 0
Stamstadam
Voor Ajax niet.
1 -4
HansBeus
Nou, ... zag je hoe hij Blind het bos instuurde op de helft van Heerenveen, zelf ging dribbelen onderweg nog twee man afschud en nog scoort ook.... Wij hebben Dolly en eerlijk gezegd heb ik hem weer niet gezien en dat is niet voor het eerst dit seizoen... dan komt Klaas er in, en scoort gelijk, ja ik weet het echt niet hoor maar ergens gaat er iets niet goed bij Ajax ... en we hoeven helemaal niet gek op te kijken dat Dolly donderdag gewoon weer in de basis staan!.... en dat met Lamprou op doel ... nou hang je strotje dan maar aan de kapstok!..
0 0