Jardine: 'Uitslag reflecteert niet hoe het verliep'

JesseTH, 12-01-2019 om 23:10, 12577 views, Gazeta Esportiva |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

André Jardine, trainer van São Paulo, is van mening dat de 2-4 uitslag een onterechte is. De coach zag zijn ploeg op voorsprong komen en kansen krijgen om de marge uit te breiden, maar Ajax ging er uiteindelijk met een comfortabele zege vandoor.

'Er heerst frustratie over het resultaat, omdat de uitslag van de wedstrijd niet reflecteert hoe het verliep', is de oefenmeester van de opponent van mening in gesprek met Gazeta Esportiva. 'We hadden belangrijke momenten waarbij we onze voorsprong konden vergroten nog voordat we onze eerste tegengoal kregen.'

Uiteindelijk namen de Amsterdammers in de tweede helft het heft in handen en wist het te winnen met een marge van twee. Jardine denkt te weten hoe dat komt. 'Ajax is fysiek superieur aan ons, omdat ze zich middenin hun Europese seizoen vinden en ze wisten hoe ze daar hun voordeel uit konden halen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DonAdam
Die Jardine heeft op zich wel een punt, want Sao Paolo kreeg echt enorme kansen in de omschakeling. Voetballend stelde het geen reet voor, het was niet meer dan tegenhouden en loeren op de counter, maar Sao Paolo legde bij tijd en wijlen pijnlijk bloot dat onze restverdediging te wensen over laat. Dat is op zich geen nieuws, PSV, Benfica en Bayern toonde dat ookal aan. Ik vraag me alleen wel af wat EtH daarmee aan het doen is, want het lijkt er verdedigd niet beter op te worden. Dat baart me best zorgen, want Ajax kan zich in de Eredivisie zeer waarschijnlijk geen misstap meer veroorloven. Die Magallan viel me ook tegen. Hij zou in 1 op 1 duels niet te verslaan zijn, maar dat heb ik nog niet gezien.

Ik hoop dat Ajax klaar is voor de komende weken, want Ajax moet er direct staan met Heerenveen(2x), Feyenoord uit, Heracles uit en Real Madrid.
1 -2
Schip
Met je eens en typerend voor deze site dat je daar een minnetje voor krijgt, hoewel Magallan echt nog niet beoordeeld kan worden denk ik.

Maar juist door die overdaad aan voetballers op het middenveld, lopen tegenstanders daar vrij makkelijk doorheen. Zeker in Europees verband. Ook Standard lukte dat bij fases. Schone is echt een parodie op een controleur. Hij weet positioneel wel hoe hij moet staan, maar mist de kracht, explosiviteit, hardheid en loopvermogen. Dat voel je op zulke momenten. Je hebt een 6 nodig die een counter kan smoren door een goed getimede interventie. Type Anita / Busquets etc. Al die PL teams hebben zo'n speler rondlopen, vaak 3 turven hoog.

Blind kan het goed invullen en ook hij is al meer voetballer dan balafpakker. maar hij heeft die drie longen, kan druk zetten, heeft een grotere actieradius en leest situaties beter als verdediger dan Schone. Zal ook zijn man niet snel laten lopen zoals Lasse te vaak doet.

Als dat niet op orde is, weet je dat Real dat afstraft.
0 -1
Sterspeler
Ik ben het met je eens. Als je dat beter wil doen dan hoe het nu gaat, dan moet je met de punt naar achter spelen en van de Beek of Blind op die positie zetten. Ik denk dat van de Beek met zijn inzicht en looptvermogen perfect is voor die positie. Dat gaat Ten Hag helaas nooit doen.
0 0
T.reckveugel
Lompe hakkentrappers met vallende ziekte.
Die nr 10 is eigenlijk acrobaat, mooi vallen in een pirouette. Wat een zielig stel. Biro Biro deed een müllertje bij Blind, doet net of hij geraakt wordt en gaat nerveus gebaren maken bij geel. Vreemd gedrag a la Neymar. Lucelei helemaal de weg kwijt.
2 0
MickS
mwah Ajax speelde niet op 100%. Deze wedstrijden waren puur om weer ritme op te doen, fit te zijn en vooral ook te blijven. Ajax op 100% rolt dit Sao Paolo (zeker wanneer overtredingen gewoon echt bestraft worden) simpeltjes op.
1 0
Mokum31
Matig voetbal
0 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Is Jardine Frans?
0 0
Bennyben
Misschien moet mevrouw jardine is een spiegel voor houden als die zo zwaar heeft met dit verlies.
Een heel elftal wisselen en dan nog met smoesjes komen duidelijk een vent zonder ballen.
2 0
MSwertz92
Nou, dat vind ik juist wel. Had wel het gevoel dat iedereen bij ons op 70% speelde en bij hun voor 105,%
3 0
Middenweg401
Inderdaad. En Ajax speelde ook heel slordig. Anders was het verschil veel groter geweest.
1 0
Remark
Ik kan me z'n frustratie voorstellen, maar hij maakte de fout de ware kracht te onderschatten van een Ajax dat écht z'n best doet. Of Ajax fysiek sterker is betwijfel ik, maar conditioneel zijn we altijd wel in staat de tegenstander kapot te spelen, ook al stuurt die na rust een geheel fris elftal de wei in.
Ik vond die oefenpotten tegen Brazilianen wel een nuttige, leerzame ervaring, al was het alleen maar vanwege de clash tussen twee totaal verschillende voetbalculturen. Over welke van de twee uiteindelijk het meest succesvol is hoeven we ons geen illusie maken: Brazilië is het enige land ter wereld dat aan álle WK's mee deed en vijf keer wereldkampioen werd. Dat bereik je heus niet alleen met geschop en counter voetbal, maar een beetje spierballen op z'n tijd helpt wel, en wat dat betreft heeft Ajax nog het e.e.a te leren.
1 0
Ajacied33
Grappig, vond juist dat SP weinig in te brengen had tegen Ajax. Meer als (goed) verdedigen en schoppen kwamen ze ook niet echt. Het is wel een luizenploeg, zou in Nederland gewoon 3e of 4e eindigen
3 0
Sterspeler
Ik schat ze niet hoger in dan PSV, maar zeker wel hoger in dan Feyenoord. SP is veel gehaaider en heeft er echt counter automatismen inzitten. Automatismen zie je bij Feyenoord veel minder.
0 0
AFCAPolarBear
Ze kwamen juist tegen de verhoudingen in op 0-1 voorsprong, en de 1-2 was ook in een periode dat Ajax juist weer het overwicht nam op het veld. Laat staan dat Ajax slecht speelde, veel te gemakzuchtig. Wel fijn om te zien dat ze wel een wedstrijd kunnen omdraaien, als het moet even extra gas geven en de winst kunnen pakken. Heb zin in de komende weken, weer elk weekend eigen voetbal kijken. Engels en Spaans voetbal is leuk, maar zie liever die Boeruh ploeteren en Kakkies verliezen (en/of andersom)
0 0
Koekepeer
Liever andersom
0 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Ajax verdedigde wel heeeeeel slecht he
0 0
Vlieske
Boeiend
1 -1
Middenweg401
Dat mannetje heeft er weinig kijk op, wat ik vervelend voor hem vind met zo'n baan, of hij is gewoon een heel slechte verliezer.
5 0
amthree
Niet janken met dat geschop van je team.
10 0