Tottenham verlengt contract van Alderweireld

BVeenstra, 27-12-2018 om 15:15, 6625 views, Sky Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Tottenham Hotspur heeft het contract van oud-Ajacied Toby Alderweireld met een jaar verlengd. De Londense club gebruikte de clausule die de Belg in zijn contract had staan. Alderweireld staat nu tot de zomer van 2020 onder contract bij The Spurs, zo bevestigt Tottenham-manager Mauricio Pochettino tegenover Sky Sports.

Dat het contract van Alderweireld met een jaar verlengd is, wil niet zeggen dat hij ook volgend seizoen nog bij Tottenham Hotspur speelt. Nu de verbintenis verlengd is, heeft de verdediger een clausule in zijn contract staan waarvoor hij voor 25 miljoen pond kan vertrekken, mits hij niet eerder een nieuw langdurig contract tekent bij Tottenham Hotspur.

De clausule geldt tot veertien dagen voor de sluiting van de zomerse Engelse transfermarkt. In Engeland sluit de zomerse transfermarkt sinds afgelopen zomer eerder. In de vorige zomer sloot de markt niet op 31 augustus, maar al op 9 augustus.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Harrie Nak
Te oud, te traag, te duur.
0 -5
EricAjax1
Hoop dat dit een grap is
0 0
Ajax27
Maar goed genoeg voor het nietige Tottenham.. Die slechts 2e staan in de matige Engelse competitie, bij de laatste 16 horen van een of ander kampioensbal. Nee, voor Ajax is ie veel te min.
0 0
MankeNelis
Overal waar 'te' voor staat is niet goed, behalve tequila.
0 0
trooop
Niet rouwig om, saaie speler. Nooit fan van geweest. Hoewel hij uiteindelijk wel aardig goed is geworden.
0 -10
Ozymandias
Mensen die denken dat Alderweireld misschien wel naar Ajax zou komen weten waarschijnlijk niet dat hij zijn contract bij Tottenham niet wil verlengen omdat ze hem niet een salaris van meer dan 10 miljoen euro per seizoen kunnen bieden. Het lijkt me duidelijk dat Ajax ook middels tekenbonussen hem nooit ook maar in de buurt van 10 miljoen euro per seizoen kan bieden. Alderweireld kan je dus zeker uit je hoofd zetten.
3 0
ajax4lifebaby
Goede comment, sluit ik me bij aan. Had graag Vertonghen naar Ajax zien komen. Een sierlijke voetballende verdediger die perfect bij ons zou passen. Maja misschien slaan wij Ajacieden nu wel een beetje door, we hebben Blind en Tadic kunnen aantrekken. Nu denken we dat we iedereen kunnen halen. Het moet allemaal precies passen en dan maken we kans op zulk soort spelers.
2 0
Ajaxbrl
Is wel erg veel geld maar goed zoek maar eens iemand anders van dat niveau voor dat geld..
1 -1
MNJ7
Voor een Manu , Barca , Chelsea , Liverpool etc. Is 28 miljoen niks
0 0
MNJ7
Als de Ligt en Frenkie vertrekken voor 150 miljoen of meer kun je proberen Vertonghen en Alderweireld op te halen en dan kun je Blind doorschuiven naar 6. Dromen mag haha
0 0
mvdk
Tottenham leegtrekken. Vertonghen, Alderweireld en Dembele.
0 0
3*stars*3
Dembele is komende zomer volgens mij transfervrij en lijkt een interessante optie.
Net als die Diaz van City.
1 0
Keizer020
Diaz gaat naar Real
0 0
AFCA-B93
Zou zo’n Braheem Diaz idd wel willen zien bij ons. Niet bijzonder snel maar als linksbuiten misstaat hij echt niet denk ik.
0 0
pinballmagic
Niet goed genoeg meer
Denk eerder aan gratis ophalen
0 -5
RJB1979
30 mio euri? Hard pass.
0 -1