[Update] Olde Riekerink mist competitieduel met Ajax

BVeenstra, 27-12-2018 om 10:15, 10010 views, SC Heerenveen |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

SC Heerenveen zal het in de eerste twee duels na de winterstop, beide tegen Ajax, moeten doen zonder Ben Rienstra en Yuki Kobayashi. Het duo is geschorst en mist zodoende de competitiewedstrijd tegen Ajax, maar ook het bekerduel met de Amsterdamse club.

Rienstra en Kobayashi kregen beiden zaterdag een rode kaart tijdens de uitwedstrijd tegen NAC Breda. SC Heerenveen laat nu weten dat beide spelers voor drie duels, waarvan één voorwaardelijk, geschorst zijn.

Ajax speelt op zondag 20 januari in de Eredivisie tegen SC Heerenveen. Enkele dagen later, op donderdag 24 januari, spelen beide ploegen opnieuw tegen elkaar in de Johan Cruijff Arena. Dan strijden beide ploegen voor een plek in de halve finales van de TOTO KNVB Beker.

Update - 10.15 uur (27 december 2018) - Olde Riekerink mist competitieduel met Ajax

De KNVB heeft SC Heerenveen-trainer Jan Olde Riekerink voor één duel geschorst, zo meldt SC Heerenveen via de officiële kanalen. De oefenmeester zal daarom tijdens Ajax - SC Heerenveen in de Eredivisie niet op de bank van de Friese club kunnen plaatsnemen. Tijdens het verloren duel met NAC Breda (4-2) werd Olde Riekerink naar de tribune gestuurd. Enkele dagen later, wanneer Ajax en SC Heerenveen elkaar opnieuw treffen in de TOTO KNVB Beker, mag Olde Riekerink wel weer plaatsnemen op de bank.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Libero
Frank de Boer zei voor de twee wedstrijden tegen Twente (in vorm) in 2011 dat als twee ploegen elkaar in korte tijd twee keer treffen meestal de ene ploeg de ene wedstrijd wint en de andere ploeg de andere. Dat bleek toen waar, maar dit Ajax moet dit gemankeerde Heerenveen twee keer simpel van de mat spelen. Zeker gezien het beide thuiswedstrijden zijn.
0 0
MankeNelis
JOR kan beter op de bank zitten. Bakt er toch geen reet van.
0 0
PJSM
Maakt niet uit wie er wel of niet bij is. Sowieso 2x winst.
0 0
ajaxwestland09
ook de trainer is geschorst toch!!
1 0
sucre
wij op donderdag en fnooit op woensdag! lekker hoor zo voor de klassieker...
4 -2
JariHeijden
Ja, zelfs bij de grootste club van het land vindt je veel Calimero's....
Ik vind Feyenoord echt een club voor Calimero's, maar sommige mensen bij AS lijden hier duidelijk ook aan...

Donderdag een wedstrijd en zondag weer. Lijkt mij prima. Er zit genoeg tijd tussen deze twee wedstrijden.
0 0
afcas
jezus jankbal. welke dag speelden wij tegen roda? oh ja dat was op een woensdag...
3 -2
Kuningast
Precies ja! De ene keer hebben wij een dagje meer rust en de volgende keer een dagje minder.
2 0
Juichtoon
Als we gelijkspelen in de Kuip en de titel op 1 punt mislopen dan ook niet zeuren. Wil je nu echt winnen of niet? Gezien de snelle acceptatie door Ajax van dit bekerschema maak ik op dat de oude wind nog niet helemaal verdwenen is. Om een winnaar te worden dien je op alle vlakken te willen winnen, want het 'verlies' schuilt overal.
Een wedstrijd op donderdag kost je gewoon 1 doelpunt in de zondagwedstrijd erna (een 1-3 wordt een 1-2, een 1-2 wordt een 1-1). Hopelijk houden we genoeg over, maar de kans op verliespunten neemt hierdoor toe, en dat moet je niet willen.
1 -6
gi0vanni
Volgens mij is je glazen bol defect. :d
0 0
apeldoorner
dus als we op dinsdag cl spelen ipv woensdag levert dat in weekend ook een goal op? is elke dag een goal? want dan moet je eigenlijk zsm uit beker en europees flikkeren dus zodat je meer scoort in competitie (en we hebben al zo'n moeite met scoren dit seizoen....waardeloos aantal..60 goals in 17 wedstrijden...schande)
1 0
behangdelul
Klinkt als PSV
0 0
GinoAFCA
daar liggen we ook echt wakker van
0 0
Suarez16_
Zijn wel 2 goede spelers.
1 0