Spelers Roda: 'Ajax heeft weinig zwakke punten'

NielsOpdam, 19-12-2018 om 12:40, 5331 views, FOX Sports |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Gyliano van Velzen en Mario Engels, spelers van Roda JC, zien dat Ajax weinig zwakke punten heeft. Dat vertellen de twee spelers van de Ajax-opponent in gesprek met FOX Sports.

'Zwakke punten, hebben ze die wel?', opent Van Velzen. 'Als je de laatste wedstrijd van Ajax hebt gekeken (tegen De Graafschap, red.), dan heb je gezien dat ze ook een kans weggeven. Dus als wij via de counter spelen en er goed uitkomen, dan ligt er wel een klein kansje voor ons.'

Engels, momenteel topscorer van Roda JC, volgt Ajax ook in de Champions League. 'Zij hebben twee keer zeer goed gespeeld tegen Bayern München en volgens mij zijn ze ook ongeslagen in de Champions League. Dus ze hebben niet zoveel zwakke punten.' Toch ziet Engels wel kansen tegen Ajax. 'Tegen iedere tegenstander krijg je wel een kans of twee. Misschien uit een corner of een vrije trap, we zullen het zien.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
De Stift
Zo lekker deze voorbeschouwingen van de tegenstanders... Een jaar geleden klonk dat nog zo anders. Dan had elke ploeg het gevoel dat ze tegen ons een kans maakten. Zelfs de nummer laatst dacht nog een punt uit het vuur te kunnen slepen. Nu zijn ze BIJ VOORBAAT al blij als het geen 10-0 wordt. Volhouden dit!

Met een beetje geluk verliest PSV komend weekend punten tegen AZ en gaan wij na winst in Utrecht als nummer 1 de winterstop in ;)
0 0
Raehvek
nav de laatste regel: ik help het je hopen, zou mooi zijn!

-AZ heb ik de laatste jaren nog nooit zien winnen van een top 3 club, en iets zegt me dat dit ook nu niet het geval zal zijn!
-Utrecht-Ajax? haha je zou zeggen gezien de huidige vorm dat dit geen probleem mag zijn! alleen de geschiedenis leert dat we beter zouden moeten weten. dus zo eenvoudig zal het niet zijn daar te winnen! helaas!

az en utrecht twee pseudo topclubjes!
0 0
Red Devil
De puddingvlaai loopt nu al dun door de broek daar.
We kunnen de wedstrijd ook schriftelijk afhandelen als ze dat liever willen.
0 0
jariafca020
Er ligt veel ruimte achter de verdediging, maar Roda heeft niet de kwaliteiten om daarvan te profiteren. Tot nu toe is dat alleen Bayern echt gelukt (kijk naar de 0-1) en zelfs die wonnen niet.
0 0
JSF
Tegen jullie geen zwakke plekken. Behalve de tegenstander dan...
0 0
Redrum
Haha dit is toch prachtig. Hij heeft kunnen zien dat Ajax een kans heeft weggegeven tegen de Graafschap. Wel één hele kans! Dat moet de burger moed geven in Kerkrade.
1 0
Ajacied33
HAHA ze moeten toch ergens moed uit putten
0 0