'Van Gaal op het lijstje van Benfica'

NielsOpdam, 08-01-2019 om 11:35, 4494 views, Diário de Noticias |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Louis van Gaal staat volgens Diário de Noticias op het lijstje bij Benfica. De oud-trainer van onder andere Ajax en het Nederlands elftal moet daar de opvolger worden van de ontslagen Rui Vitoria. 

Het medium beroept zich op 'een bron die dichtbij de onderhandelingen staat' en meldt dat er zelfs al contact is geweest tussen Van Gaal en vertegenwoordigers van Benfica. De Nederlander staat naar verluidt niet onwelwillend tegenover een baan in de Portugese hoofdstad. Mede doordat hij een vakantiehuis heeft in Portugal. 

President Luís Filipe Vieira van Benfica wil volgende week een nieuwe trainer presenteren. Van Gaal is niet de enige op het lijstje, want ook José Mourinho wordt nadrukkelijk in verband gebracht met Benfica. Het lijkt er echter op dat de Portugees, die onlangs werd ontslagen bij Manchester United, het eerste aanbod uit Lissabon heeft geweigerd. Naast Mourinho en Van Gaal staan ook Roberto Donadoni, David Moyes en Fran Escribá op het lijstje.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Santiago
Te laag voor van Gaal inderdaad
0 -1
Jariiii
Hoe mooi de club ook is, Benfica is te klein voor Van Gaal om tóch nog een keer trainer te worden. Doet hij denk ik alleen nog voor de absolute top, áls hij het toch nog zou overwegen.
0 -1
Adam24
Ik zou dit echt top vinden. Mis dit soort types wel in het voetbal.
0 -1
trainerdv
Omdat je in de buurt een vakantiehuis hebt.... Niet echt een topreden. Het wk was een erg knappe prestatie als coach. ManU was best matig: Ooit moet je écht met pensioen gaan, zonder uitzonderingen etc. Ik ben benieuwd wanneer hij dat doet.
0 -2
Ajacied33
Mooie club voor Louis
0 -2
Stamhoofd
Ik weet dat hij inderdaad een mooi huis heeft in de buurt van Lissabon en dat hij daar een groot gedeelte van het jaar verblijft. Dat zou de enige reden zijn dat het kan doen.

Echter denk ik dat hij alleen voor Barcelona nog een uitzondering zou maken.
0 -1
Libero
In de Algarve, 2,5 uur rijden. Maar Louis koopt graag vastgoed, dus gewoon een villaatje in de buurt kopen waar ze samen kunnen vertoeven.
0 0
GvanderK
Volgensmij zijn Louis en Truus gek op Portugal, zou het een mooie afsluiter van zijn carrière vinden.
0 0
Jelle2500
Laat die man met rust, Truus ziet hem alweer aankomen..
0 0