Real Madrid trekt middenvelder Díaz aan

JesseTH, 06-01-2019 om 22:15, 7703 views, Real Madrid |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Real Madrid heeft zondagavond de inkomende transfer van Brahim Díaz bevestigd. De middenvelder komt voor een bedrag van zeventien miljoen euro over van Manchester City en betekent de eerste wintertransfer van Ajax’ Champions League-opponent sinds 2015.

Het enige wat Díaz nog in de weg staat van het spelen in het shirt van Real Madrid is de medische keuring. Daarna tekent de Spanjaard een deal die hem tot medio 2025 verbindt aan de Koninklijke. De transfer levert Manchester City in eerste instantie een bedrag van zeventien miljoen euro op, maar dat kan middels bonussen nog oplopen tot 23 miljoen euro.

De transfer is een gevolg van de hevige concurrentiestrijd die Díaz aan moest gaan in Manchester. Namen als David Silva, Kevin de Bruyne en Fernandinho zorgden ervoor dat de jongeling pas vier keer in actie kwam tijdens het seizoen 2018/2019, waarvan geen enkele keer in de Premier League.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Peterv13
De concurrentie op het middenveld bij Man City was te groot......gelukkig heeft Real Madrid een waardeloos middenveld staan......van de ene bank naar de andere dus
0 0
ZeeuwsAjax34
Klinkt niet bepaald als een jongen waar we ons druk om moeten maken.
0 0
FlyingDutchMan
Zijn sterkste punt is bankzitten
0 0
Justin4195
Ze schijten in hun broek voor ons
1 -1
insectenverdelg
mag hij wel meespelen?
0 -1
Ferd
Ja
0 0
3*stars*3
Zijn contract zou over een half jaar aflopen maar Real tikt gewoon ff 17mil af.
Hoe bedoel je paniek...
1 -1
Ajax27
Tja het loopt voor geen meter bij Real op dit moment, dus ze gaan wat proberen te forceren. 17 miljoen is bij hen wat voor ons op dit moment 5 miljoen is, gewoon wisselgeld.
1 -1
DirkvanDam
en dat allemaal omdat ze 2x tegen ajax moeten gaan voetballen!
0 -2
markk
Dan zou ik ook in paniek raken.
1 0